НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 375
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Привет  от мен   Hug

Мммм вкусно кафенце и закусчица  Crazy., благодаря за което.
Дил, я сподели новия начин за приспиване, че аз уж чета, а май съм недочела  newsm78.
Маша, интересна информация даде за кашите. Аз на Слънчо не съм виждала бисквитена  Thinking.
Софко, давай да ги сменяме, ама то май ще е от трън на глог. То ако спят, ще ги даваме ли  ooooh!.

Сега чакам свекитата, а днес ще изпращаме зълвата за София. Намислили сме да купуваме обувчици на Анито, че вече крачим навън.

Хайде доскоро   bouquet.

# 166
 Здравейте и от мен!!!  wavey
Карил, благодаря за английската закуска!  Huggoris, а на теб за кафето!  Hug
Карилче, аз за закуска му правя грис със сирене и масло, но ти можеш да добавиш плодово пюре или някакъв пресен плод. С банан става вкусно, защото е по сладникав. Друг вариант е овесена каша. Нали си въвела вече глутена. Елда също става, ние още не сме я пробвали. Обикновено бебета не я харесвали много, но е много полезна. ДАНИ е голям пич. Ама май е взел твоите очи.
За морето -    sport027 септември никак не е късно. Спомням си добрите стари времена когато ходихме на море с мама и тате, та винаги септември сме ходили.
За кашите - давала съм оризова и оризова с рожкови на Нестле, бананова на Хумана, банан и череши на Хумана, на Нестле с трите плода, ама не се разтваря много добре остава на топчета, на Слънчо Зърнин М, защото у наше село нямаше други - не  му хареса, а на мен ми миришеше на сухо мляко, сега съм му купила на Хумана с ягоди ама още не сме я опитали.
Честито на днешните месечинки!!!   love001
Приятен ден!

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 13:25 от mamaminion

# 167
  • Бургас
Здравейте аз се завърнах  Hug
Направихме една хубава разходка, после в къщи зверо пообикаля малко с проходилката, яде и преди малко заспа  Hug.
То и на мен така взе да ми се прилягва  Tired не знам що така.Може би защото здраво хапнах на обяд  Laughing

# 168
Въх- въх, какво прави липсата на сън с бедните майки- визирам себе си... ама Даннито вчера беше много крив... (предполагам, поради факта, че и той не си беше доспал хич). Дори баща му го констатира и ми се учуди как съм издържала така цял ден... е и аз незнам... ама, ревах даже по едно време си спомням...  ooooh! ох!!!
Да ви разправям- вчера акцията снимка за паспорт на Данни за пореден път се провали... Миналия път на едното място нямаше кой да ни снима, на другото машината била счупена (а той така сладко гледаше пременен в ризка и сресан...  Heart Eyes)... а вчера, нали бяхме криваци и се уплашихме от фотографа... та РЕВ- РЕВ!!! Сякаш не го снимам аз всеки ден и не знаем какво е.... Така ревеше, че не искаше никой да погледне, а с устните правеше много нещастна муцунка... И сега трябва аз да го снимам на бял фон, анфас, което незнам как ще го докарам професионално, щото вчера не ставаше- все гледа надолу или тръгва нанякъде...  newsm78
Вече изобщо не съм оптимист, че мога да направя нещо с опърничавото си Данни, но смятам да опитам да го подстрижа с машинката, която най- сетне пристигна- много е сладка и ако пак плаче- много ще ме е яд... а перушинката му отгоре вече е доста дълга и се вее смешно...

Още малко... Купихме му едно ДВД- Бейби Айнщайн, за дивите животни... половин часово филмче, според мен доста евтино направено и се чудех дали ще го гледа, че много ги хвалят тая поредица... ами за мой ужас- гледа го като хипнотизиран... Първите няколко дни само гледаше и изглеждаше тъжен, но напоследък го гледам, че се подрусва в такт с музиката, а на едно точно определено място винаги махва с ръка и казва нещо на една маймунка (че идва тигъра предполагам)... Та сега поръчахме още известно количество филчета по е-вау, които излизат в пъти по- евтини оттам...

Цвети, тука Бритакс са най- скъпите столчета за кола и най- качествените, предполагам ще си супер доволна от количката. Честито!!! БТВ току що проверих, че в САЩ излиза $200 без таксата и без доставката, така че май много изгодно сте я намерили Simple Smile

Ами туй се сещам засега. Чао от нас!!!

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 15:08 от sofkobofko

# 169

Още малко... Купихме му едно ДВД- Бейби Айнщайн, за дивите животни... половин часово филмче, според мен доста евтино направено и се чудех дали ще го гледа, че много ги хвалят тая поредица... ами за мой ужас- гледа го като хипнотизиран... Първите няколко дни само гледаше и изглеждаше тъжен, но напоследък го гледам, че се подрусва в такт с музиката, а на едно точно определено място винаги махва с ръка и казва нещо на една маймунка (че идва тигъра предполагам)... Та сега поръчахме още известно количество филчета по е-вау, които излизат в пъти по- евтини оттам...

