Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 608
  • 855
  •   1
Отговори
# 615
Литълчо Hug

Айче,прочети всичко.Дано съм ти била полезна. Hug

# 616
Сутрин рано, вечер късно   bouquet

И още нещо  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 08:42 от мечтаеща

# 617
    Литълчо

Ти къде ще хващаш пътя днеска  newsm01

# 618
Добро утро и от мен!!! Hug

# 619
Дубрутру бебче  Hug
    Литълчо

Ти къде ще хващаш пътя днеска  newsm01
Селянче ще съм пак  Flutter Ама първо трябва да стигна до фризьорката, че т'ва русото поддръжка иска  Crazy Благодаря  за маслото, ще го пробвам  Hug

# 620
Малко съм се поддула след задържащите дни,ама кат изядъх вчера две ябълки Blush,ко да прая мисля днес да изкарам един воден ден та да се възстановят килограмите Crazy

Майче дано всичко с бабчето да е наред Hug

# 621
Добър да е денят ви, Рицарки!

Днес май се очертава хубаво време - леко прохладно, че и с дъждец. Нека, нека ... Снощи ми беше крайно горещо.
Да чукна на дърво, май си отива настинката на малката. Дано не се върне. Не е работа посред лято. ТО за детски боледувания никога не е добре, защото на мамите много им идва.

Пак съм с много работа. Като вляза в продължителен цикъл режимен, съм най-добре. Спя относително малко (вечер благоверният иска внимание, сутрин - малката), храня се добре, спортувам и съм си на 6.

А, бебче, ти какъв режим правиш сега? Здрасти Simple Smile Я недей разтоварващи дни да караш, имаш малко за сваляне, не си саботирай организма.

Мимито кога ще се връща?

Майче, имаш дарбата за окуражаване. Дано баба ти да се оправя по - бързо. Ти как си?

Айде, до после - дано се видим пак   bouquet

Все се каня да питам ... Вие виждате ли аватара на Хъфи? Аз никога не го виждам ... а ми е кофти така, честно.

# 622
  • нейде там, където ....
Добро утро! Днес ще съм преди всичко водна, че след вчерашните ястия съм станала като топка. Знаех си аз, ама сега ще разкарвам последствията.
Пих кафе, който не е - да заповяда

Литъл, за общо свалените килца говоря дето ги смяташе по-отдавна. Нали щяхме да гоним -570 в края на месеца. Ама като има попълнения, май трябва да вдигнем летвата Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 10:21 от jd

# 623
Ассе на Дюкан съм пак!
дано вече сеоправя малката и никакви доктори повече за никой Praynig

# 624
Ей сега ли точно трябваше да се рахлади и заоблачи  точно когато се готвим за моренцето,но дано там да подходящо за плажуване Praynig

# 625
Ассе, аз просто нямам аватар   Joy
В моя случай и занаят може да се каже, че обущаря ходи бос  Whistling

Да ви се похваля. Нали вече ставам красива - вчера си взех лещи  Flutter
За сефте ми е.
Току що си ги сложих. Голяма мъка  Crazy
Да видим довечера как ще ги махам  Tired

# 626
Добро утро, момичета!
Не съм ви чела, но ще го направя после ако имам време  Embarassed
Чакам да идват техниците да ми слагат климатика, съответно къщата сега с главата надуло, пък след тях не ми се мисли  ooooh!
Утре съм на сватба и сме кумове, пък аз още дрехите не съм изгладила, не съм приготвила багажа, че сватбата е в друг град и трябва да тръгваме тази вечер още.
Да ви се оплача вчера какво изживях: предния ден бяхме взели колага от ремонт, че нещо не палеше, уж я бяха направили - и в интерес на истина вървеше супер- все пак ни бяха взели 150 лв за услугата. Тръгвам аз вчера да ходя кам Балчик и Каварна, да си видя родата, на там супер, върви перфектно. На връщене обаче, между Балчик и Каварна, както си карам колата угасна. И края повече не запали, повиках един приятел от Балчик да ме дърпа. Това най големия ужас, който ми се е случвал последно време  ooooh!. Не че той караше зле, но аз просто се побърках, чи тя колата почти нямаш власт над нея. После в Балчик се почна едно обикаляне да запали - няма, изкахме един друг познат, който уж разбира и се установи всъщност, че майсторите предния ден понеже разкачали там разни неща, накой от маркучите просто ги сложили без да ги запрепят и ония се счепили и откачили естествено. Дорбе че имам приятели там иначе не ми се мисли  #Cussing out #2gunfire Обажда им се мъжът ми по телефона и те викат възможно е но ние работим чак в понеделник докарайте я тогава. Направо побеснях, то бива безочие бива но едно извинявай поне да бяха казали  #2gunfire Ние естествено обаче сме на сватба и ни трябва и транспорт и така взех колата на кумците ни и се прибрах с нея с мисълта да им я върна чак след сватбата. Сега мъжа ми тръгна с друг приятел, да я върне в Балчик и с неговата да я дърпат до тук и после с неговата ще ходим на сватбата.
Е те това ми беше оплакването! Просто ми писна вече от некадърници, които хем ти вземата парите хем си вършат работа през пръсти!!!!!!!
На всичкото отгоре явно вчера вечерта, от нерви ли незнам, започна да ми се гади, та до сега! Моля дайте някакъв съвет какво да пия, че работа е мнооого гадна пък аз нямам никаква представа.

# 627
Силви - тва е моя кошмар.
Като цяло избягвам да карам без мъжа ми,
щото ме е шубе да не спре на средата на пътя колата.
Цяла година вече - и не мога да се отпусна сама по пътя още....

# 628
Хъфи, ами що виси едно кръстче на мястото на аватара, все едно че го има, а аз не го виждам? И що не си сложиш нещо  Rolling Eyes 

Силви, не мога да препоръчам нищо при гадене, освен едно - сядаш и се замисляш - какво пък толкова е станало? На сватбата ще отидете, колата ще я оправят, а това, че са си оставили ръцете - ами то си е за тяхна сметка. Проблемите сами си ги увеличаваме. Всичко - и хубаво, и лошо, минава. Обикновено трошенето на нерви е безсмислено. Много са малко нещата, за които наистина си струва да се тревожим и преживяваме. Опитай се сама да си промениш отношението към случката и ще видиш, че гаденето ще мине. Просто опитай ...

# 629
Силви,за съжаление е пълно с такива пишман майстори  #2gunfireкойто хем ги мързи да работят хем са толкоз нагли и безочливи!

За повдигането знам сок от изцеден лимон с вода и малко захар,дано помогне. Hug

Общи условия

Активация на акаунт