21ва Темичка - Навършихме Форумско Пълнолетие (...по Американски тертип)

• 11 424
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Аз си шетам сама из темата...личи си кое дете е ранобудно  Tired
 важно...

# 61
Аз си шетам сама из темата...личи си кое дете е ранобудно  Tired
 важно...

Ааа, те мойте щото са ранобудни, затова не мога да вляза в темата до обяд  Laughing ДОкато запуша гърлата на всички и прибера, и ей го на 11 часа Simple Smile

Мерси за инфото, ще се възползвам май!  bouquet

# 62
Оооо Джена май ще залагаме и за дата ми се струва,ама като гледам май с Джи не мой се мериме Thinking.... Laughing.Аз ако не ми се появи нещо в съня , ясновидски усещания нямам кой знае какви.

Като заговорихме за зодии - някой друг  стрелец да има тук,че ние с Елла сме 2 бройки Mr. Green

Снощи гледах и 2та корейски филма дето се препоръчаха наскоро Bin Jip и  Пролет есен Лято...... ,Тина ти ли беше ?!-абе много трудни за разбиране,направо изсвирясах.Мислех че нашенските филми са трудни за разбиране от чуждия зрител ,ама като гледам имаме конкуренция.

# 63
Що бе,Виктория...мен ми лъха такова спокойствие от тези филми....обожавам символиката там!Как е снимано....абе преоткривам азиатското кино,това е!Заредила съм се с още едно заглавие.
 И това,пак от режисьора на горното препоръчвам...

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 17:45 от ТинаХрис

# 64
..sterlci са Стеф и татко му ;  към 2рия нямам оплаквания,с 1вия тия дни  се караме много..
*
Jenna , индуцирането можеш малллллко да си го избереш,с ден-два,поне при нас така беше..
*
тест за олово може да си поискате от педиатрите,ние правихме и на 2та..

# 65
anette1104 ,не за децата...за играчките....

# 66
Като заговорихме за зодии - някой друг  стрелец да има тук,че ние с Елла сме 2 бройки Mr. Green
.

Нали  smile3521, най- хубавата зодия  Mr. Green

Тина, точно кантарче искам (по-точно не ща Дева за мъж)

Анет, сигурна съм, че и тука може, ама като че ли ми се иска само да си дойде пък макар и малко закъсняло...

# 67
Jenna ,ами хайде...искам да родиш на 29-ти!

# 68
Що бе,Виктория...мен ми лъха такова спокойствие от тези филми....обожавам символиката там!Как е снимано....абе преоткривам азиатското кино,това е!Заредила съм се с още едно заглавие.
 И това,пак от режисьора на горното препоръчвам...

Да наистина има тонища символика....ми незнам като че ли ми бяха доста мудни,пък и в 1вия филм само 5 изречения се казаха,във 2рия само маааалко повече.Явно не знам много за културата им и затова бях в питанки. Иначе във 2рия ,това езерце  и къщата в средата..много красиво.

Дженна ...кога си родена ти бе моме-аз на 15 дек.,елла на 19ти дек.

А ти дано да родиш по рано от 1ви Окт. -заминаваме на ваканцията точно тогава...ще се изям че ще науча името последна Crossing Arms

# 69
ТинаХ,разбрах бре,само добавих..
*
Jenna , Ния дойде сама ,1 ден преди определения за индукция ден; Стеф едва се натута на 12 час от индукцията,мноооооооо го мързеше..те си знаят,не го мисли...
*
дева за нищо не бих искала аз,ма Божа работа..

# 70
ТинаХ,разбрах бре,само добавих..
Аааа,оки...че аз реших друго Simple Smile)
Какво толкова против девите?Мъжете са такива едни подредени,спретнати...(лиготя се...нямам много впечатления.Жените са ок).
  victoria ,а "Пролет,лято..." си го гледах в едно старо кино....абе такъв кеф...гледаш и мислиш....

# 71
Jenna, що таке бе душоо? Hug
Девите мъже са мечта Peace. Моя е такъв и е супер търпелив и добричък и т.н. Едно време в студентските години имах едно гадже дева и той добричък беше...То си зависи от на другия зoдията, де. Ама за мен дето съм едно напред-две назад много добре ми действа тази зодийка. Laughing
Аз казвам 27-ми yes

Tадурито, мина ли мигрената?

# 72
Девите мъже са мечта Peace. Моя е такъв и е супер търпелив и добричък и т.н. Едно време в студентските години имах едно гадже дева и той добричък беше...

Ти да не си намерила някакъв secret stash от търпеливи деви  Laughing? Моят мъж е най-нетърпеливия човек, когото познавам, а е и кибритлия  Stop, мани, мани  Mr. Green. Ама това са му кусурите  Heart Eyes.

И аз съм стрелец, но не съм 'убавица, като другите стрелКи в темата  Crossing Arms

Залагам на 27ми  Peace. За името после ще реша, че там има награди, не е шега работа  bowuu

# 73
  • Boston, MA
Аз съм Дева и съм пИрфектна.  Mr. Green Ма и баща ми, а той малко луд пада (кибритлия баш), та разбирам ви.

Моят мъж пък май ще лети за България на 11 септември...

# 74

HugАз съм Стрелец! Тъкмо повод да се запиша в темата ви! Simple Smile Здравейте! Тук сме трета седмица и още се ориентираме. Всичко е много различно от Бг, но вие го знаете Laughing, ние сега се учим!

Общи условия

Активация на акаунт