Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 217
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен   bouquet
Доста късно се включвам в темичката.

Честити бебенца на Милена, Ели и Теди ! Да са им живи и здрави и много да ги радват

Аз вчера бях на консултация за да видим до къде сме стигнали с беб. Нали по календар термина ми е на 12 август, на док искаше да види дали ще се ражда и ако е време да е в нейната смяна. Между другото мен досега два пъти са ме бъркали и не ме е боляло. Вчера пак. Доки каза че нямам разкритие и шийката си ми е наполовина скъсена, като предния път. Няма да се ражда скоро явно. Ще е след 12-ти, но дано да не е много късно че сигурно ще искат да ми предизвикат раждането ако се забави. Плацентата ми е хубава, както и водите са добре. Моят беб явно се чувства добре в своята хралупка  Grinning  А на мен ми се иска вече да се ражда и да си гушкам.

Бях и поръчала едни дрешки за бебчо от La Redout и днес ми дойдоха. Как се ядосах-  #2gunfire едни гащеризончета които бях поръчала 67 размер са ми ги изпратили 71. То няма да има кога да ги носи. Освен да ги преправим  newsm78

Иви много ме разсмя дъщеричката ти  Joy Сигурно горкото дете ще е много разочаровано като види че братчето му не е негърче  hahaha

Ей мами ама всичките ви бебенца са много красиви и сладки. Пу-пу. Все така да са  Hug

Чао засега и лек ден на всички. Днес още няма бебчета, но сме в очакване  baby_neutral  

# 136
  • ГОре на черешата...
Кроки, аз вярвам на такива неща като уроки и т.н Peace. Калоян откакто се е родил та досега носи, гривничка от червено конче с мънички сини и бели мъниста. Като се скъса и забравя да я сменя веднага - все ще стане нещо - я ще се разболее, я ще падне лошо...
Миналата година след моите премеждия /аборта с последвалите здравословни проблеми и за капак повторното каране на варицела/ аз също си сложих такава. Забременях на втория месец след това и още не съм я сваляла.
Честно да ти кажа никой не ме пита защо нося - просто поглеждат и премълчават.
Гита, и аз като тебе винаги имам светена вода - не се разваля, защото в нея е потапян черковният кръст, а той е сребърен - сребърната вода е лечебна.
Редовно мия очите, вратлето и ръцете на Калоян ако сметна, че се е сблъскал с хора, които са неискрени. Мия и моите, и на съпруга си.
Но аз си наливам нова вода на някой голям християнски празник - обикновено на Йордановден и на Успение Богородично, което е скоро - на 15 август.

# 137

ИВИ, ТОВА Е ЗА ТЕБ!!!! СПЕЦИАЛНО

# 138
Честито бебче на efg+eli! Много радост и усмивки да им носи!

Честит рожден ден на Ptigra- здраве,любов и късмет!

Кроки, добре дошла- нека винаги ви виждаме толкова щастливи тримата!

А това с негърчето и бебето, че е без коса ме накара да се смея с глас- сладури!
Нашия батко е голям и не е имало такива бисери- само като го гледа на диска от 3D-то и питаше "защо няма коса"  newsm78

Днес чак сега се включвам, ходих на кафенце  Party и то стана следобяд. Абе и мене започнаха да ме дразнят вече- който ме види "Хайде бе-още ли не си родила"  Rolling Eyes те може и да не го казват с лошо хората- ама е много дразнещо, на всеки 2 крачки да го чуваш Sad
Иначе едно спокойствие ме е обзело.........и като ви чета още повече си вдъхвам кураж!
 Hug

# 139
Marieta много бременни ходят с кончета или такива гривнички  Hug

Птигра
  Heart Eyes

# 140
Забравих да кажа и аз, че вързах червено конче още след раждането. Също мия очите на Светли и досега със светена вода от време на време Peace Според мен помага.

# 141
  • София
Тя Констанца нищо, че уж е по-голяма, беше решила, че ще имаме момче, защото на ехографската снимка бебето било с къса коса.  Mr. Green

newsm62.

Наистина мъничетата са уникални. Иска ми се и моя чочко вече да реди такива бисери.
Ауу, Ptigra, потекоха ми лигите с тази торта. Давай адреса, идвам ти на гости Laughing.

# 142
Цитат
Ирка все ще ти казвам ,ама понеже сега пак гледах снимките - абе твоя сладур направо ти е одрал кожата!Голям красавец ще стане

Мерси Ребусче,много мило,но има нещо и от татко си:)Да ми е жив и здрав само и да се развива добре,пък ще видим дали ще стане голям плейбой хехехеех,мисля да го науча да уважава и цени жените,защото ние сме цветята в земната градина:) Hug  bouquet

# 143
Подсетихте ме, че имаме светена вода вкъщи  Hug

# 144
Опа забравих да честитя рожденният ден на Птигра,да си винаги много щастлива,засм,яна и да си най гордата маминка:) smile3525  Gift nbirthday

# 145
Честит рожден ден на Ptigra

мами, всички ли сте на кърма само? ние сме на изцедена кърам и АМ и май не се храним много добре - по 360 млмляко на ден. педито каза , че по 650 трябвало  Shocked а нали и мъничък се роди, много ме притеснява да не би да не наддаваме както трябва.
от кой месец бебчовците почват сами да се обръщат? днес сам се фръцна няколко пъти по гръб докато спеше  Simple Smile

# 146
Хери а защо сте на изцедена?

# 147
Ауу, Ptigra, потекоха ми лигите с тази торта. Давай адреса, идвам ти на гости Laughing.
миличка, аз мн мн мн обичам торти и мога няколко да правя. Точно тази обаче и идея си нямам как се прави, а пък и тя е специално за ИВИ. За теб - като си дойдеш в БГ може да има почерпка, но с друга торта  Heart Eyes

Hug  Hug  Hug

А пък за светената вода - аз съм с две ръце "ЗА". И сега и сега си мия очите с нея - мноооооого хващам уроки ...така, че ползвайте я - няма да ви навреди със сигурност

# 148
  • Ланкър, планините Овнерог
herelina, само на кърма сме, но другата седмица на консултацията ще се види колко е наддала. Не знам дали й стига-все е гладна. Като отвори оная ми ти паст.....

За връткането.....май вече се раждат научени. И мойто чаве се върти насам натам, че и главуната вдига. Рядко я намирам в кревата в позата, в която съм я оставила.

didisv, вашия батко и нашата кака са с един месец разлика само, а пък моята колко бисери изстреля, докато бях бременна.... Последно си спомням, че ме пита защо на това бебе само дрехи купуваме, а обувки не. Тя, милата, си мислеше, че се раждат ходещи.

Със светената вода аз правя кръстче на малките, а и на себе си, на челото. Не мия очите. Бях чела някъде, че и така може.

# 149
Последно си спомням, че ме пита защо на това бебе само дрехи купуваме, а обувки не. Тя, милата, си мислеше, че се раждат ходещи.

Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт