21ва Темичка - Навършихме Форумско Пълнолетие (...по Американски тертип)

• 11 359
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Лелеее Тандури ...ти колко дини под една мишница си тръгнала да носиш ooooh!....дано всичко да ти е по вода и план Peace-чакам с нетърпение да видя снимки  Simple Smile
 Аз тъкмо вчера се изядосвах : на моя шауър една колежка на Дан ми прави тортата,отгоре беше сложила пате от шоколадов блат ,такава вкусотия не бях яла -просто невероятен шоколадов вкус.Онзи ден му казах на Дан да я попита дали ще ми даде рецептата за този блат и мацката се изказала че не може да ми я даде,била и ценна,взела я била от класовете и по сладкарство Rolling Eyes,седя и се питам аз ли нещо не разбирам или кво .Ако рецептата и е семейна ОК тогава ДА ,ама от някакъв клас  в който кой знае още колко я имат тая рецепта-нещо не ми се върза и много се ядосвам ...ама това е Rolling Eyes .Дан я помолил тогава  да ни направи пак торта ,барем да я вкусиме пак ако не друго - срещу 15 кинта се е съгласила. Сега трябва на Елла за тортата да търся друга опция. ooooh!

# 181
 newsm23 сега ми дойде идея като видях че отидохме на 10та стр. който ще кръщава следващата тема да я направи нещо свързано със съня на Тандури  Laughing ,тя си я е заплюла отдавна

предлагам нещо от сорта на  : Dreams do come true.....и там нещо още че не ме бива по такива задачки. Simple Smile

# 182
Мацки, аз правя фондановите украси за тортите

Ъъъъ, колко торти, бе човек? И какви са тези бебета? А пожарникари ще има ли?

Джена, мерси за задоволяването на любопитството ми - много хубаво преживяване. Най ми стана смешно като избори що народ те е чакал - бебета, баби. Laughing Хубав спомен ще ти е, определено.

newsm23 сега ми дойде идея като видях че отидохме на 10та стр. който ще кръщава следващата тема да я направи нещо свързано със съня на Тандури  Laughing ,тя си я е заплюла отдавна...........предлагам нещо от сорта на  : Dreams do come true.....и там нещо още че не ме бива по такива задачки.

Аз доколкото разбрах, тя направо е сънувала заглавието.  Айде пишете, че една мистерия по-малко да има вече, после Джениното бебе и така, една по една да ги решаваме задачите.

# 183
  • usa
Аз доколкото разбрах, тя направо е сънувала заглавието.  Айде пишете, че една мистерия по-малко да има вече, после Джениното бебе и така, една по една да ги решаваме задачите.

и да почваме да играем на лотария, та да спечелим джакпота и да можем да платим на колежката за тайната на тортата с шоколадоладовата патка. или за по-лесно, да откраднем самоличността на някой, който не шредва усилено и да си я купим с неговия амекс.

# 184

и да почваме да играем на лотария, та да спечелим джакпота и да можем да платим на колежката за тайната на тортата с шоколадоладовата патка. или за по-лесно, да откраднем самоличността на някой, който не шредва усилено и да си я купим с неговия амекс.
Ще спа спокойно че няма да е нашата, от две седмици откак Пламен е в отпуск, щредва много усилено, отели му се вола както се казва, ама така е като го мързи да щредва всичко навреме и трупа ли трупа. Тъкмо мислех като идваме при вас да ви донесем малко от нашите хартишки да ги омешим с вашите(нали тъй се правело), ама вече размислих след прочетеното Laughing

Ако ще събирате пари за шоколадовата патка, направо ги пращайте насам, ето Рецепта за мус за пълнеж на торти, запазена марка, не е взет от курсове или книги Laughing, със сигурност е не по-малко вкусен от въпросния Simple Smile

Тандури, пиши ми, може и на лични, откъде поръча молда за бебето, че след три седмици трябва да правя торта за бейби шауър на една приятелка и съм я намислила да бъде с бебе.

# 185
  • usa

Ще спа спокойно че няма да е нашата, от две седмици откак Пламен е в отпуск, щредва много усилено, отели му се вола както се казва, ама така е като го мързи да щредва всичко навреме и трупа ли трупа. Тъкмо мислех като идваме при вас да ви донесем малко от нашите хартишки да ги омешим с вашите(ноли тъй се правело), ама вече размислих след прочетеното Laughing

Ако ще събирате пари за шоколадовата патка, направо ги пращайте насам, ето Рецепта за мус за пълнеж на торти, запазена марка, не е взет от курсове или книги Laughing, със сигурност е не по-малко вкусен от въпросния Simple Smile

Тандури, пиши ми, може и на лични, откъде поръча молда за бебето, че след три седмици трябва да правя торта за бейби шауър на една приятелка и съм я намислила да бъде с бебе.

а на теб защо да ти плащам за торта, като мога да намина и да си я хапна безплатно? и въобще вместо да се опитваш да ни изнудваш, седни в ъгъла да се посрамуваш, щото на всички бях разказала как този уикенд ще имаме гости и сега обяснявам на тоз и онзи защо вместо да печем пържоли за гостите, скубем бурени в двора...

# 186

а на теб защо да ти плащам за торта, като мога да намина и да си я хапна безплатно? и въобще вместо да се опитваш да ни изнудваш, седни в ъгъла да се посрамуваш, щото на всички бях разказала как този уикенд ще имаме гости и сега обяснявам на тоз и онзи защо вместо да печем пържоли за гостите, скубем бурени в двора...

