Отговори
# 420
Добро утро, Ванче!
Хич недей диша прах, ами набери скорост!

# 421
Добро утро, Ванче!
Хич недей диша прах, ами набери скорост!

абе набирам аз,ама като погледна все на едно място тъпча...след толкова зор. Close на морето не прегреших с нищо,после в болницата с малката 4 дни гърч,после аз бях болна...и нищо! Crossing Arms  аман вече.

Деничке  Hug

# 422
  • Варна
Тонче,стана 73,пък аз ти дишам праха.... Crazy
Ванче, ако знаеш колко тежко преживявам отпускането-бях на 0,5кг от 69-така се бях стегнала последната седмица преди заминаването-без комп и нет вкъщи-т.е. без Фитдей не смеех нищо да ям извън план-сметката,която си правех на работа, и като отидох при бабката се въздържах до последно-никакви теста, никакви сладки-при все че повода беше с ядене на сладки-само агнешко и пилешко.М/у другото толкова много агнешко ядох тогава,че скоро няма да мога да погълна такова животно-стана ми чак гадно.
Но тук-голямата джунгла от неродовно ядене и непиене на вода, от ядене на боклуци се задръстих, но минало...
Не е за първи път, ще минат и тия дни-пък и не бързам за никъде. Краен срок нямам, но до Нова Година ще се опитам да съм в 69
Очистих-голямо тае-бо е туй чистенето-още 300гр съм загубила
А днес ще тренирам с тежести, ще остане време за тях-радост-препаратос-красиви бицепси Laughing

# 423
Аз ще тренирам ма'ане на крачоли по улиците  Wink!
Тъкмо закусих 3 лъжици органично мюсли (ах колко беше вкусно - разни овесени ядки, слънчогледови семки, цели лешнижи, парчета кокос, стафиди и БЕЗ захар) с 3 лъжици пшеничени трици и малко какао и пиййнах кафе с мляко.
Днес ще хапвам и кисело зеле с пилешки мазни с кожата бутчета на фурна.
Мляс мляс.

# 424
Ванче, ако знаеш колко тежко преживявам отпускането...

обаче това ти дава стимул и нови сили...така че смело напред. Heart Eyes

аз гоня цел 74-новата ми фикс идея. Crazy

хаха,аз май в последно време така я карам-зор за 78,после да видя 77 ,след това зор за 76,сега пък като видя 75 лошо ми става. Crossing ArmsСега мечтая за 74. Partyтуй то.шантав човек. Mr. Green

# 425
Аз срам не срам - признавам си, че съм 60 килца - 2 седмици безконтролно ядене, никакъв спорт, абе ужас.
Тази сутрин имах невероятно тежка криза, защото намалих въглехидратите доста рязко - в 8 часа се събудих цялата в пот, супер отпаднала, гадеше ми се, едвам станах да си измия зъбите и веднага хапнах 2 сливи и изцедено мляко с 2 с.л. мюсли, изпих почти литър вода. Уж се пооправих и легнах да си доспивам - в 10 часа се събуждам с ужасно главоболие, повръща ми се, нямам сили, тръшкам се по леглото. Мъжа ми ми направи едно кафе с мляко, полежах си малко и сега съм ОК. Винаги минавам през кризи като се връщам към режима, поне кантара е 100 грама надолу.

Хайде лек и режимен ден, аз съм много амбицирана, гледам - не съм сама, а така е най-лесно!

# 426
Второто ми хапване беше голяма плочка сирене, 3 с.л. сметана и 1 домат.
Сега ще правя скумрия във фолио, Ванче, помагай с рецепта, плз!

# 427

Сега ще правя скумрия във фолио, Ванче, помагай с рецепта, плз!

Мина,бах чела рецепта за скумрия ,пълнена с лук на филийки,зехтинче и солчица.В плик.Не съм пробвала ,но предполагам ще е вкусно.  chef

# 428
  • Варна
Аз пък прекалих с обяда Tired-просто преядох-малка пилешка пържолка-нюню 80гр, обаче към нея голяма салата от домати, краставица, пипер, маслини,лук,зехтин, лютеница към пържолата-ама доста, доядох си с пилешко филе-пушено, пак с лютеница намазано.
Като се замислих-че аз съм в предциклопен период ooooh!, 6-7число ще се срещам с циклопа
Има огромна диня в килера, трябва някак да се въздържа от нея довечера.
Към 17 пак ще си сваря яйца, че да не съм звяр на вечеря
Мина аз обичам рибата да я правя във фолио-алуминиево, изчистваш рибока, махаш главата, срязваш през средата и пълниш с домати и лук, слагаш риган и завиваш фолиото като пакетче,слагаш в тава и печеш-става бързо и чисто. Забравих да кажа-да намажеш фолиото предварително със зехтин, за да не залепне. После като стане готова рибата може да си я залееш с едно просто сосче от изстискан лимон, малко зехтин-объркано, може и без него

Като се замисля сега -и аз съм с 5кг повече,отколкото искам да съм-да приемем че съм 73(по-скоро 74,ама айде..)та до 68мото кило не е дълъг пътя, но е много пресечен и с много камъни за прескачане,които сама си хвърлям на пътя smile3537

# 429
Аз пък прекалих с обяда... Tired

Тонче,аз пък се наточих на едно пиленце,ама май стомаха ми се е свил-нищо не хапнах почти.

Мина,сготви ли рибката?

# 430
Мдам, сготвих я почти като рецептата на Тонимир /по съвет на баща ми, професионален готвач/ - с домати, лук, зехтин, сол и черен пипер. Стана супер вкусно, аз изядох 1 филе и след малко ще доизям и другото. Пийнах и 50 г червено вино, поне се успокоявам че е малко количеството.

Замислям се да започвам да тренирам, в къщи имам кростренажор, тежести и лежанка, но хич не мога да се организирам и май пак ще си купувам карта за залата. Ама това по-следващата седмица, защото през 4-те почивни дни ще сме извън Варна.

# 431
  • Варна
Въй Ванче, ти ли го сготви това пиле?Яж,яж-толкова хубаво изглежда, с един домат и краставица си направо бомба Laughing
 За вечеря джуниъра иска нещо картофено, да взеха да се хващам да сваря картофи за кюфтета, то какво друго-печени на фурна му било "проста манджа"-разбира му главата Crazy

П.П Ох, и ние ще сме извън Варна-ще ходим на една вила да празнуваме два рожд.дни-тъкмо ще се докарам до някакви норми и ред и там ще омажа положението Confused

# 432
  • да има едно лесно - на мотора
  Hug
Вчера си посрещах детето , готвих лазяна и затова все едно  ме нямаше ( Тони  Hug Heart Eyes )
Мина, е вече аз ще ти се скарам - какво е това отпускане -  ти и Тони с вашите тренировки ми бяхте за пример и стимул . Я бързо да си купуваш карта за фитнеса ( в къщи не е работа  Close ) . ( Ей , да не се обидиш  Heart Eyes Hug ) И кажи за къде ще е картата ?

# 433
Роси, аз ходя в Палах център, че ми е на 5 минути от къщи. Ти къде тренираш?

# 434
Въй Ванче, ти ли го сготви това пиле?Яж,яж-толкова хубаво изглежда, с един домат и краставица си направо бомба Laughing

Тонче Heart Eyes,много е лесно за приготвяне.Не пропускай да го направиш.

Роска Heart Eyes,радвам се да те видя.

Мина,той готвача до тебе,ти мен питаш. Laughingполаскана съм,значи. Hug

Общи условия

Активация на акаунт