НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 423
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София - Дианабад
- нашата бебка като минавала с проходилката и я грабнала- и като си смуче сладко- сладко наденица и си мърка и си трайъка, а като приближа да я взема- газззз с проходилката-

Скъсах се от смях!  Joy Направо си представих цветно цялата случка!  Joy

"... Не си давам наденичката-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а..."  Joy 

И аз така си го представих newsm62

Роня, аз давам каша всеки ден с мааалки изключения - когато Софи се мръщи и не иска да я хапва. За елдата, не съм давала, но чух, че децата не били очаровани от нея. Но пък Лина може да я хареса Peace. А е и полезна. А за дебелеенето, не виждам Софи да е надебеляла, дори сме под средното. Ама тя е толкова подвижна, че...
За обувките - ние засега ще прохождаме боси, пък като почнем да стъпваме по асфалт и камъни, ще вземем обувки. И без това сигурно ще са ни големи и от най-малкия размер. Иначе и аз като Роня съм чувала мнения от двете крайности. Но като гледам, Софи вече има леко сводче на стъпалото, така че засега ми харесва така. На нея май също й харесва да се разхожда боса.

# 196
Роня, Неда хапва каша всеки ден откакто е навършила 6 месеца и хич не й се отразява дебелилно- 7040 гр беше на 9 месеца. Но откакто започна постоянно да дъвче нещо ми се струва поналяла бутчетата Simple Smile днес я снимах, но кабела не е тук да източа снимките- утре ще пусна. Искам да ви покажа как моята мома брилянтно се справя с уолкъра- много полезна вещ се оказа- трябва си повече внимание, но много лесно се учи да пристъпва и да ходи сама

# 197
Тука се дава всеки ден безмлечна каша-  заради желязото, което съдържа...

# 198
Добър вечер!
Благодаря на Цвети и Карил   bouquet разсмяхте ме до сълзи  Laughing  Laughing  Laughing Дори се върнах назад във времето когато бях булка, кума....
Ние днес ходихме на плаж, а после с приятели  cook  beer - цял ден на вън - супер. Сега героите са изморени и спят. Ето две плажни снимки на Гого http://images19.snimka.bg/003688547.jpg
http://images19.snimka.bg/003688549.jpg
Метода за приспиване е : две кръгчета с колата около блока и човека спи дълбоооко.
Карил, за почивката: виж при октомврийките - една от тях  ще е по същото време на същото място...
Спокойна нощ и сладки сънища! Hug

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 23:57 от dil

# 199
качвам снимки..

# 200
ВИЖТЕ В КАКВА МРЪСОТИЯ СИ РАЗХОЖДАМ ДЕТЕТО - Егати шибаняшкия квартал!!! #2gunfire #2gunfire

eто го цветето http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3688636

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 01:37 от Кaril

# 201
Дани е много сладък  Heart Eyes
За пейзажа -  Shocked  Sick нямам думи.  Предположение - да не би във вашия квартал да се е изсипала селяндурщината от страната??? Може би точно за този столичен квартал поета е казал " Спи града и селяните в него...."

# 202
Мале Карил, наистина е гадно...сега дечко  е в количката,но като се разщъка,как ще го опазваш да не ходи и пипа боклуците ooooh!Мен и друго ми направи впечатление-виж това  http://images19.snimka.bg/003688983.jpgSimple Smile

# 203
Мале Карил, наистина е гадно...сега дечко  е в количката,но като се разщъка,как ще го опазваш да не ходи и пипа боклуците ooooh!Мен и друго ми направи впечатление-виж това  http://images19.snimka.bg/003688983.jpgSimple Smile

ма моля ти се ...това с люлките не можем и да го мечтаем. Незнам, ..в провинцията е мръсно ама чак пък тооолкова масово мръсно..Мързеше ме да качвам още снимки, а съм направила десетина...пък и да ги слагам при НОЕМВРИйчетата - няма да стане..УТРЕ ЩЕ ГИ ИЗТРИЯ, СЕГА МИ СЪЧУВСТВАЙТЕ ... Sad

# 204
Здравейте, мамчета и бебоци  Hug
Ние вчера се завърнахме от морето. Изкарахме страхотно и времето беше супер. Сега 1 седмица ще си почиваме от почивката  Laughing и после заминаваме на Шипково. Имахме и инциденти. Моника направи първото си падане от леглото, след което повърна, а аз направо откачих. Както и да е, прегледът показа, че няма нищо. На другия ден Дани падна (след поредното бясно тичане) и си удари главата. Въобще купонът беше нонстоп  Sick Новата любима занимавка на Моника е да ходи, докато я държиш за ръцете - просто овършя целия плаж, а ние с баща й останахме без кръстове  Laughing Прави и опити да пълзи, засега неуспешни...А, и най-накрая проби единият от горните зъби  Grinning Това в общи линии, по-късно ще кача и снимки.

Добре дошли на новите мами и честито на всички, празнували през последните дни   bouquet

# 205
  • Бургас
Добро утро момичета  Hug
Ние закусихме кус-кус и сега трябва да се приготвям за разходката и кафенцето.Така и не си купихме една кафе-машина  Tired.То на мен не, че ми е лошо да пия кафе на вън - хем се видя с някой, хем дребния кротува в количката (около половин час, докато е спряла , но на мен и това ми стига).После и кухнята трябва да си вземем и на обяд пак съм тук ако успея да се вредя от мъжо, че той сега е си е вкъщи и е само на компа  Rolling Eyes

# 206
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ДНЕС и НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!! Hug

# 207
Здравейте красавици и татко на такива!  bouquet
Карил, мерси за кафенцето Heart Eyes, а за изкушенията към него - благодаря, но ще откажа, че скоро ще се търкалям  Laughing
Само на мен ли ми се струва, че татковците на Влади /на Точка/ и на Дани /на Карил/ много си приличат???
Добре завърнала се ВечеПетя  Hug
Аз малко фук, фук: моите батковци отиват на гости на бабите /единия при едната, а другият при другата/ за 3-4 дни. И за ме ще има малко почивка - ами то с едно си е направо почивка  Embarassed
Успешен и усмихнат ден!  bouquet

# 208
  • на странно място ......
Хелоу и от нас, завърнахме се от морето, но не съвсем. Сега сме на гости в Бяла и другата седмица заминаваме за Трявна. Ей това морето си е страхотно нещо, вече завиждам неблагородно на всички морски мами и малчовци! Close Ние изкарахме страхотно а Диляна беше във вихъра си, само отначало изпита нескрита погнуса от пясъка който имаше наглостта да и се лепи по пръстите, това разбира се не и попречи да се зарови в него точно на 10тата минута, а морето, ах морето много и беше приятно дори опита да поплува безуспешно, но с ентусиазъм! Еми това е от нас засега!
Поздравявам всички с поводи за празнуване и приветствам всички новодошли мами и малки слънчовци!

Карил мерси за кафйенцету  bouquet

Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=50

# 209
  Привет,банда Wink
  Добре дошли на завърналите се от почивка HugНие заминаваме в събота-без детето,както вече писах-в такива моменти усещам осезаемо липсата на кола ConfusedАма като живеем на 5 мин.от центъра,а и в Търново,откъдето и да тръгнеш,все за 20-25 мин.,най-много,си на главна улица...и не ни е необходим превоз GrinningНаправо се чудя как ще се замъкнем на общия рожден ден newsm78
  Роня,мисля,че няма връзка пълнеето с кашите,но въпреки това,аз давам на София 3 пъти седмично,тя и без това е пухкавичка Laughing-днес яде диня-на парчета,и макар да няма 1 зъб в устата,показа завидно майсторство в дъвченето Mr. Green
   За спиралите-честно казано,мен си ме е страх- една моя колежка получи срастване и т.н.,друга пък-я изхвърли....Аз пия хапчета,тъй като смятам да се пазим най-много до 1-1.5 година на София-после-каквото стане WinkАко родя второ детенце,може да се замисля и за спирала Thinking
 Sbruny,ама много сладка Дилянка-пу-пу Heart Eyes
 Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт