НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 389
  • 290
  •   2
Отговори
# 120
 newsm51Честит Рожден Ден на Рени и Тали! smile3525

Много да сте здрави и щастливи и все така красиви! Simple Smile

Цвети, честита ти нова работа! аз тамън да питам и то било вече факт Simple SmileДобре е, че има кой да гледа децата.  Количката нещо не можах да видя, сега пак ще пробвам.

Мами, я да питам какви каши давате? Каква марка? На кое хранене?Коя предпочитат бебоците? Всеки ден или през ден?

Аз засега съм давала само оризова на милупа.  newsm78 Лина много я харесва. Препоръчаха ми Банановата на Хумана и тези на Нестле, но не съм сигурна с кои да продължа с оглед на захранването. Със сигурност не искам глутенова. Но коя? Ще се радвам на предложения!

Днес ходихме отново на плаж и сега Лина спи пясъчна в столчето за кола. Морето много добре действа за съня Simple Smile Лек ден на всинца!

# 121
..Давам вече от нашата храна. Сега мисля да дам леща с чесън, разбира се Mr. GreenТрябва да почват според мен постепенно да ядат от семейната трапеза. Та в тоя ред на мисли, едва ли пилето е ЕКО или пък морковите..но кво да правя... Sick[/color]

Карил, браво на вас!!!  smile3501 Кога ли и мойто чаве ще прояде. Но ми прави впечатление, че само тези които са на кърма  капризничат и не се хранят  newsm78

Според мен е така - капризничат, но хапват от храната на "големите" с кеф Simple Smile И не ще и не ще Сапко да яде с лъжица, само парченца от ръка като му давам предъвква и му се хапва. Яде домати като невидял  Laughing

Мами, я да питам какви каши давате? Каква марка? На кое хранене?Коя предпочитат бебоците? Всеки ден или през ден?
Аз засега съм давала само оризова на милупа.  newsm78 Лина много я харесва. Препоръчаха ми Банановата на Хумана и тези на Нестле, но не съм сигурна с кои да продължа с оглед на захранването. Със сигурност не искам глутенова. Но коя? Ще се радвам на предложения!

Роня, аз съм давала до сега Оризова на Хип, а онзи ден взех безмлечна и безглутенова с елда, ябълки и банани - пак на Хип. Тази беше единствената която открих.
Давам я когато се сетя - по малко с друга храна, слагам 2 чаени лъжички примерно, само кашата отделно давах само в началото.

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 13:31 от jenny_b

# 122
Даааа, Марто само от ръка иска да яде и то нормална храна /естествено гледам да е подходяща и здравословна/, отказва всякакъв род каши и пюрета. Минахме през етапа Детска кухня, но там баба ми хапваше 2 седмици евтина бебешка храна. Много бавно вървим със захранването и се кърмим понякога и по 10 пъти, ама май свикнах и не ми прави впечатление. Даже като си помисля, че ще дойде момента да се отбиваме ми става мъчно - в началото го кърмих, защото знаех, че това е най-доброто за детето ми и не ми беше особено приятно, даже напротив - гадно ми беше, но сега ми е истинско удоволствие и искам да продължи още поне година.

# 123
  • Бургас
Много се радвам на майки които могат и кърмят децата си.За съжаление аз успях да кърмя само 2 мес. и половина и кърмата ми спря без хапчета без нищо  Sad .То при нас имаше и много нерви притеснения и проблеми и може би за това стана така, но както и да е.
Велизар вече месец е на детска кухня и съм много доволна.Яде всичко (той по принцип е много лаком, Въпреки че е седем килца).То и аз като опитвам храната ми се струва вкусничка  Crazy
А за кашите съм му давала Фризокрем и много му харесваха.сега като сме на кухня вече не му давам, но преди давах през ден на следобедното хранене.

# 124
  Охооо... smile3508 пак рожденнички
   newsm59  на РЕНИ И ТАЛИ-ДА СТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ,МНООООГО ЩАСТЛИВИ,МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!!!!!
   Аз вчера ходих на лекар,каза ми,че най-вероятно имам проблеми с цикъла заради противозачатъчните,изписа ми други и докато се прибера-той ми дойде WinkХем ми се струва раничко пак да съм бременна,хем пък,като ме прегледа и ми каза,че няма бременност,едно такова леко разочарование усетих.....няма угодия ей Laughing
   Роси newsm10
   Роня, аз съм много доволна от кашите на Фризо-има и безглутеунови,млечни;давала съм и с елда и плодове на ХИПП,и на Нестле-всички са хубави PeaceАз давам на София 3 пъти седмично каша,за следобедно хранене Peace
  Моята маймунка от няколко дни леееко ми лази по нервите Laughing-новото двайсе е крясъци и викове така,че да я чуе целия квартал smile3511-не е гладна,не е жадна,до нея съм,а като отпусне едно гърлище.....като й се скарам,само ме поглежда с онез,големи сини очи и .....започва да ми ръкопляска LaughingКакво да го правиш сега?!?

