Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 566
  • 855
  •   1
Отговори
# 675
Добро утроооо!

Айче ти ли ще майсториш или в машина за хляб? Да разкажеш ... вече ми минава миризмата под носа  Grinning

jd - шапка ти свалям. Пак доказателство на мойте теории (не са мои де), за всичко е в главата и че за да успееш в нещо (каквото и да е то), просто трябва достатъчно да го искаш!

Аз пък ще трябва да ходя да посетя баба. Снощи ми се обадиха, че имала счуване на кост от остопорозис (може и да греша), от това, че костите вече ... ох, не ми се мисли ... А тя е на 81, ама се предаде духом и това и се отразява тялом.

Hug

от един мой приятел гериатър знам, че хората на възрастта на баба ти, след такъв проблем много често изпадат в тежки депресии и като спрат да се движат нещата се влошават още повече. затова, ако е възможно, според осигуровките и възможностите, направете консултация и с гериатър или психотерапевт.

# 676

Уж влязох за веселба, пък вие ме разревахте

Hug

що бе Пиле плачеш? Hug

# 677
Птичееееееееееееееееееееееееееееееееееее  ... недей се маща, аз толкова се зарадвах да те видя ... а ти ...  подсмръкна и отлиташ ...  Hug

# 678
Чао от мене ,стана време за морето успешна минусова или поне задържаща седмица  Hug Hug
До другата седмица ще бъда с вас духом Heart Eyes

# 679

Щото много сте си споделяли и много сте се обяснявали в любов последните два дни, пък на мен очите са ми на мокро място Стана ми много хубаво и плачливо

При нас гърми и нета ще ми спре сигурно!

Ама ви обичам Heart Eyes

# 680
ехааа, да ви завиди човек, честна дума   bouquet 

... днес не ми е ден, а започна добре
... просто нямам тонус и желание да поработя, както аз си знам
... може би имам нужда от почивка, а може просто да ме мързи - естествено състояние, нали?
... ще си почивам утре вероятно

не ни завиждай. ако дойда да си прибера децата от бургас лично, ще направим и с теб една мини рицарска бира с цаца:))))

непуки, като напишеш някой пост, та после трябва да си надвивам на мързела и да ти пиша подборно. много са 30 мин кростренажор за начало. послушай. недей така. ще се повредиш. започни полека. сигурна съм, че на морето, където отивате ще има фитнес, ще продължиш с увеличаване на темпото и времето. освен това можеш да правиш дълги интензивни разходки по мокрия пясък, страхотно действат.
за режима - избери хубав и дълъг режим, не се лашкай така ту едно, ту друго. ти нали правеше на ипо режим? защо се отказа?

жд, супер е чувството да си влезеш в дрешка, която вече си бил отписал. поздравления. ако й сложиш и някакъв модерен аксесоар, никой няма да разбере откога е.

хъфи, честит аватар, въпреки че не знам какво е това.

# 681
ох, Съни, с радост бих, но вече не сме в Бургас Simple Smile
То, моето житие - битие не е за разправяне ... както и да е, друга тема е просто ...

Птиче, нали си ни жива  - здрава? Другото не е важно ...  Hug

# 682
къде сте ассе?

# 683
  • София
Пиле има и такива моменти  Cry

# 684
Съни, не искам да се правя на разсеяна по повод въпроса "къде сме", но и не искам по ред причини да го споменавам. Ще мина "тънко" с точен отговор - на ЗАПАД от Бургас Simple Smile Което ще рече в провинцията. (Кой от писателите беше казал, че всичко, дето не е на морето е провинция. Хемингуей ли беше?)

Hug

Съжалявам за грешката, но това с Болшевика ми хареса ....  hahaha

Е, Птиче, ти пък сега няма да се спреш, нали ... ами случва се човек да сгреши, а и нали споменах, че ни ми е ден ...  Joy

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 14:41 от Асса

# 685
... на изток от Бургас Simple Smile ...

На остров Болшевик Shocked

Или Батуми Shocked Shocked Shocked

Mr. Green Peace

# 686
ок, ок. да знаеш, че аз съм от сливен и съм бургаска снаха. тъй че го минавам маршрута и ако в някоя междинна точка ти се допие бира, свиркай:) Hug а пък кака ми е поморийска снаха, така че и там ходя:) минавам и през пловдив и стара загора като тръгна:), така че следващия път, ако пътувам с колата смятам и на литълчето да звънна да се видим:)

непуки, за литесс - аз носих коланчето. коланчето няма нужда да се пере всеки ден, така че изтрайва повече време. особено, ако го носиш в по-хладното време. значи тогава аз бях 94 кг, когато започнах да го нося. свалих 6 см от талията, а бях станала 92 кг. тъй че реално свалените сантиметри не са само от свалянето на кг. обикновено с режима и спорта на всеки кг свалям по 1 см от талията. сега бяха 6. кожата ми се позаглади, имам един белег на корема, който избледня. явно съставките действат. знам, че са микрокапсулирани и регулирано освобождаване за разлика от новите клинове на байер.

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 14:44 от Sunbeam

# 687
Птиче  Hug   love001
А на СЪни и Попинс направо завидях  Flutter ама то не остана до по-голямата среща, нъл тъй  Mr. Green
Ходих на пазар- ама се улях...едвам се домъкнах до нас  ooooh! и сега лягам пък  Crossing Arms
Деси хубаво моренце   bouquet
Ванюшо  Hug

# 688
Съни, а пък Сливен как ми хареса - толкова приятно изненадана останах от града. Минахме оттам наскоро. На такова място си е най-добре да се живее - спокойно, подредено е доста, не е селски тип град, има нещо балканско в него - едни леки щрихи, ама приятно. Супер е. Не знам, дали оценяваш тази промяна.
В Бургас лятото е гадно време. Тълпа, глъч.

# 689
Веселушке   Hug

Общи условия

Активация на акаунт