И как щяхме да ги преглъщаме пържолите с тез бурени в двора?! Simple Smile

Обаче наистина се засрамих, сега за наказание заслужавам да минете да похапнете торта Simple Smile, ако се сетиш и за друго наказание, приемам и него, щото наистина сме много виновни!

# 187
Трябвате ми спешно, дами!!!
Кажете моля ви се, че имаме спор с половинката!  Направих аз бебето за тортата, стана голям сладур, с коса, с розова диадемка и терлички, направо е бонбон! ОБАЧЕ е голо! Мъжът ми вика, сложи му нещо да му покрива поне дупето( то е едно такова легнало и спинка по корем), че каза да не вземат нещо да се засегнат на шауъра и аз се оцъклих! Shocked Верно ли според вас може да е проблем, че ЗАХАРНОТО БЕБЕ е голо?! Сега се чудя какво да го правя, защото не върви да му слагам дрешка, то просто си е сладко така. Най-много с едно малко листенце да го покрия...ама тъпо щото се губи направо от красотата му.
Уф.....

Не можах да ви прочета какво сте писали, само мярнах Джи ме питала за тортите - за рождения ден на таткото и бейби шауър на същия ден, после на 24-ти на Елена РД-то, после на 2-ри пак ще правя на приятел, после на 4-ти за мене...абе направо захарен комбинат, диабет да го хване човек от толкова сладко! Laughing

Танитка- молда е за бонбони ( тортата е малка и бебето е малко, колкото длан без пръстите), но съм много недоволна от него!! Аз писах и по-нагоре, едвам го извадих и слепих двете части, напълно се обезформи, наложи се да го правя на ръка! Ако ти е идеята просто да придобие горе-долу форма на бебе и после да го дооправяш ще ти свърши работа предполагам. Аз ходя направо в магазина, ама ако няма до вас може да поръчаш и от сайта:

http://www.confectioneryhouse.com/

Не знам или аз нещо не разбрах как се работи с тъпата форма...или нещо не стана като хората, ама като го извадих приличаше на пихтиеста маса, не на бебе, добре че едно време в часовете по скулптура много ме биваше  Mr. Green Laughing

Виктория, ти се благодари, че е отказала да ти даде рецептата, защото аз познавам и такива дето си променят някоя съставка, за да не ти стане същото.  ooooh! Sick #Crazy Аз като знам нещо не виждам смисъл да си го пазя за себе си, ама пък и като някой нещо ми е показал казвам кой ме е научил, а не да се хваля как съм открила топлата вода ( щото и такива познавам) Laughing

# 188
Обикновено тия бебета ги завиват с някоя нежна завивка направена от фондан или роял айсинг. Най-малкото му нарисувай памперс на дупето.
Сега ще потърся една торта на една американска мама в гответе с мен, тя май нещо с листа беше направила около бебето и ще ти я пратя.

# 189
Обикновено тия бебета ги завиват с някоя нежна завивка направена от фондан или роял айсинг. Най-малкото му нарисувай памперс на дупето.
Сега ще потърся една торта на една американска мама в гответе с мен, тя май нещо с листа беше направила около бебето и ще ти я пратя.

Ох аз ги знам, че така ги правят, ама това е такъв сладкиш голо, ако го завия направо му се губи красотата на фигурката , пък и толкова време си играх да го правя  Mr. Green Май ще му лепна едно листо на дупето и толкоз Simple Smile Като намериш покажи как са го завили с листа   bouquet

Другия вариант е да му сложа памперс от айсинг...ама много тъпо бееее, направо тъпо та дрънка- изобразява бебе, дето лежи в кошница с цветя тортата, е как в таз природа да лепна един неприроден памперс?! newsm78 Ей, много са измислени американците в това отношение обаче...и сега за да не рискувам да обидя някой трябва да го загрозя бебока.  ooooh!

# 190
Намерих го
Ето го
Добре съм запомнила че имаше листа, ама те са около него Simple Smile

# 191
Намерих го
Ето го
Добре съм запомнила че имаше листа, ама те са около него Simple Smile

Аааа, това го знам Simple Smile Девойката ми е приятелка Simple Smile
Ей сега ще пусна снимка да го видите голото дреби...

# 192
Малко ми е кофти снимката, щото е в/у алуминиево фолио, ама съхне бебето и няма как да го местя сега.

Направо не мога да повярвам, че прекарах сума време да го правя на ръка, след като се смаза при ваденето от формата и сега да го завивам  ooooh!

# 193
Много е сладурско, наистина ако го завиеш ще си загуби чара, сложи му само една поличка с цветчета на дупето.

Разгледах сайта, май за пръв път го виждам, много ти благодаря!

# 194
Много е сладурско, наистина ако го завиеш ще си загуби чара, сложи му само една поличка с цветчета на дупето.

Разгледах сайта, май за пръв път го виждам, много ти благодаря!

Направо се чудя...иска ми се да си запази формичката на краченцата и т.н....може и ако му сложа памперс по-ще си личи отколкото с листо, защото то самото ще лежи в/у листо...
Я кажи като по-опитна безопасните игли на памперсите ( едновремешните, дето все бебетата така ги представят тука) отзад може ли да се сложи на дупето?

Общи условия

Активация на акаунт