# 125
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РЕНИ И ТАЛИ!!!  bouquet

Момичета влизам, за да ви пожелая много положителни емоции през оставащата част от лятото, никакви болести, само усмивки и добрички и спокойни дечица.

Живот и здраве като се преместиме в Люлин октомври с Митко пак ще сме на линия! А в началото на септември, когато ще е сондажа (незнам още дата) помислете за нас и стискайте силно палци всичко да мине успешно Praynig

Много ще ми липсвате всички и пращам една голяяяяяяма прегръдка на вас и малчовците Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Днес ще хвърлям по едно око тука.   

# 126
Мони, и ти ще ни липсваш!  Hug  Hug  Hug

# 127
  • у дома...
Честит рожден ден на Сончето и Рени! Мили момичета, нека много любов, щастие, здраве и късмет ви обграждат винаги и винаги бъдете толкова усмихнати!   bouquet

Мони, ще ми липсваш много, мила.  Peace

За протокола - днес бяхме на консултация и вече сме 7,500 и 72 см. Ани май ще я правим баскетболистка...

# 128
  • София
 newsm59 Тали и Рени!Много здраве,щастие и любов   bouquet
Честита нова работа и количка Цвети!Усеща се липсата ти тук  Grinning
Честити месечинки на днешните мини рожденници  newsm32
Pepipetia fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed .Дано скоро намерите вашия дом  Praynig
Карил д-р Антонова,която гостува при Иван Звездев каза до 1год. да не се дава сол на детето...Не е полезно за бъбреците и очите-ама ти си решаваш  Stop
Действително докато беше на кърма Моника не можах да я накарам да яде с лъжица-пюрета,каши,попара-мисия невъзможна  ooooh! Обаче сегаааа добре си похапва(пу-пу)Нищо,че не и личи  Joy
 welcome На новите мами и бебчета.Няма да изброявам имена някой да не пропусна,защото много често се разписвам  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Приятен ден на всички от нас  lovekiss
Наде,  smile3501 на Ани!Много се радвам   bouquet

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 15:05 от bubulina77

# 129
Наш Данни след като ме остави да се понаспя две нощи, вчера още от вечерта беше кисел като краставица, а после се будихме на всеки ПОЛОВИН час... Хем го бях заредила с тайленол, ораджел и хомеопатично- нищо... още 2 зъба (7ми и 8ми) напъват, като 7мия го виждам почти, ама осмия тц...
Опасявам се, че съм на ръба на издържливостта си вече... и незнам аз ли много мрънкам или при нас все трябва да са трудни нещата... То не беше повръщане цели 4 месеца като беше малък... не бяха непрекъснати проблеми със спането... ами и зъбите трябва да ми излизат през носа...
ИСКАМ ЕДНА НОЩ ДА СПЯ 8 ЧАСА и никой да не ме занимава с нищо...
Сори за киселия пост ама ми иде да се  #2gunfire Cry

# 130
  • Бургас
sofkobofko Дано по-бързо да ви излизат тези зъби.
Ние сме само с два и не ги усетихме много - те излязахах заедно и имахме около седмица само безсънни нощи, но без температури и т.н.Сега за другите незнам вече и няма ли и те да излизат че само с два долни зъба не можем да ядем луканка  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 131
Момичета много ви благодаря за прекрасните пожелания  Heart Eyes Радвам се, че ви има Hug
Пожелавам на всяка една от вас много здраве, щастие и любов ... пък другото само ще си дойде  Wink
Ренииии, и от мен честит рожден ден! Много да те радват твойте мъже и да си ни много здравичка!!
Мони, много ще ни липсваш миличка  Cry Къде чак в люлин ни избяга??? Пожелавам ви всичко хубаво и скоро да ни пратите вест от вас по някого  Naughty
Карил, аз също давам от общите манджи на Вики. Е, понякога де, когато манджата става за него Wink А лещата не е ли като бобеца - да им е тежко на тумбаците? Аз не смея да давам от тези неща. Но ако дадеш на Дани казвай как му е понесло.
"Опасявам се, че съм на ръба на издържливостта си вече... и незнам аз ли много мрънкам или при нас все трябва да са трудни нещата... То не беше повръщане цели 4 месеца като беше малък... не бяха непрекъснати проблеми със спането... ами и зъбите трябва да ми излизат през носа...
ИСКАМ ЕДНА НОЩ ДА СПЯ 8 ЧАСА и никой да не ме занимава с нищо..."
Софко, сякаш аз съм писала това! Започнах дори нощно време да плача, толкова изнемогвам по нощите, че ми се струва че ще полудея... А ние ОЩЕ НЯМАМЕ ЗЪБ!!! Погледни оптимистично - при вас поне леко-полеко отминава тази грижа  Mr. Green

