МНОГОДЕТНИ МАМИ 22

• 14 461
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Леле близнаци-супер!!!Мечта!!! Praynig
Но ....мъжът ми... Tired

# 121
Леле близнаци-супер!!!Мечта!!! Praynig
Но ....мъжът ми... Tired

Същото положение и в къщи! Мечтая си за близнаци, въздишам по тях.......но ми попарват мераците с ледено студена вода!!!!!! Но..надеждата умира последна...в краен случай съм съгласна и на едно дете........и то родено около 40-те ми години - т.е. след 6 години.......

Ани, добре си ни дошла отново!

# 122
Маргало,излей си душичката...тук има кой да те изслуша.Държиш ни в напрежение като ни пускаш по няколко думички само  Hug

Hug Ани,добре дошла и на теб    bouquet  Звучиш ми много свежо,явно почивката те е разтоварила.А кръстчето обаждало ли се е ...дано си добре вече  Heart Eyes

# 123
Ще се надявам и аз!Когато човек силно желаел нещо то се сбъдвало и на мен ми се е случвало!!!
Моят обаче не ме подкрепя нито за деца,нито за нищо....там е проблема.. Tired
Той е и на 45 ,ама...........абе няма да стане....не и в тоя живот,не и с тоя мъж...значи никога,за съжаление Sad

# 124
  • София
Днес е чудесен ден! Хубава закуска, хубави новини!

Леко бременеене на Феичка!  pregnant

Маргало, не се чуди, че докато се чудиш може да изпуснеш момента. Времето лети...

Нашият тати Дани порасна с още една година. Благодаря за поздравите! Ние пак имахме гости. Две приятелски семейства. Стана хубав празник. lalalala Tada Накрая изненадахме рожденника с торта и свещички. Много се зарадва, моето мъжле! Преди една седмица  ми каза, че като малък никога не е имал торта. Все с кекс е минавал ,а  откакто сме заедно не съм му купувала, защото все казваше, че торта не му трябва. Сега обаче видях детски пламъчета в очите му и съм много щастлива!

# 125
 newsm59 newsm59 newsm59

Да ви е жив и здрав татито и да ви радва много!!!

# 126
Момичета,обещах да разказвам за снощния купон на децата...Отишли на една поляна да правят огън...тъкмо нагласили всичко и...завалял дъжд.Добре че били близо до Ранчото на баба и дядо,та се преместили там...Скарата я има там,така че трябвало само месото да местят...Пазели мръвките с чадър,а те били вир вода мокри...Похапнали си в дървената къщичка и към 9 вечерта тръгнали да се прибират,но не могли да измъкнат колата от калта...и айде пеша...Прибрали се за около два часа.Починали си и продължили купона в някакво заведение в Габрово...след това нощни разходки и така....до 6 часа сутринта,докато изпратят братовчедка си и приятелчето и за Варна с автобуса...Гого казва,че няма да го забрави този рожден ден никога

# 127
  • Варна
Феичке, честита хубава новина! Пази се и създай още едно прекрасно малко човече, хубаво като кака си и батковците си!  Hug

# 128
Маргало, имаме татко, който до 50 - годишнината си се беше отчел само с един син! Но, срещнал прекрасната Перка Златоперкова и сега е горд тати на 3 принцеси... Така че - винаги има начин... Стига да го погледнеш от друг ъгъл!

# 129
Габи, наистина прекрасен рожден ден е имал Гого. Колкото по-непринудено и ненагласено е всичко, толкова по-хубаво се получава.

Лилибон, благодаря за топлите думи. Чакаме с нетърпение добри новини от вас - за заминаване и за подходящо и ефикасно лечение. Стискам палци да стане много скоро. Целуни сладкия Криси.  Hug

Маргало, нашият тати е на 45, а аз съм на 39  Twisted Evil  Не се предавай. Ако много силно желаеш нещо, накрая и Господ ще го пожелае.

# 130
Още малко и от мен.
  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes
Честита годишнина на Красим!!! Нека още дълги години любовта грее във очите ви.И наздраве Wine Glass
Ани, добре дошли!Радвам се за страхотната ви почивка. С десетина приятелски семейства? Ето това е купон...( и аз иска-а-а-а-м)
И празника на децата ми допада.Съгласна съм и на дъжд и кал и пеш ще вървя ,но...още сме малки .Дано пък после духът ни не остарее...
[/size]
Вълшебна,и аз искам да го изненадам нашия тати .И аз искам да видя пламъчета ,но не мога да измисля нищо,а времето ме притиска вече.
Лили , Flowers Bouquet за Криско   Flowers Four Leaf Clover
Маргало ,не спирай да вярваш и да мечтаеш. Кой беше казал че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му?
Момичета ,днес отново бяхме цял ден по лекари но най-сетне се намери лекар в Б. ,който да каже истинска диагноза а не догатки т. е.  минискуса е скъсан.Лечението на мъжа ми ще бъде само оперативно .Избрахме военна болница -Плевен ,защото лекарят който ще оперира освен че е добър и е наш приятел.Е-е-е малко кофти подарък за рождения ден на Венко ,но поне ще вземем мерки навреме.
Сега чакаме около две седмици да се успокои крака и после пътува за Плевен.Иначе всичко друго е постарому -борбата с гърнетата,борба с килограмите... Лека newsm46

# 131
За да не преписвам - опитайте, ще ви хареса!

Още нещо имам да пиша, ама по-късно......

# 132
  • Пловдив
Момичета, с удоволствие ви чета!!!!
Каишка я няма щото направо се изгуби в АКВАЛЕНД!!!
Та и нас зарази с ентусиазъм - хубаво си прекарахме! - знае как да се забавлява това момиче - сякаш е на 15!!!!
Ама тя май е на толкова всъщност?!?!?!?!
Счупих рекорда по полет преди пльосване след пързалката - паднах върху дъщерята - тя изхвърча първа и аз след нея......
Обаче по едно време ми стана хладничко и реших да се стопля, като поплувам - направих доста дължини на басейна - определено се постоплих. Като се прибрах ме обзеха кулинарни мераци- мишмаш, кекс итн. Аз не си падам по "засуканите" ястия. Мъжът ми там е такъв майстор - че даже не искам да се пробвам!
Той днес каза на децата че моят изтънчен кулинарен вкус се изчерпвал с това - яденето да е приготвено, без значение как - и е прав!!!! За едно ядене най-важното е да е готово за ядене!!!
Абе хубаво си прекарахме - лека нощ!

# 133
Раде,весело е било наистина...забелязвам ,че се отчиташ само след Акваленд-а...да вземеш да ходиш по-честичко там.Зарежда те с енергия и за писане   bouquet

Hug mama3,неприятно е това с операцията,но Дай Боже да се оправи момчето след това...ще си го глезиш малко повече време.

Цоци,аз мнението си го казах и в другата тема...Браво! Нямаш спиране !    bouquet

Hug Феичке,наборче...караш ме да се замислям за някои неща...

Тук в Елче започна най-очакваната нощ за цялата година.От красиви по-красиви фоерверки има в небесата...в полунощ ще е кулминацията с на-красивият фоерверк-Кралската палма...утре ще постна снимки и репортажи ...

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 22:53 от gaby_s

# 134
Благодаря на всички за пожеланията!!Утре ще пиша повече,че да не ме пита някой какво правя точно сега във форума...А това е за всички вас!

Общи условия

Активация на акаунт