Ехооооооооооооо,Априлки 2008!!!

• 18 097
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
момичета, като ви чета всички имате зацапване, гадене, повръщане, вълчи апетит....аз пък нямам такива симптоми newsm78, вече започвам да си мисля че аз нещо не съм в ред. само дето аз много се изморявам..и миризмите много ме морят..ама все нещо трябва да има  Rolling Eyes
пожелавам на всички бъдещи мами прекрасна седмица   bouquet

# 76
  • Варна
......вече започвам да си мисля че аз нещо не съм в ред. само дето аз много се изморявам..и миризмите много ме морят..ама все нещо трябва да има  Rolling Eyes

Е, не се оплаквай де. Я виж какви хубави симптоми си имаш. Не е малко  Laughing
Ако ще се оплакваме от липса на симптоми - аз съм първа писта. Нищичко, пълна скука newsm78 Е, да имах си зацапване, ама то си мина отдавна

# 77
......вече започвам да си мисля че аз нещо не съм в ред. само дето аз много се изморявам..и миризмите много ме морят..ама все нещо трябва да има  Rolling Eyes

Е, не се оплаквай де. Я виж какви хубави симптоми си имаш. Не е малко  Laughing
Ако ще се оплакваме от липса на симптоми - аз съм първа писта. Нищичко, пълна скука newsm78 Е, да имах си зацапване, ама то си мина отдавна

Момичета, вие сте късметлийки, радвайте се на това си състояние  Joy

И аз бях така до преди няколко дни, почти никакви симптоми, но от събота като ме налегна едно денонощно гадене  Sick, побърквам се  Cry

# 78

...Ивече съвсем се обърках с тези гес.седмици ooooh!Лентичката ми показва 5г.с и 5 дена а ехографа ми показва 4г.с и 6 дена? ... Абе обърквация пълна Joy..

dessyy, моята ситуация е съвсем същата като твоята.  Thinking И аз днес бях на доктор, получава се същото разминаване с лентичката и ехографа, който показва 5 седмици и 6 дни.
Питах кога трябва да започнат да се правят изследванията. Казаха ми да изчакам до 8 седмица да ми направят картон и чак в 12 започват изследванията. Докторката каза до тогава "да си живея живота"  newsm78

Поне имам снимка на бебе - точка  Mr. Green

# 79
И такаа, върнахме лентичката от 6 г.с. и 5 дни на 5 г.с. и 6 дни...

Дано връщането назад е само с лентичката и да няма проблеми с малката точица, която живот и здраве април да е човече  Praynig

# 80
  • София
момичета, като ви чета всички имате зацапване, гадене, повръщане, вълчи апетит....аз пък нямам такива симптоми newsm78, вече започвам да си мисля че аз нещо не съм в ред. само дето аз много се изморявам..и миризмите много ме морят..ама все нещо трябва да има  Rolling Eyes
пожелавам на всички бъдещи мами прекрасна седмица   bouquet

Аз съм идентичен случай Laughing

# 81
Здравейте и от мен.
Според калкулаторите в Интернет, аз ще бъда мартенска мама - 30.03.2008, но докторът определи 01.04.2008.
Та смятам, че ми е позволено да "прескачам" между двете темички.
И при мен това е трета бременност, както при Ясмина, имам две момчета - на 13 и на 4 г. Имам и доведена дъщеря, която е на 14 г. И двамата с мъжа ми обичаме децата и много искахме още едно бебче. Дано всичко е наред, защото този път имах кървене и се наложи да полежа една седмица. При предишните бременности не съм имала абсолютно никакви проблеми и затова сега се изплаших доста.
Пожелавам на всички вас лека и безпроблемна бременност и здрави и хубави бебчета на пролет.

# 82
Здравейте момичета.

Аз да ви се оплача, че много ми се спи следобед.И докато се прибера в къщи направо съм труп. Нищо не ми се прави. Добре,че поне се събуждам свежа. Все още не ми се гади и гърбите ме болят съвсем леко.Единствено дето ме боли ниско долу корема.

На някоя от вас личи ли и вече?

Аз имам малко коремче, но достатъчно за да се види ако съм с трикотажна блуза,която е по прилепнала. Затова нося по широки блузи   закупени от индийски магазин. Не искам да се разбира преди да видим сърчице.

Приятен ден и да се пазите.

# 83
  • Варна
Здравейте дами,

Добре дошли на новите попълнения Marinela flo  и  Пролетната фея newsm51

Пролетна фея - четири деца, направо е страхотно. Поздравления! smile3501 Разбира се мястото ти е в двете отчетни теми  Laughing Идвай по-често!

SLADKA MAMA - и аз чакам с нетърпение да чуя сърчице, ама ще трябва да минат поне 2 седмици  smile3515 Решила съм да отида на пръв преглед едва когато има шанс да се види сърдечна дейност. Да не си "хабя" патроните един вид. Но ще видим дали ще ми издържат нервите.
А за проличаването- не се притеснявай. Не можеш ли да минеш в графата "леко понапълняла"? Толкова е ранна бременността, че едва ли малкото ти коремче прилича на бременно.

