Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 567
  • 855
  •   1
Отговори
# 660
Нова е Айче  Hug, топла, пари, ни са бара  Crazy Тазсутрешна, ама аз ги пиша веднага, че да са сТрамувам и да ги задържам  Crazy
Още се подмотквам тука, ама реших, че ми са спи и следобяда ще пътувам. Тъкмо да си нагледам и вампирката  Crazy
 Hug на всички

# 661
Браво на Ж-то   bouquet и честит аватар на Хъфи   Laughing
Майче  Hug
На мен ми се спи вече  Tired май ще ида да понапазарувам малко и ще лягам после...или в обратния ред  Thinking
Литълчо айде честито ти...настигна ме баш  Flutter  Hug така е който се подмотва  Rolling Eyes

# 662
Eхооооо,пак съм тук Grinning,гледат филм Hug
.....не знам, какво да ям, а и нещо не ми се яде Hug
На Литълчо  :bouquet и приятно ходене на село Laughing
...... и аз ще  ходя да Видя майка ми за 2-3 часа Heart Eyes
До скоро  Heart Eyes

# 663
  • нейде там, където ....
Ще ходя да си навестя хлапетата и пак се връщам на курс

# 664
   Май не съм съвсем изкуфяла  Mr. Green

Ай честитка , Литълчо  Hug

Приятно ти селянуване  Laughing

# 665
  • Пловдив
Здравейте момичета!  afwitch Цяла сутрин имах разни задачи, сега сядам с дробчетата пред компютъра и колкото и да съм гладна все ми се струват  Sick Sick Sick
Жд, браво!  smile3501
Литълче, браво и на теб!  smile3501
Ванче, дано не ми се сърдиш, но аз много рядко гледам в подписа ти. Като погледна изпитвам греховни желания и гледам да си ги спестя.  newsm48
Майче, има хора на възраст, които се и оправят. Дядо ми, лека му пръст си счупи таза на 89 години. Зарастна и дори след това ходеше, е малко трудно, но ходеше. Замина си на 94 години и може да се каже че беше здрав. До края си живееше сам, не искаше да ходи при никой от децата си и се оправяше. Долу в блока имаше закусвалня и си купуваше храна от там, не си готвеше, единствено децата му вземаха да го перат - иначе си беше напълно самостоятелен.
Ассе, дано болестта да си отива трайно и да не се връща! newsm17
Бебче, Дюки няма водни дни. Има само месни smile3521 
Деси, времето може временно да е така и да се оправи   Nature Sunny
Хъфи, с лещи е много по-добре, аз нося вече 18 години(пуста красота) и се чувства отлично с тях.  4470
Силви, майсторите всички са за  И им стойте на главата да си я оправят поне сега, да няма пак подобни изненади.  smile3512
Джопче, щом Калина вече пише, направо във 2 клас я записвайте  smile3503
Диче, браво! Направо си постигнала целта!  smile3501
Ззз, един ритник отзад - и компютърът е свободен и за теб  newsm47
Пуки, просто пробвай един режим една седмица, а не само ден-два. Тогава ще видиш как ти действа  newsm03
Отивам сега да си направя едно кафенце за десерт. Ще черпя

# 666
  • нейде там, където ....
за тези, които вече са обядвали

# 667
Литълче, честито ... аз преди малко си помислих, че съм се объркала (като Айя) Simple Smile

Голямо скупчване на 62-63. Я се разберете, че като изпаднете едновременно от пейката на отличничките (6-чките), да не я обърнете нагоре от другия край...  Joy 

Да, да не обърнете и тази на 5-чките.

Аз обядвах. А ти?

Мариетка днес май не я видях  newsm78 

Майче, потрай още мъничко. Добре да се позакрепиш. Цялото време на този свят е твое - ще си си изкараш стискането след малко на воля.   bouquet

Хъфи, ами ако знаеш, отколко време се каня да те подканя  Embarassed  Ама си е и донякъде леко неудобно - щото нали си е лично пространство профила, та ... да не се оправдавам, де. Щото повече забравям, отколкото да ми е неудобно  Mr. Green

Пуки, айде пак се отказваш... Що? Щото кантарът нещо не знае какво да показва? Не си струва. Ако ще започваш спортуване - в началото може да има покачване от задържане на вода около мускулите. Това да не те стряска.

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 13:48 от Асса

# 668
  • София
Ей сега се връщам от една мини рицарска среща  Sunglasses Да кажа, че Съни изглежда чудесно, много е свалила и си личи, разликата от голямата среща е осезаема. Освен това има две много сладки и усмихнати момченца.
А, и най-важното децата ядоха нережимно, но ние си бяхме стриктни!!! bowuu bowuu

Литъл айде честито на топлите нови килца   bouquet

Мариетка верно я няма, ама тя нали през почивните дни се отдава на кулинарни подвизи, та сигур няма време. Освен ако не ни изненада с някоя добра новина....

# 669
попче, кога успя да ме изпревариш? хем ние сме по-наблизо:)
тогава и аз да ви кажа - попчето изглежда много по-слаба, отколкото на срещата. каза, че от тогава е свалила 6 кг и определено много й личат.
ще е много интересно като се видим на следващата среща.

да кажа, ние пихме режимно кафе:), за ядене и дума не стана:)
много добре ми дойде, че Калина се грижеше за миета двама мини мъже, та и аз малко да разбера какво е то да седиш да си пиеш кафето на спокойствие:)
попче, колко взима Калина на час като детегледачка? ако случайно решиш да го раздаваш мениджър на малката:)

литълче, честито намаление. сегаг ще ида да видя какво е и как е:)

като се прибрах и се претеглих - 86,6 кг. изядох една скумрия в доматен сос, но соса само го опитах, че май имаше нишесте. сега почвам с пиенето на вода.

момичета, клюкахме ви с хубаво чувство  Laughing. разказах на попчето, че дадох линк на моята най-добра приятелка, за да прочете какво си пишем тук. беше много приятно изненадана какви прекрасни хора има в този форум и как наистина при толкова много жени на едно място, няма усещане за злобливост:)

целувам ви и ви прегръщам всички

# 670
  • София
Съни не забравяй, че съм моторизирана  Mr. Green
Да ти кажа не си единствената която пита за Калинината тарифа  Joy Joy Joy едно племенниче също намазва много внимание

# 671
Завиждам на Съни и Попче и аз искам да си имам рицарка на близо за мини срещи.
Много се радвам, че ви се е отразило добре.

# 672
ехааа, да ви завиди човек, честна дума   bouquet 

... днес не ми е ден, а започна добре
... просто нямам тонус и желание да поработя, както аз си знам
... може би имам нужда от почивка, а може просто да ме мързи - естествено състояние, нали?
... ще си почивам утре вероятно

# 673
Хей,момичета,тук съм. Flutter

На Айчето честити 62 килца. Heart Eyes

На Литълчо честито намаление!  bouquet

На jg честита нова визия.  bouquet

На Хъфчо честит аватар(за намалението вече споменах Party).  bouquet

На всички много прегръдки. Hug

аз направих нещо сладичко за брат ми,ама мъжО взел фотото и сега не мога да се отчета...
Вещи Hug,за какво да ти се сърдя? Laughingи аз не влизам често там. Laughing

# 674
Шмрък

Уж влязох за веселба, пък вие ме разревахте

Мащам се

Hug

Общи условия

Активация на акаунт