Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 570
  • 855
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

# 601
аз пак не мога да спя и взех, че пак се бутнах в темата. мисля и премислям, мъча се да осмисля, само се въртя и това е то. главата ми ще се пръсне. на всичкото отгоре тая вечер перядох с пържолки и шопска салата. уж режимно, но в повече.

# 602
  • Шотландия
Пак съм си самичка вечерта в темата, ама как да пропусна да кажа, че ви обичам толкоз много   newsm51 и че ви благодаря, че ви има.

Деси, добре дошла. Слушай ветеранките, знаят какво приказват. И аз като тебе на няколко пъти нагоре-надолу, ама... това си е чисто йо-йо... фалшива работа.

За криенето на килограмита... аз съм от тези, с широките кости, рабене и висока, та ако не съм по бански, не ми личат много килограмите. Ама като си купих една бяла рокля това лято - елате ни вижте - коремът ми стърчи като на бременна. Като се сетя да го глътна - я ква съм убава, бела и... пак закръглена хехехе - абе направо съм си дебела. Криела съм си килограмите предимно от себе си. Иначе като си ги кажа, хората ми казват - абе я стига си се излагала, вземи си купи нов кантар. Да, ама са толкова.... Tired

И аз затова си сложих лентичката - нещо като заяваване пред самата себе си на нещо, което имам да свърша. Признаването на проблема за мен е половин решение.

Мъжът ми ме подкрепя. Всъщност, той яде каквото аз приготвя за себе си и отслабва по-интензивно - работи повече и се движи повече в работата. Аз съм закъсала с движението, но мисля по въпроса.

По въпроса с отчета. Днес не съм режимна много... Хапнах малко пържени картофи... знам, че не бива, ама гледах да са малко поне. Ходихме да видим един болен роднина, изведохме го от Центъра, където още се лекува, и той пожела да яде панирана риба с картофи. И всички си купихме по една порция. Аз на рибата не изядох панировката, ама не можах да се въздържа от картофките... разправяла съм ви за тях.  Вечерта - едни пайчета с месо... изядох само половината от външната част, ама я изядох все пак... С малко салатка от маруля и половин домат.

За закуска беше само омлет с бекон, извара и лъжица кисело мляко.

Бе сега като гледам, не е много лошо. Водата ми е малко. Отивам да се доналея.

Джопче/Попче, честит ти нет. Абе как се казваш всъщност - Джопче или Попче? Или...  newsm78 Мноо съм тъпа.

Целувки на всички.  bouquet Hug

# 603
     Добрутро Ви  Heart Eyes

Аз пак първа кипра , вече пила кафе   food010 , претеглена  goodscale и разни други работи  #Silly

Вчера бях предимно на таратор.

две кофи мляко
   100 млл прясно
   800 гр краставица
   200 гр телешко
   5 зелени печени чушки
   1 лъжица майонеза

1.5 л вода

10 км пеша

Нямам килограмова промяна , което пак си е радост голяма  Laughing

Миле , не каза онзи ден яде ли пастичка и отвори ли дума между другото  Mr. Green за диетуване и слабеене .

Дени , чесново масло си правя сама. Това, за  което ме питаш не съм го опитвала. Може да е по-хубаво от моето  Laughing

Деси  Hug , да внимаваш с манджата , че си на скамейката при тарторките - Асса , Майче , Роси  Hug , за което най - неблагородно ти завиждам  Mr. Green

Купила съм продукти да правя ръжен хляб с разни семки и маслинки  food002. Да видим майстор Тричко , какви ша ги забърка  Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 06:35 от Айя

# 604
Добро утро и от мен Laughing
След като си направих една голяма чаша с кафе и седнах пред компа  typeuu

# 605
Добро утроооо!

Айче ти ли ще майсториш или в машина за хляб? Да разкажеш ... вече ми минава миризмата под носа  Grinning

jd - шапка ти свалям. Пак доказателство на мойте теории (не са мои де), за всичко е в главата и че за да успееш в нещо (каквото и да е то), просто трябва достатъчно да го искаш!

Аз пък ще трябва да ходя да посетя баба. Снощи ми се обадиха, че имала счуване на кост от остопорозис (може и да греша), от това, че костите вече ... ох, не ми се мисли ... А тя е на 81, ама се предаде духом и това и се отразява тялом.

Hug

# 606

Съжалям за бабчето ти , Майче. Остеопороза се казва . Дано да не е на лошо място счупването , че много трудно заздравява при по-възрастните хора.

