ФОТОШОП 36

• 24 406
  • 623
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Млечко, прекрасна е - БРАВО.Наистина много ми харесва  Hug Как ти е ника в мултипли и те адвам веднага  Laughing
Лулу, избяга по тъча, от както няма скайп  Mr. Green Рамката е много сладурска и от къде изкопа тази възглавничка  Laughing - страшна е  Hug
И аз ще споделя малко елементи - само да се качат  Hug

# 511
Да на кю- то че ми трябваш Mr. Green

# 512
  • Бургас
Карменче, заповядай  Laughing В общия незнам как се качва, затова я качих тук
http://images.snejanka.multiply.com/image/2/photos/3/600x600/53/ … XB5FYZk9ndg%2BDfg

# 513
  • Бургас
Как ти е ника в мултипли и те адвам веднага  Laughing

Ами виж го от подписа ми  Wink

# 514
Дамаянти ,и мен ме добави Hug  latimitko
Карменче, Млечко ,Лулу  bouquet  bouquet  bouquet

# 515
........................................
Malenna, сигурно е страшно неприятно да заглеждат детето ти по улиците, да се извръщат след теб десетина чифта очи. Разбирам те! Ти затова ли махна снимките на малката Малена от мултито? Напоследък не си показвала рамки с любими предмети на дъщеря ти! Simple Smile

не, не съм ги махнала заради това
разпознаването по улиците не е от сега, поне от година и половина, ако беше това причината, отдавна щях да го направя...

# 516
# 517
  • Вече в моята си приказка...
Lati, какво се е случило с едната лентичка от подписа ти?

# 518
Дамаянти, според мен изобщо не си почиваш. Само дето не публикуваш  newsm19

# 519
здравейте момичета
защо спряхте отново с критиките .Те са полезни и невярвам,че някой ще се обиди от тях
KaРмeНчеТо-имам чудесен ефект ,който може да приложиш на последната си снимка,ако искаш ще ти го пратя или направо ще го кача в общия сайт-ето върху тази снимка съм го приложила/еднократно/може да си поиграеш

млечко-тези цветенца/четки-може би/ по края на книжката ooooh!по добре без тях
лулу Hug Hug Hug-може би цвета на надписа -един тон по светъл ако е....
Lati-много е хубава и нежна рамката.Само малко баланс и трябва,или махни нещо от горния ляв ъгъл или сложи нещо в долния десен,или пък смъкни малко по надолу медальончето.
IvelinaAtanasova-мила картинка-Слагай снимките по навътре,защото ако ги отпечаташ ще ги отрежат
ДАМАЯНТИ-така няма да се разберем Naughtyи аз искам да разглеждам  Cryснимките ти
Маленна-сигурна съм ,че си имаш основателна причина,ако е нещо толкова лошо ,защо не споделиш за да предпазим и нашите деца.
Аз лично нямам нищо против да хората да разпознават членовете на семейството ми по улиците.Даже ми е приятно.Но хората са различни

# 520
  • Вече в моята си приказка...
ani69, какъв е ефектът върху снимката? Някакъв екшън ли, какво?

# 521
  • Бургас
направо ще го кача в общия сайт-ето върху тази снимка съм го приложила/еднократно/може да си поиграеш
http://images.annaanastasova.multiply.com/image/6/photos/4/500x5 … FJB4NSK1A1ZUlHCFg

Ани, давай!Чакаме го ефекта  Laughing

# 522
  • София
Аааа, почивам сиии - само един флаер направих  Blush  Mr. Green 
Момичета - нападайтееее   http://damaianti.multiply.com/photos/album/22   - дано ви харесат  Hug Всичко е в пнг  Grinning
Ани, поканих те - сега ме пусни да 'вляза'  Mr. Green  Laughing

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 17:32 от Дамаянти

# 523
Аааа, почивам сиии - само един флаер направих  Blush  Mr. Green 
Момичета - нападайтееее   http://damaianti.multiply.com/photos/album/22   - дано ви харесат  Hug Всичко е в пнг  Grinning
Ани, поканих те - сега ме пусни да 'вляза'  Mr. Green  Laughing
как да те пусна newsm78.Много големи благодарности за нещата ,които споделяш с нас
ani69, какъв е ефектът върху снимката? Някакъв екшън ли, какво?
не това са едни линийки.нещо като четки ,но не точно,слагат се в отделен слой.Само да ги намеря и ще ги пусна

# 524
  • София
Като си влезеш в твоето мултипли, на Мy multiply  горе в ляво , на страницата някъде в дясно има едно жълто каренце, в което пише 'You have add invitation'  или нещо такова  .Като го отвориш ти излизат всички които са те поканили, но не си ги сложила в листата си.На който желаеш даваш Accept и готово  Hug

Общи условия

Активация на акаунт