Скъсах се от смях!
Направо си представих цветно цялата случка! 
"... Не си давам наденичката-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а..."
И аз така си го представих

Роня, аз давам каша всеки ден с мааалки изключения - когато Софи се мръщи и не иска да я хапва. За елдата, не съм давала, но чух, че децата не били очаровани от нея. Но пък Лина може да я хареса
. А е и полезна. А за дебелеенето, не виждам Софи да е надебеляла, дори сме под средното. Ама тя е толкова подвижна, че...За обувките - ние засега ще прохождаме боси, пък като почнем да стъпваме по асфалт и камъни, ще вземем обувки. И без това сигурно ще са ни големи и от най-малкия размер. Иначе и аз като Роня съм чувала мнения от двете крайности. Но като гледам, Софи вече има леко сводче на стъпалото, така че засега ми харесва така. На нея май също й харесва да се разхожда боса.
днес я снимах, но кабела не е тук да източа снимките- утре ще пусна. Искам да ви покажа как моята мома брилянтно се справя с уолкъра- много полезна вещ се оказа- трябва си повече внимание, но много лесно се учи да пристъпва и да ходи сама
разсмяхте ме до сълзи
- цял ден на вън - супер. Сега героите са изморени и спят. Ето две плажни снимки на Гого

нямам думи. Предположение - да не би във вашия квартал да се е изсипала селяндурщината от страната??? Може би точно за този столичен квартал поета е казал " Спи града и селяните в него...."
Мен и друго ми направи впечатление-виж това
Това в общи линии, по-късно ще кача и снимки.
.То на мен не, че ми е лошо да пия кафе на вън - хем се видя с някой, хем дребния кротува в количката (около половин час, докато е спряла , но на мен и това ми стига).После и кухнята трябва да си вземем и на обяд пак съм тук ако успея да се вредя от мъжо, че той сега е си е вкъщи и е само на компа
Ние изкарахме страхотно а Диляна беше във вихъра си, само отначало изпита нескрита погнуса от пясъка който имаше наглостта да и се лепи по пръстите, това разбира се не и попречи да се зарови в него точно на 10тата минута, а морето, ах морето много и беше приятно дори опита да поплува безуспешно, но с ентусиазъм! Еми това е от нас засега!