ФОТОШОП 36

• 24 458
  • 623
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ивелина, забравих да ти честитя  Laughing Много си смела - наистина  Hug Лека бременност   bouquet

# 301
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ивелина, забравих да ти честитя  Laughing Много си смела - наистина  Hug Лека бременност   bouquet
А да не би да е объркала годината??? да е искала да пише 2006 newsm78 .. сега ги смятах??!!! newsm78

# 302
Вече няма какво да се каже за рамките ви.Супер са!Кошничке-абе много си готина бе душа Heart Eyes
Ето от мен

# 303
  • София
Карменчето, страхотна рамка, мнооооогооо ми харесва!

# 304
Ето още две от мен.

# 305
В обратен ред:
Дяволина, чудесни са и двете!
Карменче втората ме разби, ЖЕСТОКА е просто. Абе тея хлапета страшно бързо растат Heart Eyes
Дамаянти, тази с тиксото и шитите цветя ми е фаворит...
Няма да изброявам вие си знаете - Лати, Мира  Heart Eyes Hug
Малена, разбира се с паржолата.Още снощи я изядох насън  Joy
Да кажа за русата девойка, че не ми е сестра. Просто от години си викаме така, дори не помня от къде тръгна...
Колкото до косата, уверявам че не е никак хубаво да обгрижващ подобно нещо - миене, ресане, маски, гелове, пяни уфф.. страшно досадно, трудоемко и финансоизсмучващо /тая дума сега си я измислих Mr. Green/! Освен това вярвам никой не иска през лятото да ходи постоянно с шапка и шал, както ми се налага на мен. С две думи - мразя я тая коса! Сега да ви кажа, тя наистина е огромна, но чат - пат попълвам на фотошопа някои местенца, където не ми харесва как стои. Както и да е, цялата тема около косата все пак ме вдъхнови и ето една малка закачка от мен

# 306
Дявалинке много са хубави и двете!
Кош закачлива рамка LaughingА защо не ми отговори на въпроса бре душа?

# 307
Петя, извинявай. Готова е хартията, дай нещо, на което да ти я пратя...

# 308
# 309
Дяволина страшни рамки, липсваше ми много в темата! Hug
Дамаянти последната с тия пиленца е много готина!Дръжките на листата отделно ли са, седят като шевове.
Lati Имаш невероятен напредък в последните рамки, очертаваш си стил!
Кош пробвала ли си да я плетеш на плитки?

# 310
  • София
Лати, много хубава рамка - все по-хубави и по-хубави ги правиш  Hug
Дяволке, много са хубави  Hug Само на първата сякаш в повее ми идва ъгълчето горе в дясно  Blush
Кош, супер яка рамка.Я кажи тези стрелки сама ли ги сглабяш и моля метни едно черно-бяло каренце насам  Laughing
Карменче , цветята са си с дръжките, изрязвах ги от едно превю на скрап  Hug Ако ти харесват ще ги кача  Peace
За лека нощ от мен , първите пастели и първата рисунка на Влади  Hug  Hug  Hug

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/185?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F185

# 311
Лелее,момичета,цялата тряперя!При нас в Западен парк са излязли всички цигани от факултета и бият всеки българин,който се появи!Ужас!Удрят по колите с пръти с пирони!Хвърлят къмъни,бомбички!като в бейрут е!Има поне 20 полицейски коли,но полицаите не смеят да излязат!и теблевизия видях...

# 312
  • Вече в моята си приказка...
Лелее,момичета,цялата тряперя!При нас в Западен парк са излязли всички цигани от факултета и бият всеки българин,който се появи!Ужас!Удрят по колите с пръти с пирони!Хвърлят къмъни,бомбички!като в бейрут е!Има поне 20 полицейски коли,но полицаите не смеят да излязат!и теблевизия видях...

Гледах по новините. Страшно е при вас... #Crazy

# 313

Гледах по новините. Страшно е при вас... #Crazy

защо???? какво се случва?
ние нямаме телевизия..кажете моля ви.....

# 314
Ох, добре че съм в отпуск. Иначе като стане нещо извънредно, все мен ме карат да работя, че живея близо до ТВ. Малена, снощи е имало масов бой, роми са нападнали няколко заведения. Ужким днес казаха, че се били напили, всичко било на битова, не на етническа основа. НО, очевидно не е така.
прочети повече www.focus-news.net
www.darik.net

Общи условия

Активация на акаунт