Хайде отивам да приготвям манджата.
До скоро
   bouquet

# 132
здравейте и от мен
честитя празницате на днешните рожденички и на Мина
честитя месечинките набебоците
добре дошла и на новата мама и нейният малък мъж
Ивиче страшен купон и за вашия празник,с най-добри пожелания за малката голяма принцеса на патерица
Ина засега спи през ноща но от два дни будува много през деня-почти по 30 мин само спи и то 2 пъти-и ние имаме проблем с изправянето в кошарата-сега спи в количката
за болничния-моят свърши но нали в НАП София обл. е пълен хаос никой за нищо не ме търси-само по тел ме питаха ще се връщам или не
затова майки не се безпокойте ако закъснеете смолбата-важно е работодателят да знае намерението за да не останете без пари
целувки на всички
Маша -бебето за което ти писах преди време че мислеха че изостава в развитието си  вече ходи самостоятелно /има РД на 18,08,/успех и при вас и всичко да е празна тревога
честит нов дом на Тали и късмет в търсенето на такъв на мама на Пепитея
честита нова работа на Цвети

# 133
Ох, мързи ме да качвам снимки... Whistlingмакар че мъжо са ме щракна след къпането ....ама съм по гащи... Whistlingда пускам, или да не пускам..аре след малко Tired

за кашите аз почнах преди два месеца сигурно, може и повече...с оризови \всякакви без българските и руските\...После взех на Хумана ориз с ябълка, много я хареса, обриви не е имал...после, Нестле - Ориз с рожкови\ по ваша препоръка\ но ВЪОБЩЕ не я хареса и нещо държа да отбележа - ВЧЕРА ЕДИН ПРОДАВАЧ НА ДЕТСКИ ХРАНИ КАЗА, ЧЕ НЕСТЛЕ ПРОДУКТИТЕ НЯМАТ СИЛНО ТЪРСЕНЕ, масово ги отбягват вече майките..Търсели се БЕБЕ на Колинска..не само защото са евтини, а и са вкусни.АЗ като каши съм давала само безмлечни, с всякакви зърна - овес, ечемик, ориз, абе...незнам точно ...ама доста богат набор.. Mr. Green Mr. GreenДавала съм Сливова, безмлечна на Беби-Колинска\много вкусна, разбърквам я с АМ\, ЗЕЛЕНЧУКОВАТА НА БЕБЕ-Колинска е също много вкусна, сега съм взела ГОРСКИ ПЛОДОВЕ - малина, къпина, ягода\вчера за първи път дадох две-три лъжици, за да не се обрине от ягодната съставка, но не се... Mr. Green\..Купувала съм нощните безмлечни на НЕСТЛЕ..тъмносини с едни звездички..Тази с ВАНИЛИЯТА Е ПО-АРОМАТНА, ПО -ФИНА и бебо повече я хареса...Другата ми миришеше на изгорял хляб..
   Режима ни е горе-долу..
Сутрин рано \напоследък в 04 Shocked\ иначе в 06 - АМ, 150 мл
Втора закуска към 9 ч. - Попара или кус-кус\плазмон\
Обяд - пюре, манджа..После често и малко АМ, около 100 - 120
Следобяд - плод\пъпеш, диня\ или пюре плодово или плодово с зърна\на Сънвал\
Вечер към 18 часа, - АМ или пак плодче
21 часа - кашата...,
не заспива до към 22 ч, понякога и 23 часа, тогава пак давам АМ...за да заспи..
този "режим" е нарушаван с даване на бисквити, които го кротват за 15-ина минути в столчето за хранене...когато имам нужда да отида до тоалетната \поне!\
ОХ

за солта - незнаех, ще го имам впредвид. Мисля, че в малки количества само овкусява..не е вредна..Но СИГУРНО ПРИ БЕБЕТА до 12 месеца действа по друг начин.. newsm78

честито на днешните месечинки!!!

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 21:10 от Кaril

# 134
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=26
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=27
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=28

Тази по гащите не е качествена... Sick Sick Sick

Joy

Точка Много сладък Влади..бях пропуснала да го видя  newsm78
Както и всички дечурлиги в 9-то месечния ни албум... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт