НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 368
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
pepipetia   Аз смятам да си слагам спирала, но чак през октомври, защото имам раничка и септември ще ходя да ми я горят.Както и да е.Питах лекарката си и тя ми каза да си купя една спирала каквато да си избера (то спирали различни на цени различни и всеки според джоба) и да отида да ми я сложи.Не било много приятна процедура но пък не било и болезнено особено в сравнение с горенето  #Crazy
Е, тя така ми каза не говоря от личен опит, но й имам доверие - ходя при нея още като бях бременна, родих при нея и сега пак там си ходя  Hug
Но според мен спиралата е за предпочитане пред хапчета, че имат толкова странични ефекти, а и кога ги шия, кога забравя  Rolling Eyes

# 181
ФИЛМЧЕТО НЕ мога да го сваля Rolling Eyes EmbarassedПу, мама му стара! то ми беше надеждата... ThinkingТу, че съм..

ПЕПИПЕТЯ, спиралите са различни. В момента незнам какво се предлага. Аз съм била след първото раждане със спирала. Първата ми беше на фирмата Цилаг. Много съм доволна. Нито ме е болял корема, нито съм имала възпаления, нито нежелана бременност. Понеже това беше оптималния срок за нея, я смених но с КОПЕРТЕ. Пак бях доволна...Като реших да имам бебо я махнах. Значи, ако си решила, че това е твоят начин за контрацепция, а това го определя гинеколога\между другото, защото ако имаш кисти и пр. не се слага спирала докато не се излекуват\ търси в АПТЕКИТЕ СПИРАЛА С МЕКИ РАМЕНА, за да не дразни лигавицата. Цилаг предлагаха точно такива, но...незнам дали вече ги има на пазара. Аз също ще слагам...ама все не намирам време да ида на преглед. newsm78
ЗА ЦЕНИТЕ на апартаментите..В нашия квартал - Левски -Г, може да намерите гарсониера на такава цена. Квартала е гаден, поне от страната на булеварда от която сме ние, но от другата страна - Левски -В е добре. Няма градини и парк наблизо..Но пък е близо до центъра, има училища, детски градини, транспорт. Инфраструктурата по отношение на уют и магазини - никва я нЕма Tired
МАРИЯ, хапчетата са и доста скъпи - да не забравяме.

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 23:17 от Кaril

# 182
# 183
И аз  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мерси Карилче   
На мен ми е скучно,детето спи,мъжа на работа и комшията го няма.Егати му късмета. Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=30
Сложих снимките в албума на 9 месечните-още нямаме 9 мес.малко остана,ама може другата седмица да ме удари нещо по главата или каруца да ме блъсне и да не успея да са изфукам къв ми е убав сина smile3534
pepipetia- fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  да решите проблема по най-добрият начин за вас.
mamaminion -не се ядосвай за обувчиците и на нас не ни стават на К и К(най-малките 16/17 са ни големи)а дребния иска да ходи навън.До кварталния магазин слизаме без 1stroller   водим се за ръка до момента в който не реши, че обратната посока е по интересна или не забие из градинките след някое куче.
Обувам едни кожени буйки меки като цвички,но поне подметката е кожа-за сега.
Дариян много харесва каши-всякакви,но без Слънчо.Обикновенно Хумана-всички видове и Фризокрем.

Отивам да спя вече ,че ако и днес чочито ми се буди през 30 мин. направо ше се  #2gunfire #2gunfire

# 184

ОТ ВАС КАФЕТО!!!

# 185
Добро утро и хубав неделен ден,
днес кафето е от мен!
Heart Eyes

# 186
 beerдобър ден,бирата е от мен!нека тази доза бира, помага на мама днес да не се нервира.само усмивки на устните,щастие в очите,и малки дечица на гърдите,пожелавам аз,днешния ентусиаст.лек и спокоен ден мами е пожеланието ми за вами!  bouquet

