НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 421
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Днес изпратих sms на Верчето (bubalina). Питах ги как са с малкия Алекс и ги поздравих от всички вас. А тя ми отговори ето така:
"Привет от нас! Много мило, че сте се сетили за нас. Ние сме добре, Алекс расте и дивее. Поздрави и целувки за всички мами и бебета - и вие ни липсвате". 
Сори за късния пост, но не ми остана време да ви пиша.
Мина, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава! Много усмивки и радост в семейството!!!Нека в този прекрасен ден най-красивите цветя бъдат за теб. Весел празник!!!  newsm59
Лека нощ!!!

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 00:45 от mamaminion

# 31
ЧРД, МИНА Simple Smile МНОГО МНОООООООООООГО ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ!!!!!!!  И УСМИВКИ И ЛЮБОВ И ДА ТЕ РАДВА МАРТИ. ПЪК И ТАТКО МУ Simple Smile
  bouquet newsm59 newsm67  Gift  ura baloni happy bd hbday bdbaloni baloni

# 32
# 33
Мина, честит рожден ден! Да си жива, здрава, много обичана жена и щастлива мама! Целувки, прегръдки и много обич от нас с Дарко. newsm51  smile3525  newsm59  Party Time smile3510

# 34
Честит рожден ден МИНА!!! да си жива и здрава, много късмет и любов!

Честита месечинка на месечинковците днес!!!

МАША да е жив и здрав МИШКО!!!

# 35
Честит рожден ден Мина бъди най щастливата и обична майка и жена. 
bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 36
Мина, честит рожден ден и от мен! Бъди все така свежа и красива, бъди обичана и щастлива

Момичета, и аз да се похваля - моята приятелка от училище е родила момиче - Ния (3,500 и 51см.) newsm44 Нека се почерпим за нейно здраве

Пожелавам хубав ден и дълги и приятни разходки! Hug

# 37
Здравейте, красавици!  bouquet
Да е жива и здрава малката Ния!  bouquet
Дени, да не би майка и да е Жени??? Ако е така ще излезем почти роднина Laughing Laughing Laughing

# 38
 newsm59 Мина!!!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ПОВЕЧЕ УСМИВКИ Grinning Grinning GrinningЦЕЛУВКИ И ОТ НАС Heart Eyes

Дени,да е жива и здрава дъщеричката на приятелката ти HugОтивам да си направя едно мляко с нес в нейна чест Wink
    Мами,ние още не ползваме проходилка ConfusedМного й се чудя,защото моето човече не проявява никакъв интерес към тази,тъй удобна за майката вещ Laughing-пробвах я в проходилката на съседското дете-пищи,не ще да стои вътре.... ooooh!Май ще пропуснем нази "екстра"-направо ще вървим сами Wink
   Mamaminion,благодаря за поздравчето от Верчето-и аз се питах за нея newsm78

# 39
Привет момичета!  Hug
Първо да ви благодаря за пожеланията! От все сърце пожелавам на всички които имат нужда от дом да го имат!
Карил, ф-та е Аполо ето адреса http://www.apollobg.com/ Може да търсиш Тони /жена е/
Аз имам вести от Верчетооооо! Онзи ден им звъннах. Ходили са с Марян до чифлика за 5 дни, без Алекс. Ама пък се скъсали да звънят да питат как е, що е... Добре са и ви пращат много поздрави и целувки!
За проходилките - Вики май я мрази! Не ще и не ще да стои в нея! В началото и той тръгна първо назад, явно така им е по-лесничко.
И ние си играем с всичко различно от играчки Simple Smile
Есма, добре се завърнала миличка!Давай снимки на двете буболечки Simple Smile
Мина, честит рожден ден!!! Много радост, здраве, щастие и късмет ти желая!!! Аз имам малко останал Лансинох. Искаш ли да ти го пратя чрез пощата? Ама е половина горе-долу. Ако искаш ми пиши на лични адрес за пращане.
Маша, мила... абе това е ненормална работа с нещата които ти разправят за развитието на децата... стува ми се... Виктор ми е МНОГО нормално детенце, но не се изправя САМ в кошарата. С помощ - да, но сам не иска. Не иска и да пълзи. Но за сметка на това пък ходи стабилно и имитира почти всико! От два дни дори поkазва как плаче магаренцето Simple Smile)
 И моя син също се вътри като луд нощно време из леглото. Тази нощ дори се замислих дали да не го привързвам с нещо както в количката... Направо не издържам вече през 20 минути ме вдига и се гъзи и плаче, явно плаче щото се е изчекнал до безобразие и не му е удобно вече...

