Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 540
  • 855
  •   1
Отговори
# 690
Искам,искам,искам...рецептата за таз хубава мусакичка с хуууубавата дебееееела заливка  Crazy Crazy Crazy Ванченцеееее  Hug
 Laughing Laughing Laughing
От кога не бях влизала в подписа  Blush а може и на розовката тортичка  Blush

# 691
Диче-на лични мила.

# 692
Тъй, всичко хубаво трябва да е по малко. Излишеството винаги е лошо.
Взех си дозата "Орден" и вече ми е време да си ходя и аз.
Да си видя лАпето, да глътна нещо против главоцеп (да се не начудиш отде се появи пък и това), да хапна, че да взема и да си отработя пропуснатото.

Умната с яденето и неяденето.
Умната с пиенето и непиенето.

...

# 693
Ассе приятно работене или почиване  Hug и малката принцеска да оздравява най-скоростно  Heart Eyes
Ванюш разбира се  Hug аз щото е режимно  Mr. Green или аз така си мисля само  newsm78

# 694

Ванюш разбира се  Hug аз щото е режимно  Mr. Green или аз така си мисля само  newsm78

хехе,мусаката наистина е режимна,ама заливката .... Mr. Green

Hug

малиии,кога направих 2 500 публикации....

# 695
  • Пловдив

хехе,мусаката наистина е режимна,ама заливката .... Mr. Green

Hug

малиии,кога направих 2 500 публикации....

Ми заливка с мляко и яйце де . И две лъжици трици може  Crazy

Честит ти юбилей на публикациите   bouquet

# 696
ооо,Вещи,благодаря.Hug

а заливката точно на снимката хич не е режимна,но за идеята става и както ти казваш.

# 697
  • Пловдив
Ми Ванче, аз казах че рядко гледам снимки, щото ... ами много са изкушаващи  Embarassed Embarassed Embarassed

# 698
  • нейде там, където ....

И аз. Обядвах доматена манджа. Готвих супа, сега трябва и нещо от упражнениятана курса да претна - 5-10 задачки за отскок.

Желатина режимен ли е?

# 699
желатинаът е режимен и диетичен. ти за какво ще го ползуваш?

# 700
  • София
Благодаря!   bouquet

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 17:19 от jpop4e

# 701
  • Шотландия
Четох, четох до 33 страница, пък вие сте писали до 36-та...  Tired Здравейте, рицарки мои и хубав ден!

На мен ми е много гнусно днес, и вчера тука строших един куп нерви и с любимия оправяхме баиите до 4 сутринта, та днес станахме на обяд - той стана, де, аз едва се примъкнах до банят. Цикълно ми е, замаяно, главоболно и завиращо се по дупки. Ако ме остави някой, ще си крея тихичко в някой ъгъл... със съседския котарак, който отново ни е на гости и ми се вре из ръцете да го галя.

Айче, хапнах едно малко сладко нещо, търсих в интернет подобно, ма не можах да намеря - като малка кошничка от тесто с карамелена паста вътре, с отгоре една красота от шоколаден карамел - като емблемка и 1/4 пуричка. Страхотно изглеждаше, много вкусно и не много голямо.

За диетата споделих на приятелката, ама нямаше интерес. За сметка на това тя ми даде едни книги на една диетоложка, дето тука прави едно предаване "Ти си това, което ядеш". Обикновено взима разни пълнички дами или семейства с гадни хранителни навици, прави ги на гъз по телевизора, променя им хранителния режим, дава им упражнения, ходят да ги обличат по разни къпи магазини и след определено време - май месец, не съм сигурна, всички сме смаяни от резултата. Сега ще чета, като ми остане време.

МАйче, много поздрави на баба, ти си добра във вдъхването на кураж и положителна енергия.

Джопче/Попче - развесели ме.

Ассе, браво, че сте се излекували. С глапоцепа не си самичка - и аз съм същата. Сега се наливам с вода. В повечето случаи това помага, ако не стане - ще гълтам хапове, както направих вчера, че бях сред хора и не беше прилично да ги тровя със зелената си физиономия.

Яла съм дотук само омлет с бекон и извара и съм пила един час. Ама станахме преди час-два де, ще видим нататък.

Обичам ви! Ще ви чета и ще пиша още по-късно.  bouquet Hug

Абе Ванче, показвах на мъжО твоите произведения, цъкахме и двамата заедно. Каза, че не си професионална готвачка - мислила ли си да отвориш бизнес н тази си дарба? Сигурна съм, че ще е много успешен.

# 702
  • нейде там, където ....
И при нас има подобни моменти - колкото и да обяснявам или наказвам - резулата е рев до посиняване. При големия. Засега върши работа, като си тръгна или не му говоря известно време. Не иска да остава сам, само така омеква. Но докога . . ?

Желатина ми трябва за тортичка - с кисело мляко, ядки, подсладител, оцветител + желатин. Украса - заквасена сметана на розички, след като стегне и се обърне на плоска чиния. Също подобаващо разкрасена със сладкарски боички. Нещо не ми се получават творенията на външен вид, затова не давам картинки, но този път ще внимавам

# 703
  • Шотландия
jpop4e, кое е това време на годината и какво му е по-различното? Иначе по този начин ли се държи детето?

# 704
Ох, любимата ми тема - децата! Я кака ви да се изкаже и тукинката  Wink

Така, само за да не кажеш, че съм голословна ще припомня че имам един на 17 и една пикличка на 3. Та така Попче, без да омаловажавам знанията ти подетска психология, смея да твърдя, че грешиш. Война с децата (а и не само) е предварително обречена на неуспех. От там - наказанието = получаване на обратен ефект. Убедила съм се, че когато имаме промлем с децата (сега бъди внимателна) - проблема не е техен, а НАШ. Тоест, тя не иска да спи, а ти да, защото смяташ, че това е вярно за нея или просто защото не можеш да я издържаш ... Та чий е проблема? Ако я оставиш ще си спестиш много неща, нерви, скандал и ревове. Мойта кукла днес като ходихме до баба заспа в колата - трагения. Защото заспа в 11.30 , т.е. по никое време и 10 мин. след това си дойдохме та стана. В един направих опит да легна заедно с нея, но ... уви, неуспешно. Ок, оставих я да си поиграе и сега спи като заклана. Аз смятам, че ако си в "ритъм" с децата, ако се вслушваш в това, което казват или се опитват да кажат, резултата е чудесен. Изобщо трябва да сме повече "уши" отколкото родители (каквото и да означава това).

Общи условия

Активация на акаунт