Отговори
# 405
Аз като бях надебеляла 2005та година - бузи големи, врат тънък, ръце тънки тип кости, малък бюст, малка талия, едни голеееееееми бедра, бричове и ханш , малки прасци.. Меко казано смешно.
Kакво да правиш - конструкция.

# 406
Аз като бях надебеляла 2005та година - бузи големи, врат тънък, ръце тънки тип кости, малък бюст, малка талия, едни голеееееееми бедра, бричове и ханш , малки прасци.. Меко казано смешно.
Kакво да правиш - конструкция.

просто не мога да си те представя,чесно.

# 407
Нямам и снимка да ти покажа, тоест имам от този период - ама ходех с поли и ханша не се виждаше - само тънките ръце и прасци. Знам аз как да се маскирам  Crazy!

# 408
... Знам аз как да се маскирам  Crazy!

така си и знаех. Laughing

# 409
Нямам и снимка да ти покажа, тоест имам от този период - ама ходех с поли и ханша не се виждаше - само тънките ръце и прасци. Знам аз как да се маскирам  Crazy!
Браво Дени хубавото е че вече нямаш такъв проблем. Hug

# 410
  • Варна
... Знам аз как да се маскирам  Crazy!

така си и знаех. Laughing
Мойта работа е същата-защо съм все  в поли-ами щото ханш-космос и все някак трябва да се щадят очите на околните-никой не обича да гледа ходещи канапета Laughing
Днес много изтощително тръгна денят, не се наспах а кукнах в 07-правих катми-първата закуска в къщи Laughing приготвена от мен
После се почна дивотията, накрая ме наваля лятната буря и сега съм с хавлията на главата. Малко съм се смалила-но далеч не е това, с което дойдох-т.е. килограми. Купих си два панталона-големи, ужас ooooh!пак заради големия ми ханш-за да се напъхам в тях си купих по-големите номера, но в кръста са ми като обръч-трябва колан, даже по-добре шивач, че да ги пооправи малко..
И аз като Мина-като се видях в панталон и направо ми пресъхна гърлото-много е зле работата ooooh!

Просто трябва много да се осериознича-не става така, все ми е тежко и подуто, ям почти чисто -но явно ефекта ще дойда като махна "почти" и ям само чисто

Днес-закуска с мляко,лен, орехи и 1л.фини овесени ядки
Обяд-пилешки хапки-панирани Close със салата от зеле
Сега ще си сваря и аз яйца с малко сирене и корнишон, пък вечерята ще е салата с повече зехтин и филе за цвят

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 21:59 от Tonimirkata

# 411
Тони що тъй бе не се харесваш  bouquet,много ми допадаш на мен така. Hug

# 412
Супер си в панталон Тонче!

# 413
Oхххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх, едвам се влача.
7 часа ходене.
Ама видях отвътре Уестминстърското абатство и Парламента - отворен е целият до края на септември, там бяхме и в камарата на общините и в камарата на лордовете, трона на кралицата видяхме.
Ама не ни даваха да поседнеееееем  Crazy!

# 414
Тонче,много си сладка Flutter,стига се къхъри. Heart Eyes

Деничке,завиждам ти за разходките. Hug

ще загасям компа,че тук страхотно гърми. Confused

чаоооо и лека нощ.  bouquet

# 415
Хайде отчет за днес:

мляко с нес, 1 яйце, филия бонус

1 яйце, зехтин, плочка сирене /ок.30 г/

свинско шишче /малко/, свинско каре /малко/, шопска салата + олио Sick /на плажните кръчни, нямаха зехтин/

следбедна закуска липсва, тук съм  за порицание, но имам оправдание

омлет от 3 яйца с масло, салата домат+зехтин+плочка сирене/ок.30 г/

Горе-долу съм доволна, можеше и по-чисто да е, но все пак ми първи режимен ден от доста време.

Хайде, лека!

# 416
  • Варна
Добро утро спящи, валящи и гърмящи малини Wink
Количествени изменения-само 100гр, но влязох в 73, което не е никакво успокоение засега, но поне се вижда,че режимът ми е подобрен и някой ден ще си върна старото кило Laughing Днес ще чистя-много ще чистя, даже и прозорците, после ще разсаждам цветя-много е хирургическо в къщи като няма една саксия с цвете и ще купувам да сея.
Закусих мляко с лен и 1л овес, за обяд все още се чудя дали да не са едни бързи омлети с филе и кашкавал, а вечерята е далеч-ще я прогнозирам в движение
Айде бай Heart Eyes

# 417
Добро утро!
Много рано станах днес, ама не ми се спеше  Sad
Днес ще го давам поспокойно с разходките и забележителностите, че още ме болят краката, но утре или вдругиден ще са подновени.
Вчера си направих страхотна салата, ето рецептата:
- 50 гр краставица
- 100 гр зелена салата
- 10 маслини
- 1/2 авокадо (в Била чух били по 1 лв едното, не е толкова много, когато решите да се глезите с ази салата)
- 20 гр кашкавал на кубчета
- 50 гр сьомга (става и с риба тон)
- 2 лъжици зехтин.
Мляс мляс.

# 418
Закусих мляко с лен и 1л овес, за обяд все още се чудя дали да не са едни бързи омлети с филе и кашкавал, а вечерята е далеч-ще я прогнозирам в движение
И аз така  Mr. Green

# 419
Добро утро малини.

Тонче,стана 73,пък аз ти дишам праха.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт