Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 600
  • 855
  •   1
Отговори
# 630
На мен ми се е случвало - сама на път да пукна две гуми. Първата сама си я смених, като ползвах резервата. Втората - ами нямаше начин, криво-ляво стигнах до един сервиз и там чаках да я лепят. И това мина. Бях забравила случая Simple Smile

# 631
Аз съм шофьорка от скоро и ако ми се случи нещо подобно не ми се мисли как бих се справила
Завиждам ви за куража,мъжки момичета сте Peace

# 632
  • нейде там, където ....
Аз нямам книжка, но за гаденето
Опитай се сама да си промениш отношението към случката и ще видиш, че гаденето ще мине. Просто опитай ...
съгласен.
и безаварийно нататък, да си изкарате супер на сватбата. и на мен ми се ходи, семейно, ама като съм се женила от последните в тайфата,  асъм най-малката братовчедка - нъц! само в девера ми остана надеждата, ама нещо се ослушва  Mr. Green

# 633
Бебче, направих си сока от лимон и го пия!
Асе, аз знам че всичко е в главата, и уж сега съм спокойна, ма това гадене не минава newsm78
За карането сама карам вече от няколко години. Той куража идва с опита Хъфи. И аз бях така в началото, без мъжа до мен не се качах сега хич не ми пука. Изгасвала ми е на средата на кръстовище. Един път пък отидох да Каварна и пътя като се заледи, ужас стъкло направо. Прибрах се обаче. Друг е въпроса, че като слязох краката ми трепереха. Така е като нямаме пари за нова кола и свикваме да ни прави номера и тя че и майсторите които я правят.
Отивам да чета назад преди да са дошли майсторите Hug
jd сватбите и аз много ги обичам. И при нас беше така почти последна от всички да не говорим че и вече не правят и сватби повечето. Но този година две - голям кеф.

# 634
  • София
добро утро - това ви го написа Калина - бъдещата първокласничка.

От мен също добро утро и ей ме на!

Милла и съм Джопче и съм Попче - дълга история, а всъщност съм и съвсем друго - Юлия.

Айчето и Хаосчето са си променили целите гледам, дошъл им ищах още да свалят, айде дано, ама да не се увличате, щото Вещи нали видяхте какви баби намира  #Crazy

Майче дано нещата с баба ти не са сериозни, щото гадна болест е това.

Ей Ж и на теб нещо имах да казвам, но като ти прочетох прочувствените писания и забравих, защото ме трогнаха.

Ванче аз се държа точно като Хъф като заготвиш нещо, така че днес и двете има да чакаме и да се облизваме  Joy

На всички други  Hug Hug Hug

А аз отивам да се карам с кантара, който се е запънал като магаре на мост и не ще да мърда  #Cussing out

# 635
Добро утро,
току що денят ми започна страхотно с чаша кафе и рицарски форум.
Много се радвам, че съм при вас и ви обичам. Днес ще планирам как да си оправдая рицарското звание.
 Hug

# 636
Цитат
И що не си сложиш нещо 
smile3519

# 637
Що никой не пише нищо?

# 638
Е тука слънчицето се показа най после Hug

# 639
Добър ви ден.  Hug Е как дап иша- то не мога да прочета - от сутринта добра активност гледам...  smile3501
Първо да отчета сутринта: станал съм в 5:30, пих кафе , излязох да тичам,ама повече ходих бързо,отколкото тичах- 30мин. обиколих квартала. Прибрах се , изкъпах се, пуснах епилатора , малкото стана о*кано доволно и докат оправя и я нахраня.... ooooh! майка ми снощи се прибра с повръщане и разтройство  Tired дано не ни повтори нас с дребната  Praynig
Кантара го обичам, и той мен де  Mr. Green само 200гр до кг-мите от лентичката  newsm47
Майче дано се оправи бабчето ти по-бързо  Hug
Ж  Hug   bouquet
По една топла прегръдка на всички (че навън захладня нещо) и ви   love001
Ще видим какво ще се прави днес- поне да не духаше така гадно да излезем, пък то...
Силве гадна случка,ама спокойно  Hug а пък за сватбата- завиждам ти  Laughing и на мен ми се ходи пък  Crossing Arms

# 640
  • нейде там, където ....
Аз днес съм на курс, което ще рече - редовна във форума  Laughing
Пих още едно кафе, но хапнах и малко мляко. Закъснях, та трябваше да облека първото попаднало ми и изгладенко. Бях го приготвила за работа, че да се пукат от завист колежките - от преди бременността с Митко. Сега се накефих само на погледа на половинката, че най-после съм влязла в този костюм, подарък ми от него. Обирам погледи и на курса, че още малко зяпа на бюста  Mr. Green

# 641
jd,поздравления за постигнатото smile3501Дрешките и погледа на любимия човек  Peaceса страхотен мотиватор

# 642
Браво, Ж  smile3501
кеф голям  Party
Питат ли те как го направи? Казвай: японската  Mr. Green  Twisted Evil

# 643
jd,Браво продължавай все така smile3501 smile3501

# 644
  • София
Браво Ж и честит аватар Хъф. Хайде аз изчезвам! Доскоро!

Общи условия

Активация на акаунт