Maya IT - При първата бременност ми заведоха картон още когато отидох на първия преглед при двуседмично закъснение. При втората ми бременност пък лекарят отказваше да ми направи картон докато не мине 13 г.с. "за да кажа, ще я бъде ли тая бременност или не".  А това за 8 г.с. някакво изискване ли е или е по преценка на лекарката ти?

# 84
Ей Пролетна фея, шапка свалям на такива борбени мами   bouquet  bouquet. Няма нищо по-хубаво от много детски усмивки на едно място. Пожелавам ти прекрасна принцеса:))))

# 85
За проличаването-като бременно си е. Може би щото минаха само 6 мес. от предишната ми бременност newsm78 незнам.Ама като се нахраня особено много ми личи,добре че съм с по широки блузи.

А иначе на кг. още не съм мръднала и грам.

За леко панапълняла определено не мога да мина, все пак допреди 1 седмица ходех с блузи по мен и нямах  коремче.

Затова,  ако сега ме види някой веднага ще се усъмни.

# 86

Здравейте мили мами:)

Пише една бъдеща мама с очаквано априлско "чадо"Simple Smile Много се радвам, че ви открих и ще можем да си бременеем заедно! Дай Боже всичко на всички да върви леко и по вода и през април да се радваме на най-сладките, здрави и послушни рожби.

Аз между другото още не мога да се "осъзная" и да повярвам, че е станало. Много исках бебче и от много време. След първите няколко месеца неуспешни опити започнахме да ходим по доктори, вследствие на което така ме наплашиха, че ми се плачеше... Хормоните ми били като на 50 годишна жена, поликистозни яйчници, а да, и цикъл нямах...Отделно ужасен стрес в бачкането, покрай сватбата и т.н. С една дума все подходящи условия за бебеправене:) Добре, че Милото ме подкрепяше и успокояваше.

Аз обаче не издържах и след като ми се отвори възможност заминах за една година на специализация във Франция. Няма да уточнявам как след първия месец там цикълът ми сам си дойде (преди трябваше винаги да пия дуфастон), в същото време успях да си почина, хапвах си френски сиренца, четях си книжки, разходки, никаква телевизия и така.

Юли месец за дипломирането и гала вечерята Милото дойде да ме вземе, като идеятя беше да попътуваме малко. Та попътувахме добре две седмици, върнахме се и аз доволна и щастлива че съм си вкъщи и седя и готвя и се радвам на Милото и тия три неща Simple Smile Междувременно цикълът не ми беше идвал от 6 юни. На шега си взех един тест кам 20 юли и се оказа отрицателен. После обаче продължаваше да не ми идва (а аз го чаках с нетърпение за да ми направят едни хормонални изследвания и да се види с каква терапия да продължим) и в началото на август си направих втори тест - този път беше положителен. Преди няколко дни бях и на лекар и наистина е вярно, за момента се виждаше само яйчицето или как беше точния термин -плодно сакче май- но поне ме успокоихя, че не било кухо яйце. На 20 пак съм на лекар.

Съжалявам, че стана толкова дълго и дано не ви отегчавам. Пиша всичко това, защото се убедих колко е важно психическото състояние и това да не се преуморяваш.

Имам и няколко въпросчета :

1. Спазвате ли някакъв по специален хранителен режим?
2. Как сте със секса Simple Smile (мен лично хич не ми се прави, а Милото ми май много го е страх да ме докосне)
3. Как се държат с вас половинките ви? ( моят се е побъркал и едва ли не ми е забранил да излизам и да се виждам с други хора...тя и лекарката така ни посъветва,ама..)

Ще се радвам да си "поговорим" и ви пожелавам слънчев следобед:)

# 87
  • софия
Здравейте Laughing
Добре дошли на новите мами и дано ви е приятно при нас  bouquet
Лорелай,Ясмина хич не се притеснявайте,че нямате оплаквания-какво по хубаво от това LaughingВъпреки че не е късно Wink
Marinela flo и моя термин е 9 април и май и на SLADKA MAMA.Голяма тарапана на тази дата Joy
Пролетната фея поздравления за смелоста,защото това за мен си е геройство.Шапка ти свалям  bouquet
SLADKA MAMA,на мен също ми личи вече.Малко,но си личи Laughing
hrisi-pisiqрадвам се че се е сбъднало желанието ти,няма нищо по-хубаво от това да имаш детенце.Отговарям на въпросите ти-
1.Аз лично спазвам режим,защото малко килцата са ми в повечко и не искам да кача много
2.Имам огромно желание за секс и слава богу ми отвръщат със същото Joy
3.Съвсем нормално се държи,все пак ни е за втори път.Но е малко по-нежен и само ми целува корема Heart Eyes

# 88
Здравейте момичета Simple Smile

Хайде и аз да се включа Simple Smile Термина 14.04.2008 Simple Smile

Първата си бременност и първото си дете отгледах с Юлки 2005 Simple Smile Сега да сме живи и здрави и второто да го отгледам с Априлки 2008 Simple Smile

Леко бременеене Simple Smile

# 89
  • софия
Здравей ritka  bouquet
Честито и лека бременност ти желая LaughingОт юлките доста добре се знаеме с Lioness,с нея сме комшийки Laughing
Дано и с нас ти е приятно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт