НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 401
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
 nbirthday
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАЛИ И РЕНИ И ОТ НАС С НИКОЛ!
МНОГО УСМИВКИ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!

ЧЕСТИТА РАБОТА И НА ЦВЕТИ! МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И РАЗБИРА СЕ РАЗБРАНИ ШЕФОВЕ И ДОБЪР КОЛЕКТИВ!
За храненето, ние сме основно на кърма, като и давам попара, пюре или каша, но не всеки ден. Ако сме навън и давам пюре. Но най си обичаме сученето.
Дени нали вие бяхте ходили на почивка в Трявна? Ние нещо сме се насочили натам и сега търсим нещо.
Lina_d  разхождаме се в комплекса, аз съм в Зорница, ходя и до парка в Славейков, и често в морската, когато таткото ни "извози"  Laughing Ти къде ходиш? 
Лека нощ и приятни сънища!
Софко дано тази вечер направиш поне 7 часа сън! smile3524

# 136
варненски мами...
имате ли мнение за курортното селище "РУСАЛКА", дето е мнооого на север? Какво ли е през септември??? Офертата е направо без пари, а пък е ол-инклузив??? - 294 лв на човек...Едно време беше кУалитетно Mr. Greenама знам ли сега как е..може да е пущинак Rolling Eyes

# 137
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАЛИ И РЕНИ   Hug Hug Hug  bouquet

Пожелавам Ви много любов, много усмивки, много красиви моменти, много здраве и  много късмет   bouquet

# 138
  • София - Дианабад
Рени и Сонче,  newsm59! Бъдете мнооого щастливи, здрави, късметлии и обичани и все така чаровни!
Тали, и да си изкараш добре първия си рожден ден в новата къща! Peace
Мони, пожелавам ти хубави неща това лято и ще стискаме палци през септември за вас Praynig. Ако имате възможност, обаждайте се от време на време.
Цвети, честита нова работа! Дано там да се чувстваш "в кожата си"! Peace
Карил, тъкмо щях да те питам за снимки и... Страшен е Дани, особено на първата снимка с тези дяволити оченца Grinning.
Абе всички ноемврийчета са невероятни. До едно са хубави и чаровни.
Дени, я и аз да те питам за бунгалата на Стара планина - къде се намират, цени и т.н.
Peti_n, мога да ти препоръчам в Боженци едно много хубаво местенце - "Петте ореха" - хотелска част, ресторантче и кафе-магазин. И хората са много лъчезарни. Цените също бяха добри. Ако те интересува, ще изровя телефон. Разбира се, в случай, че не намерите в Трявна.
Роня, за кашите започнах с ХИП круша и Софи много я обича. Харесват й също Слънчо, а на Нестле Ориз и рожкови й я давах с Пшеница с 3 плода и ставаше много хубава комбинация. Опитах и на Беби, ама може би защото не слагам АМ и нещо Софи не ги хареса. А понякога и на другите им слагам плодово пюре и така го изяжда. Ама както виждаш, то си е до дете. Просто трябва да опиташ.
Гледам, че обсъждате зъбките - и ние още си нямаме, ама ги чакаме с нетърпение. Ама при тях норми няма. То не, че при другите има, ама тук пък не може изобщо да се хванат.
Маша, ами ще се дърпа детето при процедурите Simple Smile. И аз да искам да си лежа и някой да ме дърпа и разтяга - ами няма да стане, разбира се! Ако искаш да се раздвижва Мишето повече, пробвай с по-хладка водичка да го къпеш. Четох, че по-топлата вода се слага при по-буйни деца, тъй като успокоява; а пък по-хладката при по-спокойни деца, защото предразполага към раздвижване.
А за апартамента - аз също търся за една мнооого добра приятелка и колежка /тя много ми е помагала на мен и ако мога и аз да й помогна, ще съм доволна/. Те също останаха без квартира и сега си пътуват, но имат момченце в 5-и клас и до 15 септември трябва да са си намерили. Тях и гарсониера ги устройва, защото е по-евтино. И преди живееха в гарсониера.
Пепипетя, и на вас ви пожелавам скоро да си имате свой дом - какво по-хубаво от това!
Абе пожелавам на всички каквото си пожелаят, да им се сбъдне!
 Heart Eyes

# 139
Честит рожден ден на Тали и Рени  
С най-добри пожелания и за двечките  Heart Eyes.

Искам да ви питам нещо счетоводителките - дали по време на майчинството мога да си пусна платена отпуска ? Казвам това, защото веднъж годишно ми се полагат 65% от трудовото възнаграждение. Ако има възможност, защо да се пропуска.
И още нещо - членувам в един синдикат, който предвижда изплащане на 150 лв. месечно на всяка майка до навършване на две годишна възраст на детето и. Дали е необходимо подаване на молба за това   newsm78

Тали, и при мен е аналогично положението с безсънието. Добре, че таткото ме сменя понякога, иначе не бих издържала.

Карил, Дани има май твоите очички. Предават му много одухотворено изражение  Peace.

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА TALI  И BENIGHTED !!! newsm59 ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МОМИЧЕТА ! ДА ВИ СЛУШАТ МЪЖЕТЕ ВИ И ДА ИМАТЕ ХИЛЯДИ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ !!! Tada

Цвети, честита нова работа и нова количка ! количката е супер, Peace за работата - не знам, но се надявам да се чувстваш добре ! thumbsup

пепипетя, ако имате нужда от квартира все пак, знам една, която ще се освободи скоро и май наемът й е много приличен. Peace

за кашите - аз съм давала оризова на NESTLE, бисквитена, лешникова и бананова на BEBI И асорти и бананова на Слънчо. в момента яде кайсиева на Слънчо. глутен съм въвела, алергия - няма, така че не ги подбирам много-много, а карам по симпатия на опаковките.

karil, преди време работихме с мъжа ми в Русалка и бяхме цяло лято там. беше СУПЕР, но тези, които я взеха след приватизацията пред очите ни много успешно я съсипваха. не знам сега в какво състояние е, но там имаше НЕВЕРОЯТНА БАЗА. готвачите - превъзходни, беше на принципа на шведската маса. бунгалата - много прилични. ние тогава деца нямахме, но ми направи впечатление с какво разполагат, ако отидеш с бебе - кошара за игра, креватче, повивалник, столче за хранене, проходилка. и всичко това влизаше в цената. а за малко по-големите дечица - целодневна забавачка.
ако не са развалили тези условия - наистина си заслужава. имай предвид, че там е природен резерват и е много красиво. /е, има и пепелянки, но пък има и лекари с противоотрова......не, споко, те избягват хората, но все пак трябва да си гледаш в краката/. а тази цена за какво точно е? и за колко време?

# 141
Привет и от нас! Малко се поизгубихме, но РС-то се прецака Sad

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА TALI  И BENIGHTED!  newsm67 Много здраве на вас и семействата Ви! Много да ви обичат и глезят мъжете - малките и големите  smile3525

Попрочетох ви по диагонал - казвам и  welcome на новите мами и техните съкровища Simple Smile

Честито на всички с нови придобивки, с други радостни поводи през изминалите дни!  newsm51

Ние все още нямаме зъб  Sick, но вече се изправяме сами в леглото, обикаляме навсякъде къде с пълзене, къде като се придължаме за мебелите и така по цялата къща, която никак не е голяма, та навсякъде подреждаме  Mr. Green В проходилката много не стоим, щото там сме като вързани  Laughing

Ами май това е от нас засега. Лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 142
Горис, предложението за заглавие е супер  Peace
Роня, една от любимите каши на Гого беше /вече не иска никакви/ Ориз и рожкови на Нестле. Давах му каша в следобедните часове. И едно въпросче :  А днес съкровище в пясъка имаше ли?  Laughing Laughing Laughing
Мишенце, за ориентировъчен режим:
към 8 - 8,30 - закуска - попара или кисело мляко с бисквитка /не повече от 100гр./
12,30-13,00 - обяд от детската кухня /основното/ + пресен плод /пъпеш, диня, праскова, ябълка или грозде/ 
когато си ляга приспивателно -  bombs
17,30 - 18,00 - десерта от кухнята / кремче или киселче/ + пресен плод
21-21,30 - на масата с цялото семейство домат на корем +коричка или нещо подходящо от нашата вечеря
22,30 - след вечерната баня  -  bombs и по някое време посред нощ пак  bombs, и после пак, и така до сутринта
Ако е болен или просто нещастен само  bombs
И аз, като Карил, си купувам понякога за една бисквитка или солетка 10-15 мин. спокойствие  Embarassed
Дано жилищните проблеми на Пепипетя скоро се решат по най-добрия възможен начин  Praynig
Днес приложих на практика новия метод за приспиване цели три пъти -  при Гого действа безотказно  Wink
Лека нощ и прекрасни сънища! Hug

# 143
Благодаря за офертата, но мъж ми не ще и да чуе... отново на квартира
Толкова неща имаме , че ни трябва голям камион. А исках поне тази година да ида на почивка. Но ще трябва преди зимата да се преместим, защото тук е трудно за отопление.
Мечтая си за мой дом, където да съм си стопанка....
Ще трябва да решим до 1,2 седмици. Направо ми става лошо, като си помисля какво ме чака....
Може все пак да си купим нещо....това най го искам...дано да стане
Като се получи ще има да черпя.............. Grinning