# 187
къде сте хораа??? Thinking сИЧКИ ли сте навън вече??? моите мъже спят..уф Crossing Arms

# 188
  • sofia
Радвай се, щото вчера Теди е спал два пъти по 30-40 мин. Побърка ме...днес пак е мрънкаща киселица

# 189
здравейте и от мен- ние бяхме на разходка, но сега стана много топло и се прибрахме-

искам да питам- на някое детенце да му се е повишил изведнъж рязко апетита- моята Неда направо е обезумяла - все иска да яде и да яде, и пак да яде- общо взето ако не дъвче нещо- реве- чудя се от зъби ли е, какво да е - онзи ден Ран ял наденица и я оставил на ниската масичка- нашата бебка като минавала с проходилката и я грабнала- и като си смуче сладко- сладко наденица и си мърка и си трайъка, а като приближа да я взема- газззз с проходилката- междудругото развива страшни скорости с това нещо- като се засили от единия край на хола (с теракот сме) , по средата си вдга краката и до края се вози. Иска и на вън да ходи- но срещаме проблеми с намирането на обувките- не искам да са от онези буйки на КК, защото Ран ходеше с такива в началото - нали уж били не знам си колко удобни и поллезни за крачето- ама сега гледам, че едното му стъпало нещо криви и трябва да го водя на ортопед. Мисля, че е от буйките, защото всичките му други обувки са били доста скъпи и не са мръднали- нито са се изкривили, нито нищо- 

# 190
да се разпиша и аз
беба спи ,баткото е с тате на басейн докато тойпоработва с масажи и мама седна да чете
Цвети и Ина напоследък има страшен апетит-тя опита от сандвича с кайма на батко си докато той се мотаеше и увърташе че не може повече.и ние направо бягаме с проходилката
относно обувките и аз търся ,но крачето ни е малко и затова боса-д-р ортопед от Горна баня каза че щом обувката не е по мярка по-добре боса
аз вече си сложих спирала-Куперте е.чувството е на -леко пощипване и готово .малко е неприятно на магарето -но все пак вече сте преживели и раждане.няма прилика -първото е просто миг болка

# 191
- нашата бебка като минавала с проходилката и я грабнала- и като си смуче сладко- сладко наденица и си мърка и си трайъка, а като приближа да я взема- газззз с проходилката-

Скъсах се от смях!  Joy Направо си представих цветно цялата случка!  Joy

"... Не си давам наденичката-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а..."  Joy 

# 192
Здравейте и от мен!!!
Ние днес бяхме на консултация - качили сме 430 грамчета и 2см сме пораснали. Това е само от кърма, и чат пат някоя друга лъжичка нещо си там за ядене...

mamaminion -не се ядосвай за обувчиците и на нас не ни стават на К и К(най-малките 16/17 са ни големи)
А пък на нас най-малкия размер са ни малки, а тези са му съвсем малко големички. Точно по крака ли трябва да са му? Мисля, че не е проблем малко по свободни ако са ...

искам да питам- на някое детенце да му се е повишил изведнъж рязко апетита- моята Неда направо е обезумяла - все иска да яде и да яде, и пак да яде-
Цвети, само може да се радваш на апетита на Неда, защото аз само се изнервям с моя юнак, не ще и н ще да яде!!! Дано така да си продължи да си хапва детенцето. А това с наденицата е върха ....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 193
Мами, благодаря за КАШАВИТЕ отговори. Simple Smile Аз се чудя каква да предложа. Купих засега елда на ХИП и ориз и царевица на Милупа. Иначе за банановата на Хумана съм чувала доста добри неща. Но останах с впечатление, че малко от вас предлагат каша. Въпросът ми е дали да давам всеки ден, да не напълнее много Лина?  newsm78

карил,Дани много красивввввввввввв Simple Smile Да е жив и здрав! Иначе аз лично не бих рискувала с Русалка. Първо няма гаранция, че времето ще е ок по това време, отделно точно в тази част на северното черноморие морската вода по това време според мен ще е доста хладна. За самия комплекс много бях слушала и може би затова очаквах повече и като ходихме това лято да го разгледаме не бях впечатлена. Така или иначе е приятно де, и ако не държите да се печете и къпете като немски туристи ще е ок. Има голям басейн с топла вода мисля. Видях и тенис кортове...

пепипетя, доста трудна ми изглежда дилемата ви..то си е направо ПЕНТА - лема. Сигурно от всички тези варианти има един, който ви е най-на сърце - изберете него  Peace

За спиралите - чувала съм за МИРЕНА - скъпа, но уж много я хвалят.

За обувките - много противоречиви мнения съм чувала -как е най-добре босо да е детето, или пък как задължително трябва да е с обувки...засега съм за 1-та кауза, че е по-изгодна Simple Smile

Нашия режим напоследък  Laughing:

7-7.30 кърма

10.30 кърма

13.30 - 30 грама зеленчуково пюре+кърма

16.30-17.30 кърма

19ч плодово пюре

20.30 кърма

22.30 кърма

3-4 часа кърма

# 194
Ето какво пише тук за обувките:

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/918/63/