ФОТОШОП 36

• 24 415
  • 623
  •   1
Отговори
# 450
И още: едвам дочаквам да свърша работа, да се прибера и да отворя Фотошопа. Нищо друго не ме интересува, само по - бързо да се прибера ...
Дамаянти, половината го вкарах на екс ... Sick

# 451
  • София
Като ще спамим, аз още не съм го опитала това мохито EmbarassedКажете къде в СофиЯта го правят добре.

# 452
  • Вече в моята си приказка...
Кошничката, вижда се надписът на последната ти рамка. Просто не разбирам добре английски, но видях, че става дума за телефонът ти...
Иначе и аз често сънувам рамки, напоследък и снимки правя на сън...  ooooh!

Дамаянти, аз ще изневеря на традицията в този форум и ще си сипя една студена бира.
Наздраве!

# 453
Само ако го пием заедно, тоггава шти кажем  hahaha
И бира ще пийна ...
Малко мезенце...

# 454
  • София
Само ако го пием заедно, тоггава шти кажем  hahaha
И бира ще пийна ...
Еми добре LaughingОткога чакам да ти видя къдриците на живо

# 455
 Ели  ша ти пускам рецепта ако искаш!По домашно да си го пиеш!Тя Дамаянтито сега си го забръка!Виж ква е студена чашката!
Ей,Кош и аз  сънувам ей таквиз неща!Въртят ми се разни сайтове,превюта из главата и само чакам да дойде следващата вечер и да почвам!Ама пък днес нема!Нъц Crossing Arms
И да не кажете,че аз започнах спама  Whistling Whistling

# 456
Еми, айде давайте да се разбираме вече, то срамота направо. Кой кога може ? На парк или на мохито ? Ууупс...

# 457
  • София
Ами кажете, аз съм 'за'

Някой тегли ли от този сайт, иска регистрация, а ме мързи да си направя ,моля дайте ми вашата http://twopeasinabucket.kaboose.com/digitalKits_free_200708.asp
Да си дойдем на думата ФШ hahaha

# 458
  • Вече в моята си приказка...
Е, Кошничката, тези репички стават ли с бирата? Виж царевичката бива. Иначе идеална салатка си забъркала - да има за всички Hug

# 459
E, има маслинки, чери домати, морковче - кой кво си избере  hahaha Аз ще си взема от всичко хаха

# 460
Аз съм за на пиене  Mr. Green без децата ...
Таз вечер мойто най- малкото иска кока колааа ...и се тръшка, че не му давам. И кво напрай кака ви Тед мислите? Сипах ракия и маааалко кола за цВят! И на - пий! То като помириса детето и се отврати, не щя да пие  Joy После мъжа по по грешка си сложи лед в чашата и допълни с кола....ама аз 2 пръста ракия  бях сложила, та човека неочаквано питие пийна и сега спи като бебе  hahaha

# 461
Еее,аз без месце не мога!Малееена ,пускай пържолата!
Лелеее,май е време да поспя!Прочетох черни домати и се връщах да погледна какъв е този нов сорт ooooh!
Тед, въртиш ги ти някви нови коктейли! hahaha

# 462
  • София
Аз съм за на пиене  Mr. Green без децата ...
Таз вечер мойто най- малкото иска кока колааа ...и се тръшка, че не му давам. И кво напрай кака ви Тед мислите? Сипах ракия и маааалко кола за цВят! И на - пий! То като помириса детето и се отврати, не щя да пие  Joy После мъжа по по грешка си сложи лед в чашата и допълни с кола....ама аз 2 пръста ракия  бях сложила, та човека неочаквано питие пийна и сега спи като бебе  hahaha
Тед, ша ма умОриш тази вечер, пак се смея като отдеве с песничките Joy
Иначе идеята е PERFECT, ще я запомня, да я приложа когато му дойде времето

Айде казвайте паролатаааааа, че гоня норма в скрапа Laughing

# 463
Хай на да мирясаш  Mr. Green
Тед, то твойто ракия дринк направо предлагам да го кръстим
Ели, нямам парола за там ...

# 464
Аз тази вечер съм на мохито, на мен какво мезенце ще ми измислите, спамарки такива Crossing Arms Joy Joy Joy Аз съм мохотипристрастена и си купих от метро  концентрат за коктейла и бял ром - сега точно го тествам, не е никак лошо Mr. Green
Това дето го обяснявате за заспиването, аз от много одавна съм така, само дето съм вкличила и фотографията и освен за рамки, мисля каква идиотщина за снимане да измисля Joy

Айде щото съм вече на едно мохито, нещо много семпло от мен Grinning Рамката около снимката е като рисувана от някой с паркинсон, ама да знаете че е от коктейла, добре съм си иначе Joy

Общи условия

Активация на акаунт