Хихихи, и ние така го гледаме, имаме цялата поредица. Когато вече стане нетърпим му я пускам та да се кротне малко
Grinning

# 170
Здравейте! Най-накрая всички около мен заспаха и сеаг се чуда да чистя ли или да си пусна някое филмче- май вмторото, защото бебка цяла сутрин се съдра от рев- не знам какво беше това чудо! мазах гел, давах цица, АМ- накрая заспа- но само след 30 мин се рамърда- сега съм я сложила на килима да си играе, но вече изисква нон стоп внимание- на всичко се опира и се изправя за секунди.

Софко, а мен мислиш ли ме с две? Simple Smile не че се оплаквам, разбира се.  Heart Eyes Нашата количка, която още чакае е немска , МАРКА Рюмер по лиценз на бритакс- за това е по- евтинка. Много ме е яд на леля ми- братовчед ми живее в германия и ще си идва след една седмица- помолих той да ми донесе количка от там, но тя не ми дава телефона "да не го притеснявам". щеше да ми спести още 40 евро, направо съм бясна- баща митолкова услуги й е правил, но КРАЙ- не щща да я виждам!!!

иначе от новата работа за сега не мога да се оплача- много е, но поне си заслужава Simple Smile

# 171
Здравейте, банда! Heart Eyes

Докато мъжете спят, времето е само за мен и след като минах през няколко разкрасителни процедури и през банята, ей ме на Mr. Green

Водих си старателно бележки...е, сигурно не толкова старателно като Ивето, но все пак е нещо Wink

ronja, от моя беден опит с кашите (Тедката нещо ги недолюбваше до преди месец) съм стигнала до извода, че на него му харесват тези на Беби Колинска с изключение на плодовата...аз лично съм фен на тази с лешници Grinning От приятелки съм чувала, че кашите на Нестле са ги развалили...
Мишенце, нашия режим е следния: 5-5.30ч. АМ 180мл или колкото изпие Mr. Green 9ч. - попара или кус-кус на Плазмон, 13ч. - супа от кухнята с 2 сухара + пресен плод за десерт; 17ч. - кисел + пресен плод (1-2 пъти в седмицата каша) и 20.30ч. - 210мл. АМ feeding
karil, чаровник е Дани...пу пу Simple Smile Аз кус-куса го правя като попарата ... със сиренце и масло...Мила, може ли да пратиш и на мен тази оферта за Русалка, че ме заинтересува...аз от една седмица ровя и търся нещо, дето да ми хване окото...мъжо е намерил оферти за Боровец и Троян...та сега се триумим newsm78
Peti_n, http://www.tryavna.bg/web/vasilena/index.html ...ето тук бяхме...много сме доволни...но до центъра трябва да се ходи с кола travel

goris, копвам си поста, че не ми се пише пак

...А бунгалата се намират над град Гурково, но са ведомствени на ТЕЦ-овете и само служители могат да ходят там...иначе условията са много добри - две стаи с трапезария, кухненски бокс, баня и тоалетна, цифрова телевизия, хладилник, печка ...Ние всяка година ходим там и сме много доволни Peace а и е безплатно! Crazy

dil, чак сега видях снимката с четката...сладурска е! Simple Smile
mamaminion, къде ги продават тези дискове?

Това е от мен...малко дълго, но рядко ми се отдава възможност...ще ме извинявате!
Хубав следобед и приятна вечер! Целувам ви! Kissing Heart

# 172
  • Бургас
"mamaminion, къде ги продават тези дискове?"
 Да, че и аз се заинтересувах.Нашето човече с нищо не се е заиграло повече от 2-3 мин. така, че в тези дискове може да намерим малко повече спокойствие

# 173
Уф, надцакали са ни за дисковете в ибей.... mamaminion, казвай има ли ги нелегално в бг, че ще ми излезнат без пари Simple Smile ина4е тука 70двд-та са над $300 които хич не искам да давам... затуй се надцакваме в ибей-я... ох, май говоря невъзпитано... Simple Smile

Ух, вече изобщо не ме е срам дребния като заспива прав в джъмперуто, защото той само така се приспива... Ето за 3 минути го оставих и заспал го намерих... а цяла сутрин киселеем, щото сме станали в 6... а сега е почти 10... и абе сигурно така трябва... аз все се чувствам като много смотана мамка... и не си изядохме кашата, щото ревахме, а явно ни се е спяло и изобщо незнам какво правя понякога... особено като все мрънка малчо и аз се стъписвам...  Whistling...

Надявам се да слуша като се събуди, че вече лудвам...

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 16:52 от sofkobofko

# 174

mamaminion, къде ги продават тези дискове?

Уф, надцакали са ни за дисковете в ибей.... mamaminion, казвай има ли ги нелегално в бг, че ще ми излезнат без пари Simple Smile ина4е тука 70двд-та са над $300 които хич не искам да давам... затуй се надцакваме в ибей-я... ох, май говоря невъзпитано... Simple Smile

Ще питам мъжо от къде ги е намерил. Свалени са от интернет, ама от къде точно незнам... newsm78

Купихме си буйки, ама май малко са ни големички, уж ги пробвахме, абе голяма съм патка...
Ето такива:

http://www.pakostnik.com/bg/pics/7277366052.jpg
http://www.pakostnik.com/bg/pics/0723262956.jpg

# 175
  Аз писах и преди,но пак ще се повторя :
  За Албена има оферти-all inclusive за 6 дни-300 лв.Ние ходим вече 5-та година там и сме много доволни Peace

# 176
здравейте мами и татко на мадами Hug
нашият режим е :
5,30-6,30-кърма
9,00-попара /имаме и кус кус на плазмон но досега не знаех как да го приготвя и все да питам и не се сещах-вече знам благодаря на мамите описали как го правят
12,00-12,30-от една седмица ядем супа+1/2 пюре и 1/2 плод
16,00-каша +1/2 плодово пюре или само пюре на Хип ,Нестле или Хаме/Овко от скоро /това с йогурта/
19,00-АМ за да издържи до баня около 90-120
21,30-Кърма + 120 АМ

За кашите- Ина обича тези на Хумана-ягода и йогурт,маракуя и праскова,бананова.Хапва и тези на Фризокрем 8зърнени храни + 4 плода.Давам и каши на Милупа- различни плодове с ориз
Дени ако дойдете на Боровец -моля обади се -ще се срещнем и тука имаме компания на мами с бебета и 2 са ноемврийчета-едното и родено през ноември а другото по-рано през октомври
приятна вечер
Карил за море става и септември -когато баткото беше бебе го заведохме тогава и беше супер /ако се претесняваш търси нещо на Юг -може би ще ти хареса в Елените или на Влас-има хубави комплекси и алл инклузив

# 177
Ето оттук може да си изтеглите Бейби Айнщайн:
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Baby+Einst … =0&incldead=1

От днес малкия започна и да танцува на тях Joy

# 178
  • Бургас
Ето оттук може да си изтеглите Бейби Айнщайн:
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Baby+Einst … =0&incldead=1

От днес малкия започна и да танцува на тях Joy

Благодарности   bouquet
Ще го изтегля и утре ще гледаме филчета.Дано да не ги гледаме само ние с татко му  Wink

# 179
Здравейте,
бебка и бебко, да наистина не се чувствам сама......тук при вас никога не съм се чувствала сама....ще използвам случая да благодаря на всички ( не мога да запомня имената) за съветите, винаги може да разчита човек на вас!!!
Оф направо незнам къде да идем newsm78, има няколко варианта: #Crazy
         1 На Враца - имаме 2 стаен, на мъжа ми, на майка му, те са там зимата, хем ще ми помага .....ама нали знаете, сега се обичаме щото сме си отделно.....
          2 На Русе - мъжа ми има да доучва 2 год задочно, и аз ще запиша редовно и ще ни дадат семейно общежитие.....
          3 На Пловдив - там съм родом и имаме апартамент, но се дели на 4 наследници и трябва сериозен ремонт, и къде да живее майка ми....
          4 На вилата извън Враца, но там няма вода и трябва да се прекара....
          5 Да си купим yes веднага нещо с ипотечен кредит - отпускат ни до 30 000 евро, само че това ще стигне(или не) за гарсониера в краен квартал....

И най важното е да не напуска мъжът ми работата си щото му харесва и я работи с кеф, а преди все се ядосваше, сега ходи с удоволствие...и има парички за нас, че то с мойте 180...бе знаете как е
....       
          Във всичките случаи, трябва да оставим всичко което имаме щото навсакъде е обзаведено, и няма място за моите неща....Освен ако не си купя нов мой дом и не го обзаведа по мое желание.
        Ще ви споделя мечтата си напоследък - да си подредя дома както искам, да има прекрасна детска, много цветя, и място за домашния любимец( амстаф - и е заграден с 2 огради, а ако се преместим трябва да го изоставя no no no), на двора местенце за игра на бебето.....
          Знам че всички сме на един хал......но трябва да има някакво разрешение, един приятел е на 26 а вдига такова кръвно, че док. му казала че ще пукне на 30 ако не спре да се ядосва cry... Sad(те са точно като бебка и бебко, студенти и все са на ръба да ги изгонят)
          За тези които имат дом - знам че не е лесно, всички разходи данъци и потдръжка, но поне може да се преместите по желание...
    Ще гледам по филисофски на нещата, щото все ми е лошо и ме боли главата, а ако се разболея кой ще гледа принцесата ми???
     Късмет на всички които си мечтаят за дом, дано стане по бързо...
       Момичета да ви питам нещо по важно, какво знаете за спиралите? Искаме да се пазим 1,2 години преди 2 бебе, и мъж ми иска спирала, но аз не, защото не знам какво представява. И въобще за някакъв безвреден начин....по нов и модерен, ако някоя от вас е била при готин доктор?!?!

Общи условия

Активация на акаунт