Отговори
# 435
  • да има едно лесно - на мотора
Аз ходя във възстановителен център " Елпида " - той пък ми е на 2 мин. ( в блока , където е магазин Габровски ) . Но сега лятотото предпочитам колелото . Може би след 15.09 пак ще тръгна.
Ванче  Hug Как си днес  ? Оправили се вече ?

# 436

Ванче  Hug Как си днес  ? Оправили се вече ?

Роси,благодаря.добре съм вече. Flutter

# 437
  • да има едно лесно - на мотора
Аз не пиша сметки , защото май вече главата ми повече смята  Mr. Green Килата са твърдо 58. ако " скоча " на 59 , значи съм хапнала повечко сол  Embarassed Иначе закуската ми е синя слива щом стана , после кисело мляко с овесени трици ( имам  отдавна и защото до нас в Пикадили няма лен , реших да разнообразя)
Оня ден спретнах една супер запеканка с тиквички - публикувах я при Разденото
Да споделя една разделна ( по табличката на Ками ) рецепта с тиквички ( само яйцето не е разделно  Very Happy )

1,5 кг. тиквички
30 мл олио ( зехтин )
-----------------------------------------
1 кофичка цедено мляко Роса
1 кофичка 4.5% Верея
5 яйца
1 вр. копър
2-3 скилидки чесън

Тиквичките се обелва и нарязват на колелца, объркват се с мазнината и се пекат до омекване .( Аз вода не сложих ). Отгоре се заливат със  сместа и се допича до получавне на коричка .
Много е вкусно студено .

Тази вечер ще правя арабски кюфтета -  пак от темата на Разделната кухня .

# 438
Хапнах един омлет от 3 яйца, много масло, лук и един червен пипер. За "десерт" - 1 чаша изцедено кисело мляко с какао /малко не на място, но все пак по-добре от това да нападна на детето бисквитите Simple Smile/.

Днес май съм спамър и половина Blush

# 439
  • Варна
Аз пък щях да съм на варени яйца за предивечерна закуска,но реших че да ми е по-вкусно трява да ги направя на бъркоч и ги настъргах,омесих ги с 1л майонеза и сирене, както и 1 печена пиперка и много къри-муцка работа, но вечерята ще се поизмести щото сега ми е пресито на търбуха,или ще е само от една мини-салата
Ванче, то верно много лесно се готви това пиле, трябва ми само морска сол-а после солта я изхвърляш нали?

# 440
Новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=219912.0

Ох като разглоена съм - ходила съм около 6 часа...
Едва вдва натъкмих темата..
Нямам сили да напиша и дума повече..

# 441

Ванче, то верно много лесно се готви това пиле, трябва ми само морска сол-а после солта я изхвърляш нали?

отговарям ти тук Тонче-солта я изхвърлям,но първо изчаквам да изстине.Става като плочка,а тавата е почти чистичка. Party

Деничке,почивай си миличка.

Общи условия

Активация на акаунт