ФОТОШОП 36

• 24 366
  • 623
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм ЗА! Този път са здрави, така че щи дойдем. Нали маршрутка 32 ходеше до там?

# 31
Какво, какво, среща се заформяла!!!!! Mr. Green Аз съм първа писта, нали знаете Joy

Ели, последната ти рамка наистина е Фърха!!!!!!!

Мира, колажа с бирата ме кефи максимално Hug

Дамаянти си зне, аз вече и казах, каквото имаше да казвам Mr. Green

Аз продължавам да рамкирам бебешките снимки на Мартуша. Ето една рамка, която не си харесвам кой знае колко. Нещо ми се щеше да поекспериментирам с друг стил, но не се получи така както ми се искаше Sad

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/6/212?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F212

# 32
помагайте
това или това  newsm78

# 33
С къдричките повече ми харесва. Нещо снимката обаче ми се струва разтеглена...

# 34
  • София
Карменче, и на мен с къдрите ми харесва повече.
А за разтягането не смея вече да кажа, нали казахте, че повредата е в моя телевизор  Mr. Green
Лулу , тия пирончета трите...... ми вадят очите там летящи в пространството  Mr. Green Joy Инак е пЪрфект  Hug

# 35
Да се запиша и аз в новата тема.Искрено ви завиждам за срещите ,които си правите- да се снимате много и после да показвате снимки и рамки Hug
Лулу,рамката ти отново е много хубава!Как направи тези красиви "брокатени "вълнички около снимката?
Дамаянти и снимката и рамката са върха!На първата пък Влади е направил много сладка муцка.
Тед, много весела рамка- бързо напредваш с дневника  bouquet.
Малена, страхотни тапети!!!Благодаря , че ги сподели с нас!Рамките ти наистина много липсват- пущай отвреме на време пак по някоя , за да се порадваме на малката чаровница Hug
Чучулигата     bouquet
Ели, рамката ти е просто невероятна! Hug
Тед, май ти питаше за покани за р.д.- ето моята, която направих за Мимито. Малко е претрупана май, но децата я харесаха Laughing
http://images.van4eto.multiply.com/image/3/photos/19/500x500/73/ … WVaBRJxC0XaHdFFmw

# 36
ДИМИКА, много е хубава поканата! ЩЕ се възползвам от идеята. Може ли пак да те замоля за шрифта - този от поканата - ти веднъж ми го прати, но не го изтеглих и после без да искам съм затрила майла, като прочествах пощата си  Cry

# 37
Направих една рамка, която се доближава до тази, която спретнах на Влади. Но, просто моя най-любим племенник има страхотни морски снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Включвам се и аз в новата тема, за да изкажа аплодисменти за рамката на Дамаянти - последната!!!!
Всички останали са не  по-малко хубави, но тази е номер едно за двете страници в личната ми класация!!!

# 39
  • София
Auuuuuu, Кате  Embarassed Blush Mr. Green Благодаря ти   bouquet
Пускам още една, че ме е хванала вълната.Кош, заприличват на твоите  Joy, ама какво да направя като ми харесват  Laughing Mr. Green

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/172?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F172

# 40
Дамаянти,наистина много харесвам рамките ти!Всичките ти са прекрасни! Hug

# 41
Дамаянти мерси за обяснението, това ми беше ясно просто се бъзиках, но не се получи  Hug (ако ме питате аз съм съгласна и на теми от по 15 страници щот ми е по лесно за преглед  Joy )
Сега .... ето за какво имах време днес, беше набързо ,но толкова все пак ми е първия опит за рисуване по-точно пикселарт(май така беше)

а това е скицата   а  това е от урока
нажете как е че аз не можах да постигна май ефекта  Embarassed
извинявам се че го пускам тук но няма тема за това, а ми се ще да ви "чуя" мненията

# 42
  • София
Ставрева, според мен си се справила повече от добре  Hug Харесва ми повече от оригинала  Grinning   bouquet
Чочка, благодаря ти   bouquet
Аз приключвам за тази вечер, че ако застоя още малко и откарах пак до 1 часа  Blush Embarassed (а сутрин мноооого ми се спи Mr. Green)

# 43
Дамаянти благодаря ти много си бърза , не очаквах толсова бърз отговор  Grinning

# 44
Да се запиша и аз, за да следя темата. И да не ми е съвсем безсмислен поста:

http://images.gstaykova.multiply.com/image/3/photos/18/orig/52?e … PYCsdVkFzgZdEFqVQ

Общи условия

Активация на акаунт