# 144
pepipetia , не съм прочела точно за вашия проблем със жилището, но сега ще ти кажа за нашия  Sick - през 2001 г. записах ТУ и от тогава ползвам общежитие, съпруга ми живя 3 години нелегално, докато през 2005 г. не се оженихме, тогава завършвах бакалавърска степен. И си рекохме тъкмо една стая за двамката ще ни дадат, да ама не, изгониха ни за месец и половина, докато запиша магистратура, не можело да си чакам класирането. Ходехме като прошляци по познати и комшии, все с торбите в ръцете и спяхме къде сварим, днес сме при едните, утре сме при другите. Добре поне, че имаше хора, които ни помагаха. И двамата свалихме по 5-6 кг. от притеснение и лоши мисли ooooh! Като записах магустратура ни дадоха боксониера - мисля, че е 35 кв.м. с терасата и банята - кутийка. През март завърших и магистратурата и имам право да ползвам до края на август. По тоя повод тази година пак кандидатствах и пак съм студентка, молим се пак да ни дадат стая, но този път се надявам да е гарсониера, че с детето е много тясно тук. Трябва да се местим няма начин, ноооо ... след 20-ти септември. Та пак ще бъдем прошляци, само че тоя път сме не двама, а трима. За прибиране към родните места, не ми се мисли, имам си известни съображения, за това ще стискаме зъби #Crazy
Съжалявам за дългия разказ, идеята ми беше, че не само вие сте така, дано от това да ти става по леко, и дано щастието ви се усмихне и се сдобиете с ваш дом - това е и моята мечта, че без къща е много, много трудно.
Успех  Praynig

# 145
ВНИМАНИЕ!!!
Заменям непослушно момче на почти 9 месеца, с американско гражданство, за послушно момиченце, на същата възраст- изисквания:
да спи нощем, да не скубе и бие мама и да може да си играе самичка поне 10 минути... Ръст и цвят на косата не са от значение...
Контакти- тука моля...  Mr. Green Rolling Eyes

# 146
Хе,и аз таман съм на вълна каша Simple SmileМоят доки казва "Чудя се как да опазя майките от лъскавите опаковки по бебешките магазини".Е, мен не можа да ме опази -днес взех на дребния каша Хумана-ябълка,круша и праскова.Препоръчаха ми я,но ще видим малкия колко ще я яде.

Карил,благодаря ти HugТолкова драго ми става-нали е моето гардже FlutterИстината е,че всички бебчета са толкова сладки,може би защото са чисти душички -- дано и занапред ги запазим хрисими и лъчезарни Peace

Бебка и бебко,вдъхваш ми смелост с този пост.И аз сега ще записвам още една магистратура,но все си мисля как ще се справям newsm78Казала съм на бабите,че искам подкрепа,но си мисля и за вариант бавачка.Мъжо не е особено очарован- и от ученето и от бавачката,та съм малко раздвоена.Ако той не ме подкрепя,кой? Sad

Честито на рождениците - здрави,усмихнати  и обичани! newsm51

Sofkobofko,страшна обява Mr. Green

# 147
ВНИМАНИЕ!!!
Заменям непослушно момче на почти 9 месеца, с американско гражданство, за послушно момиченце, на същата възраст- изисквания:
да спи нощем, да не скубе и бие мама и да може да си играе самичка поне 10 минути... Ръст и цвят на косата не са от значение...
Контакти- тука моля...  Mr. Green Rolling Eyes

Joy отговарям донякъде на условията в обявата, но  няма да се възползвам.... Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 10:56 от iviche

# 148
Добро утро мами!!! ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ ПРАЗНУВАЩИ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

СОФКО,
има такива момиченца, в ромската махала ... може и безвъзмездно да ти го дадат ....ама момченцето...май няма да ти го приемат Mr. GreenБожкеее, гледахте ли Отечествен фронт на Игор, как си продават децата #2gunfireза 1000 Евро.

БЕБКО и БЕБКА, ПепиПетя, искрено се надявам да ви помогне Господ и да си имате свои домове!!! Praynig Peace аз все мрънкам Embarassed за по-голямо...че сме в две гарсониери на този етап...Ама като виждам какво ви е..Благодаря на съдбата, че нямам поне такъв проблем. Praynig Hug

ДИЛ, с тези емотикончета ме разби Joy

# 149
   СЛАГАМ ЗАКУСКАТА \английска\ От ВАС Е КАФЕТО  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт