Спамо-чат темичка(06.08 - 12.08)

• 59 054
  • 4 866
  •   1
Отговори
# 4 755
  • София

Да, ама тоз клонинг като се разпише три пъти у Татковци кви свирки прави-ходи докажи после,че нямаш леля   Mr. Green Joy Joy Joy Joy

А така, а на мен ми пише, че немало намерени нейни мнения Thinking

# 4 756
Лиляно, ай не ми се прай, утре баща ми е дежурен по Стела, така че, много моля ви, мадам, глей да не ми се обадиш Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

аа такива да си нямаме, искам и аз дежурен по Калоян, пък :емотикон тропа с крак:

иначе за към 10.00 иде реч

# 4 757
  • София
Лиляно, ай не ми се прай, утре баща ми е дежурен по Стела, така че, много моля ви, мадам, глей да не ми се обадиш Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

аа такива да си нямаме, искам и аз дежурен по Калоян, пък :емотикон тропа с крак:

И 15 и полвина те чекам на кочината пред нас, Калоян го прати със Стела у баща ми bouquet  bouquet  bouquet

# 4 758
Лиляно, ай не ми се прай...

Тя обича...
И здрасти няма Crossing Arms

Отивам да хапна и да разпускам. Пухче, ако се уредиш с резюменце - хвърли го насам  Crazy

Лека вечер! Hug

# 4 759

И 15 и полвина те чекам на кочината пред нас  bouquet  bouquet  bouquet

ставаш рано мита неумита и слизаш на кафе

# 4 760

Блонди каза да го осиноявя твоя Калоян, с моя Станислав, и съм щяла да отслабна.
Ако е така-давай го насам, ма пък в 10 часа съм на работа. Mr. Green

# 4 761
  • там нейде .............

Мъжът ми е кореняк софиянец, нищо общо нема с Бургас, завършил е в София, и си живее тука още от каде средата на миналия век Joy Joy Joy
а на купони в студентски град да е ходил???? или в зала Ботев???
Брех мааму, много позната мутра има-пък не се сещам от де (или но кого ми прилича поне)
тц тц тц тц старост-нерадост ooooh!

# 4 762
  • София

Тя обича...

Отивам да хапна и да разпускам. Пухче, ако се уредиш с резюменце - хвърли го насам  Crazy

Лека вечер! Hug

Лека и на теб, ко ше ядеш? Рибка? Joy

# 4 763
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=74423

Пунтират Тео-ФнимаФайте да не се заблудите. Laughing

# 4 764
  • София

Блонди каза да го осиноявя твоя Калоян, с моя Станислав, и съм щяла да отслабна.
Ако е така-давай го насам, ма пък в 10 часа съм на работа. Mr. Green

Без момчетата, само Стела ако земеш за 1 седмица, си направо топмодел откъм килограми, вервай ми ooooh! ooooh! ooooh! С тоя вграден кактус у задника нема да ти е скучно с мойта убавица Joy Joy Joy

# 4 765
А, добър вечер и от мен!  Hug

До де ти кажа добър вечер и ти си тръгваш  Hug Heart Eyes

# 4 766

Тя обича...

Отивам да хапна и да разпускам. Пухче, ако се уредиш с резюменце - хвърли го насам  Crazy

Лека вечер! Hug

няма  Crossing Arms

# 4 767
# 4 768

newsm43  Mr. Green

newsm51  ай, прибра се скитнице, как изкара Hug

# 4 769

Общи условия

Активация на акаунт