Сама ще меся хляба. Нямам машина , но напоследък ми се върти такава мисъл в главата. Даже се гласях да питам Мариетка за подробности около нейната.

# 607
Добро утро,мили мои!

Пак ще повторя-много мили неща сте написали.Така ми се насълзяват очите...

Майче-съжалявам за бабчето.Скорошно оздравяване й желая. Hug

Ванчето ми липсва много  Blush Ванюшко  newsm51

Литълчо Hug

Айче Heart Eyes,какво ще  месиш? Laughing
За машината -няма да сбъркаш!Купи си.Има цяла тема в Готварски рецепти.Ето-Важно-машина за хляб!

Аз се въздържам от едно известно време,по-рядко глезя моите капризи и сега като им правя нещо да видиш как хапват... Laughing
Днес обаче торта ще правя,за милото ми братче. Flutter

# 608
Ей  smile3513
веднага да се обадя като черна радиостанция.
Къв хляб - ква машина.
Купете си скара, не машина за ляб  Peace

Айде - добро утро   bouquet
Ядох 200 гр. цедено мляко.
Отивам за   food010

Деси, добре дошла   bouquet
Ванче, Айче, Майче Hug

Ванче, като кажеш, че отиваш да готвиш - и аз цял ден надзъртам в подписа - да оплакна очи  Laughing

# 609
Ей  smile3513
веднага да се обадя като черна радиостанция.
Къв хляб - ква машина.
Купете си скара, не машина за ляб  Peace

аууу,че лоша.Laughing

машината за хляб е огромно улеснение,Хъфчо.Придобивка като тази машина не означава край на диетите.Даже обратното.
Аз лично бих се радвала на такова нещо.Ама само в мечтите ми.

# 610
Може, ама съгласи се, че скарата е още по-голямо улсеснение за диетите  Joy

# 611

Ванче, като кажеш, че отиваш да готвиш - и аз цял ден надзъртам в подписа - да оплакна очи  Laughing

хихи,а аз се чудя защо броят на посещенията набъбва скорострелно... LaughingИмало е дни с по 1000 посещения на албума...знам си аз-на Рицарките винаги може да се разчита.  bouquet
Днес ще е торта,ама още не съм решила каква. Crazy

# 612
Може, ама съгласи се, че скарата е още по-голямо улсеснение за диетите  Joy

скарата си е задължителна,ама да има какво да мяташ отгоре...Което ме напомня,че отдавна не съм я ползвала.А става много вкусно на нея. Crazy
Сега позвам оребрен тиган-по-бързо става и не пуши толкова. Grinning

# 613
Добро утро ранобуднички  Hug
Майче, дано баба ти се оправи  Hug
Айче, успех с хляба   bouquet Кажи как си правиш чесновото масло, че аз от това купеното, с тревите, не останах във възторг  Whistling
Милла  Hug
А пък Джопче/Попче ще я чакаме ей тъй  Hug
...И започвам да приличам на онази жена, която винаги съм искала да бъда. Във всичко. И продължавам. С вас, заради вас и себе си. И заривам все повече дупки, та да не може някоя от вас да се препъне и пропадне там. И пак към вас ще се обръщам за подкрепа. И пак на вас ще давам рамо, когато някой има нужда от опора. . .
И се надявам да сме заедно, чак докато на мъжете ни им поникнат бели и дълги до пояс бради и да дундуркаме внучета по пейките, докато одумваме снахите. Хи-хи.

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
 bouquet   bouquet   bouquet Точно казано и на място  Hug

...Литъл, колко остават до 570, че не мога да изчета всичко?
Ж, я дай малко пояснение, че още съм  newsm46 и лееекинко неадекватна по тоз случай  Laughing

Хубав, слънчев, усмихнат и спокоен ден момичета  Hug

Кога успяхте 5 отговора да навъртите по тез ранни доби, ве  Laughing Айде, 6 станаха  Laughing
И Ванчето се появило  Hug

# 614
    Ванче Hug, знаех си аз , че може да се разчита на теб  Laughing

Благодаря   bouquet

В нашата къща пълнозърнестия хляб е много уважавана храна.

Литъл  Hug Правя го по възможно най-простия начин. Счуквам две - три скилидки чесън и обърквам с пакет хубаво размекнато масло. Имам сол със левурда - див чесън и само това слагам като подправка. Прибирам го в кутия и си стои в хладилника.

Може би ще става добре и със самардала , но не съм пробвала.

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 08:23 от Айя

Общи условия

Активация на акаунт