Спамо-чат темичка(06.08 - 12.08)

• 59 093
  • 4 866
  •   1
Отговори
# 4 695
  • София

Не са, требаше още една седмица да сме там, дейба Close Close Close  Ама нали преебаха на Филчо отпуската, пак е по-добре от хич Sad
гадняри

Ми да, даже до последно не знаех дали изобщо ще има отпуска и ще заминем, майната му, колкото-толкова Crossing Arms

# 4 696
  • София
ShockedПети, що не сложи червена точка 18+ на албума... ooooh!
Иначе сте си изкарали чудесно, личи си... Heart Eyes Hug

Що да турам точки? То освен копчета на радио друго нема, аз даже се чудех за ко изобщо да е личен, сички други албуми са ми публични и пак съм само по гащи newsm78

# 4 697
  • В голямото море...Живот
Здрасти банда Hug
Пети,добре завърнала се в тез редици.Хайде сега мила и на мен паролка,плиииииииииииииииииз

# 4 698
Някой да има лъжици в повече... Whistling

# 4 699

hahaha hahaha hahaha стига ма, още не мога да спра да се хиля  Joy

# 4 700

hahaha hahaha hahaha стига ма, още не мога да спра да се хиля  Joy
Баси, не мога да повярвам.... ooooh!

# 4 701
Ooooooo, Петицио, даскалице, слабост моя. Как си, как изкара на моренцето? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Мархаба на всички. Бяхме на риба днес, със Стрелче и Силва, изкарахме страхотно, много гот. Ще повторим. Хванахме към 10кг. Mr. Green костур, много приличен размер. Най-големите ги хвана Стрелче, изобщо, Стрелче излови рибата в гьола. Отчете се отвсякъде. Hug

Не носех апарат, ама снимах кофата с рибата накрая, с GSM на мъжа ми. Има и две мои снимки, мъжа ми ме снима.

http://teo7777.multiply.com/photos/album/29/riba

# 4 702
Аааа здравейтеееееееее  Hug
Преброявах и установих липсата на : La Bomba, teo7777,shushi 7777,stormito  newsm78

# 4 703
Ооооо, Тео  Hug изловили сте рибоците викаш  Laughing

Ах Не , Сторми беше тук следобяд обаче  Flutter

# 4 704
Аааа здравейтеееееееее  Hug
Преброявах и установих липсата на : La Bomba, teo7777,shushi 7777,stormito  newsm78

Ми   33uu

# 4 705
Аааа здравейтеееееееее  Hug
Преброявах и установих липсата на : La Bomba, teo7777,shushi 7777,stormito  newsm78

Как си скъпа?  Flutter Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 4 706
  • София
Теофилийке, ок сме, изкарахме йекстра, ама искам още, мамка му и прасе кирливо #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 4 707
Ооооо, Тео  Hug изловили сте рибоците викаш  Laughing

Ах Не , Сторми беше тук следобяд обаче  Flutter

Разбихме ги верно, изобщо не съм преувеличила килата. Питай Стрелче, честно. Даже може и повече да беше, ама викам тия нема ми повярват, я по-скромно.

# 4 708
Теофилийке, ок сме, изкарахме йекстра, ама искам още, мамка му и прасе кирливо #Cussing out #Cussing out #Cussing out

кой бе? Rolling Eyes

# 4 709

Много се радвам, че те виждам. Heart Eyes Heart Eyes Ами така е, аз всеки път кат се връщам от морето и ми се реве.

Общи условия

Активация на акаунт