ФОТОШОП 36

• 24 453
  • 623
  •   1
Отговори
# 315
мерси, сега видях линковете на  mam@в клюкарника

обезпокояващо!!!

# 316
  • Вече в моята си приказка...
Лелее,момичета,цялата тряперя!При нас в Западен парк са излязли всички цигани от факултета и бият всеки българин,който се появи!Ужас!Удрят по колите с пръти с пирони!Хвърлят къмъни,бомбички!като в бейрут е!Има поне 20 полицейски коли,но полицаите не смеят да излязат!и теблевизия видях...

Гледах по новините. Страшно е при вас... #Crazy

защо???? какво се случва?
ние нямаме телевизия..кажете моля ви.....

Ами по Нова телевизия, докато течеше филма, пишеше, че роми са нападнали този софийски квартал. Полицията ще търси подкрепления.
Всичко това се случва, предполагам, защото снощи в едно кафене е имало пререкания между роми и скинари...

Вече са ти отговорили!!!

# 317
Не не е било така!Циганите са нападнали момчета с бръснати глави в някакво заведение в Красна поляна!
И сега са опасали Красна поляна и Западен парк!Търчат с тия пръти по улиците,между блоковете викат,дим на всякъде...Моя приятелка работи в магазин Европа в Красна поляна.Заключили са вратите ,клиентите и персонала стоят вътре,далеч от вратите!
Мъж ми работи в СОТ,каза,че са извикали жандармерията на помощ!

Мира по коя телевизия гледа?Ние нищо не видяхме!

АА писали сме заедно,ти вече си отговорила!

# 318
Ужас!Потрошили са на приятелката ми колата!Дано и нашата да не пострада!

# 319
леле... аз живея между това училище и парка от вчерашните новине. току що се прибрахме. задминаха ни полиция на буркани и се чудех какво пак е станало. как смърди на изгоряло пак.. постоянно горят гума тия хора!!!! и лете и зиме...  и ние нямаме ТВ но при майка ми гледхаме в 8 новините.....

# 320
Малеее  много нещо съм изтървала - все хубави работи! Ето нещо нескопосно от мен ама с тая температура хич не мога да мисля

# 321
По новините казаха,че нямало безредици,не трошели имущество ибла,бла!Зам.министъра на ВР се хили като варена тиква.Полицията охранявала президентския блок(точно срещу маг.Европа).
Е всичко потулиха значи!

По БТВ казаха по-вярна информация!Утре ще дават за потрошената кола на приятелката ми!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 23:53 от petia47

# 322
на какво се натъкнах случайно:
 Mr. Green
http://www.malenascrap.blogspot.com/

# 323
Не те ли е срам!Така да изпечеш детето! Mr. Green

# 324
  • Вече в моята си приказка...
Малена, симпатичен блог Grinning
petia47 hahaha

# 325
Петя, не съм бременна, просто не мога да се усетя, че е минала вече цяла година. Благодаря ти, че си по-наблюдателна от мен   bouquet Ще оправя датата!
Иначе момичета много ви благодаря за милите думи, но като знам каква сме "куку-лудница" в момента направо ми настръхва косата като си помисля за още едно бебе удома  #Crazy #Crazy #Crazy

Фонът на рамката с теста наистина е размазан, няма да го изкарвам на хартия, но не можах да намеря нещо хубаво и свежо с по-добра пикселизация, че да ми свърши работа.

Пускам ви последната творба.

Не те ли е срам!Така да изпечеш детето! Mr. Green

Laughing Laughing Laughing Heart Eyes

# 326
Ivelina тъкмо се чудих как си се навила толка рано след първото раждане пак да забременееш!А рамката е интересна,но голямата снимка е разтегната,а малката приплесната!

И да ви информирам последно(може би).Преди малко по булеварда минаха 3 автобуса със жандармеристи.Дано ги укротят тези гадове! #Cussing out

# 327
По неясни за мен причини се получиха така нещата, ще си поиграя да ги наглася форматите на снимките спрямо вестника. Радвам се, че ви хареса идеята.

# 328
Иве, много добре е станало с вестника! мислех така да направя първата си и единствена рамка (на Кайо със скайп-чат скрийна), но после реших да сложа надписа на клавиатурата.
даже бях питала за вестник. ти този сама ли си го снима или го дръпна от някъде? Какъв шрифт си ползвала?
може ли линк към голям формат снимка, за да прочета и статията?

# 329
Калина не е сниман вестник!Сама си го е направила!Ако натиснеш на линка ще прочетеш какво пише!

Общи условия

Активация на акаунт