Хайде до скоро!!!!

# 40
Мина, Честит рожден ден,да си здрава, щастлива и вдъхновена!  bouquet
Тали, честита нова къща, да я превърнеш в уютен и хубав дом!  bouquet
Маша, не се притеснявай толкова за Мишето - Ники пълзи, изправя се, но като чета колко от другите ноемврийчета казват съзнателно думички, батко му на тези месеци вече бабосваше и мамосваше, показваше няколко неща, а той не иска и това си е. Всяко хлапе си има свой темперамент! Peace
Eсма, аз вечер давам каша и после заспива на гърдата ми малкия юнак. baby_neutral
Майчета, ние не, че много сме се застояли в къщи  Crazy, но довечера заминаваме на моренцето за няколко дни - да са живи и здрави роднините там. "Официалното" ни почиване ще е през септември в Кушадасъ...Много ми е домъчняло вече за Ради, който от седмица пече дупе на плажа. Дано сколасам във Варна да се видя със сплотената тамошна дружинка! Praynig
Да ви се похваля, че след двумесечно белеене, най-сетне проби ПЪРВОТО зъбче! Peace
Целувки! Hug

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 11:42 от Vesseto s

# 41
Михаил днес става на 9 месеца.
Черпя за негово здраве!

Мина, ЧРД!
От здраве, любов и късмет да не се отървеш! И само радост от малкия!

Честита месечинка и на Михаил на Ечи! Те още се подвизават из пазвите на Сливенския балкан...

# 42
Мина,честит рожден ден! Бъди жива,здрава,много обичана и уважавана,най-вече от любимите ти мъже!  bouquet

Весел празник!  bigdance2

Честито и на всички бебоци,празнуващи днес месечинка!  bouquet

Тали,със закъснение ти честитя новия дом.Изпълнете го с много любов,уют  и хармония!

# 43
Да е жива и здрава малката Ния!  bouquet
Дени, да не би майка и да е Жени??? Ако е така ще излезем почти роднина Laughing Laughing Laughing

#Crazy Ами, да, а татито е Станислав...имат си и един сладур Боян...с Женя седяхме на един чин в гимназията Simple Smile ...за пореден път се убеждавам колко малък е светът Wink

mamaminion, Т@ли, благодаря за поздравите от Верчето! Hug
Vesseto s, лек път, много емоции и хубаво време ви пожелавам!  grinning039 И честито първо зъбче на малкия чаровник Ники! tooth
Варненският отбор по нищо не отстъпват на софийския! Браво! Всички сте много хубави и готини, а за дечковците - нямам думи! Heart Eyes
Честита месечинка на двете Мишлета! Wink Да растат здрави, палави и щастливи! Tada

На мен еуфорията за малката Ния ми беше помрачена с новината, че на една приятелка бременна във 2-я месец ще й правят аборт, защото бебето нямало сърдечна дейност Sad Толкова бяха щастливи с татито, а какво им поднесе съдбата Cry Няма справедливост на този свят Naughty ...

# 44
Дени, много съжалявам за приятелката ти  Cry За минути си спомних, как се чувствах аз когато бях в нейното положение  с първата си бременност Cry Cry Cry - страшно е. Дано не загуби вяра  Praynig. Давай ме мен за пример - Иван ми е четвърта бременност, а Георги е от седмата.
За Женечка и малката Ния научих в неделя два часа след раждането и от моята много близка приятелка Таня - като сестра ми е. Много ги обичам и нея, и Жени, и Станислав и Боби  Hug

Честита месечинка на Мишовците!  bouquet
Честито зъбче на Ники! Да са бели и здрави всички зъбчета и да пробият неусетно!   bouquet
Весело плацикане в моренцето на Веси и компания! Дано се отдаде възможност да се видим   Wink

Общи условия

Активация на акаунт