НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 382
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
  Добро утро и от мен!

Честито на месенчинките да са живи, здрави, да радват свойте мами и ако може малко по-послушни Tired

Ние сварихме кус-кус и сега го чакаме да изстине че в 9 трябва да закусваме.После ще ходим на разходка, на кафе, да си пазарим за папкане, че в събота и неделя няма кухня и на обяд се връщаме в къщи да спим  Laughing.
   Тогава ще имам малко време за себе си и за вас момичета  Hug
   За сега чао до обяд   love001

# 151
  • София - Дианабад
Ето кафето от мен тази сутрин. Заповядайте! Grinning

Няма само да пия от вашето, я. Wink

Честито и на днешните месечинки!  bouquet

# 152
Горис, мерси за кафето..мойто тук го изпих вече..

МАРИЯ,
и нашата закуска е същата..Слагаш ли сирене в куса? Аз само зехтин и малко захар newsm78

В ТАЗИ ВРЪЗКА ДА ПИТАМ какво давате за ЗАКУСКА, аз освен попара с АМ и кус-кус ...нищо..Иде ми да му намажа една филия с лютеница -  hahahaкупЕшка \домашна\ Mr. GreenВчера изядох половин хляб с нея..

# 153
...имате ли мнение за курортното селище "РУСАЛКА"...

Миналата година бяхме на гости на приятели там. Страхотно си е, сякаш времето е спряло.  Heart Eyes Цените са поносими сега, защото е края на сезона, иначе през активния е малко соленичко (поне за нашия джоб)... Имам някъде снимки, ако ги намеря ще ги пусна.

# 154
  • sofia
...
ИСКАМ ЕДНА НОЩ ДА СПЯ 8 ЧАСА и никой да не ме занимава с нищо...
Сори за киселия пост ама ми иде да се  #2gunfire Cry
Софкоооо, това ми е мечта от малка (дето има един лаф)........От 4 години си го мечтая.......тая нощ Теди спа, но баткото реши, че ще ме държи будна......защото вчера не спа на обяд, заспа в 7 и в 4 нощес се събуди от глад, та яде

# 155
  • Бургас
Карил слагам сирене, колкото кибритена кутийка, което обезсолявам цяла вечер във вода в хладилника и слагам малко краве масло - колкото грахово зърно и в попарата и в кус-куса слагам по толкова сирене и масло. Попарата я правя с два сухара и само с вода - мин.изворна (тази розовата де).Това е само закуската ни.Знам, че има и детски пастет, но мисля, че той е за деца над 1 г. не съм сигурна.
А за лютеницата направо ме разби  Joy Joy Joy
Горис мерси за кафенцето.Аз още не съм пила, затова сега отивам някъде навън хем да направим разходката хем мама да пие кафе  Laughing
До скоро момичета!

# 156

Ето няколко снимки от "Русалка". Правени са от Кармен и приятелката и, така че бъдете милостиви:

Успех в избора на местенце за почивка, KarilPeace

# 157
Добро утро на всички. Дано не вали, че нещо стана мрачно, а ние заспахме за втори сутрешен сън.... newsm78
Карил, много е пораснал Дани. отдавна не съм го виждала.И артистичен, позира....Мишо като види още фотоапарата и се ухилва , и застава като фотомодел - тоест, кипри се, сякаш знае, че го снимат!
Дил, ама направо се стреснах, като видях и вашата снимка с четката за зъби. Рекох си - не стига, че двигателно изоставаме, ами и с миенето на зъбките...Ние имаме само два все още. Joy
Софко, ами ако твоят син рече да пусне обява - заменям мама в америка за мама в България?! JoyТой голям чистофайник се извъди, с тая прахосмукачка.... супер    поза! Hug
За кашите - аз харесвам най-много бисквитените.Тоест, и аз, и Мишо, май... newsm78 Бисквитената на Милупа и на Слънчо са най-вкусни. Говоря ви за млечни каши и глутенови, защото аз давам от началото такива. На Слънчо кашите са много вкусни, трябва да ви кажа, въпреки че бях предубедена отначало. С банан и бисквита е върхът! Плюс това имат всички сертификати, Исо и т.н., отговарят на всички наши и евроизисквания. Безмлечна и диетична е кашата на Слънчо с пшеницата, която също е вкусна, и съдържа и други видове зърнени култури. Иначе на Хумана бисквитената не ми хареса много, банановата също. Но пък диетичната на Хумана беше много вкусна, както и на Милупа. Нестле никъде не ми ги препоръчват и не ги взимам. Бях взела бисквитената, но не ми хареса особено. На Беби кашите са много вкусни, макар че са малко по-редички. Peace

# 158
Dr.Jend - мерси за фотосите!!! многоооо ми хареса, ЕГАТИ му Се!!! Shocked

хора, мислите ли че от 01.09 ни е късно, все пак е на северното Черноморие?? ох, казвайте..ще се побъркам вече от мисловна дейност Sick

# 159
... мислите ли че от 01.09 ни е късно, все пак е на северното Черноморие?? ...  

Аз гласувам за!  Peace Ние тръгваме за Варна някъде към 29.08. Няма навалици, няма горещини! Това е нашето време за почивка на морето. Миналата година бяхме по същото време, всички сме много доволни!  Grinning

# 160
Здравейте красавици и татко на такива!  bouquet
Горис, благодарско за кафенцето  Hug
Карил,
първо - сестра ми скоро беше там - каза, че е супер
второ - не мисля, че е късно. Ще се наложи само да вземеш повечко багаж, че рано сутрин и късно вечер е хладно /поне ще спите спокойно - няма да ви тормозят жегите/. През деня е горещо и спокойно ще можете да си плажувате.... Ние обикновено ходим по морета /на бунгало до Фичоза/ след 25 август  Wink
трето /но не по важност/ - на този етап от живота си Дани много прилича на татко си, както казват бабите сигурно мноооого си влюбена  Wink

# 161
 HugСТРАХОТНО!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ!!! bowuu

# 162
не е късно септември да се ходи на море. даже мъж ми предложи и ние да отидем от 01 на Русалка... Joy
имаме сантимент към това място - там гледахме слънчевото затъмнение от лодка в морето....еееех, спомени, спомени....

karil, дай линк,плз.,  към сайта им или някакво инфо - интересува ме голямото ни дете как ще го таксуват.

# 163
Добрютро и от нас Simple SmileСръбвам кафенце,пафкам цигарка,а малкия вършее ли,вършее развял сутиена ми в ръка Blush...Не съм си виждала къщата подредена,не помня от кога.И ние ядем за закуска попара и понякога кус-кус,ако стана преди него - досега 2 пъти.Ми време трябва да се приготви,да изстине - пък той гладен се събужда.

Понякога има страхотни септемврийски дни.От тези,в които сякаш времето е спряло - слънцето напича,без да пари,вятърът подухва и мирише на море...Такова спокойствие и релакс...ама бях мома,не мислех за нищо CrazyКарил,слушай прогнозите - обикновено познават.

Приятен уикенд,момичета! Hug

# 164
  • София - Дианабад
Ивиче, искам да ти пратя ЛС. Би ли си разчистила кутията, или пък да ми пишеш на ICQ-то /има ми го в профила/?
Мерси! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт