ФОТОШОП 36

• 24 399
  • 623
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
Пфу, не мога да го отворя
Лека нощ от мен!

# 482
Гледам яко сте оспамили темата -първо скандал после купон newsm48Тед що не ме събуди за купона smile3515 Един път да си легна рано и вие се развихрхте ooooh!
Дямаянти ще ме включиш ли и мен в контактите че и  аз надничам там  Praynig

# 483
Гледам яко сте оспамили темата -първо скандал после купон newsm48Тед що не ме събуди за купона smile3515 Един път да си легна рано и вие се развихрхте ooooh!

чак пък скандал не виждам да е имало

# 484
  • Czech Republic
Здравейте мили дами!

Големи страсти са се развихряли вчера, големи купони! Ние пак нямаме Нет или по-скоро има , но е толкова бавен, че като задам странца и ми отваря само заглавието. Ще трябва да се обаждаме май на провайдъра....

Аз влизам да отговоря на въпроса на Дамаянти за CD календара - ами смятам да направя снимки(тук има страхотна печатница точно за календари, но не познавам никого там, а те не работят малки поръчки) и да ги сложа в кутията от CD -то и после само ще се сменят месеците. Ох, дано ме разбра, но на линка който дадох е обяснено добре.

ПС. Пуснах ти покана за Multiply, да ми станеш другарче и да ме включиш в списъка - благодаря за което!  bouquet

Биляна, твоята Малена трябва да я види моят Самуел - той месо почти не яде и ако въобще нещо то пиле и риба но в малки количества. Може и да вземе да се "зарази". Hug Heart Eyes

Иначе да похваля последните рамки особено ми хареса тази на Петя с конете!  bouquet

Лек ден на всички (аз днес ще правя торта за именният ден на свеки утре)!

PS. Направих бликера "Proud member of BG-MAMMA Photoshop Club" в подписа ми активен линк към блога ми, ако искате да поглеждате от време на време.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 09:52 от natalyna

# 485
  • Бургас
Винаги сте ми помагали и за това разчитам на вас. Сега пак се появи проблем, който не мога да реша сама, а той е следният - гумите от тул-бара въобще не искат да трият  Rolling Eyes Незнам пак какво стана и къде съм натиснала. Някой има ли идея  newsm78

# 486

Въпрос на гледна точка.Мисля че коментарите относно егото на игуанка и т.н. бяха излишни.Момичето и без това се чувстваше достатъчно гадно. Thinking

# 487
Ахой Наталина, винаги се радвам когато се вястваш в темата. Ще си сложа от твоите банерчета  Heart Eyes Ще чакам и тортата да видя ...
ЧУчулига, чувства се гадно, защото има още много да учи за взаимоотношенията между хората. Но, тя явно не го желае ...

# 488

Въпрос на гледна точка.Мисля че коментарите относно егото на игуанка и т.н. бяха излишни.Момичето и без това се чувстваше достатъчно гадно. Thinking

това си е твое мнение

аз понеже не се изрзазявам тостатъчно трагично и реши, че на мен ми е било по-малко гадно да видя детето си изтипосано
вече тръпки ме побиват при мисълта, че нейни снимки се мъдрят по разни компютри
трбвяше ли да ревна, че да разберете, че не ми е приятно,
много типично, да се защитава виновния...само защото се бил объркал.....

# 489
  • София
Само да си покажа новия подпис Mr. Green

# 490
Само да си покажа новия подпис Mr. Green

EliG, по-добре го публикувай напрмер в снимка, бг, защото от мултиплай ти излиза с логото на сайта долу вляво

иначе е много готин Peace

# 491
  • София
Благодаря , че ме подсети, нали на моя комп не се вижда и аз затова забравих за този ефект на Мultiply  bouquet
Taka трябва да е ок вече

# 492
Момичета, искам само да ви кажа, че направих албумите си само за хора, които съм сложила в листата си.Ако някоя от вас не ми вижда нещата, да се обади - ще я поканя.
Благодаря, че си ме включила, след Биляна, сега и ти и май започва и мен да ме гони параноя след като преди 2 дни сядаме с Дайда в парка и някаква майка я позна и дойде да ме разпитва. Shocked Баси и хората....

# 493
KaРмeНчеТо, на теб чак се га ли ти се случи Grinning #Cussing out
всеки път като извикам по име на детето си на улицата или в Морската, някой ме разпознава.

# 494
  • Бургас
Малена, явно доста те е обсебила параноята  Crossing Arms Нали си наясно, че освен в сайта на Игуанка, снимките на детето ти ги има може би и на други места в нета и не само, но не виждам чак толкова нещо трагично да е станало... Като си качвала снимки на дъщеря ти си била наясно, че някой ще ги дръпне.Все пак Игуанка не го е искала, не е знаела, че ще ти стане неприятно и ти се извини.
Мисля, че това трябваше да си го изясните на ЛС. Малко гадничко се получи по отношение на Игуанка. Нищо лично, но ми стана жал за нея. Сори за офф-а, ама не се стърпях.

Общи условия

Активация на акаунт