На жегата сега да устоим, СЕПТЕМВРИ с бебе щи ни награди!

• 16 031
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Чери, аз ти бях записала координатите, но късно тръгнахме от Варна, а на другия ден за капак ходихме и до селото на мъжа ми- така, че цялата програма тотално се омота, щото почти не си седнах на задника Sad

# 211
аз само да се разпиша, че съм ок, защото напоследък само чета и не пиша Blush
ама нищо ново няма при мен, всичко си тече спокойно и по план  Grinning
само покупките за  kyllmg  се увеличават, разбира се   Mr. Green ама ме мързунти сега да ги редя и снимам  Flushed
иначе беба продължава да е седалищно, ама в крайна сметка, щом се назлъндисва и не ще да се обръща сигурно си има причина
ще изчакаме до последно за нормално раждане, пък каквото дойде - такова  Hug

иначе ми се искаше да дойда на срещите на варненки обаче ги организирахте толкова скорострелно Rolling Eyes , че и двата пъти беше прекалено късно да тръгвам за където и да е   33uu - единия път в десет и двайсе сутринта видях, че се организирате за десет и трийсе, а втория път се шлях цял предиобед по морската и центъра и се прибрах в дванайсе, за да видя, че в 11.30 сте се уговорили за среща  Tired карай  Mr. Green ще се виждаме и с количките по-натам

бай засега bye

# 212
Привет и от мен.Аз сега си идвам от Т.Киркова.Почти нищо не уточнихме.Само ми правиха запис и нещо не беше много добър по думите на доктора.Понеже моя пулс беше 91,бях пила много силно кафе и бях много притеснена (поне се надявам да е за това) и на бебка накрая й беше малко учестен.Ама аз точно тогава имах стягане на корема и тя риткаше ... Не знам дали и това има значение...Абе писна ми да се шашкам .Направо вече не издържам...
Ако не получа контракции или не ми изтекът водите казаха на 23 да отида да ме приемат в патологията и да решават какво да правят...Пак се притесних.Хем все си викам Спокойно и все не става...

# 213
  • морето и сините вълни :)
юхуууу--Ни съм родила  Flutter Flutter Flutter спокич  Mr. GreenТо само туй оставаше ...пих си но-шпато и чак след час  ми мина..но продължаваше да ме наболява съвсееем лекичко и съм заспала....

Дидке-сътерминичке..Отчитай се верно  всеки ден Peace Peace

Аз няма кво да  казвам за сега Peace
Хексинче-на мен ми се струва че ис получила контракции от пътуването мила..И като сте се юрнали веднага и наобратно и хептен  си се презорила Sick
айде лек ден на всички

Пебс-чеки бе,тея за кви глупости ти говорят.Защо ще те приемат в патологията..тез нормални ли са newsm78

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 11:19 от ani-bani

# 214
basilisk, много трудно издържаме в тия тропически жеги и в Русе. Просто си седи човек и става лепкав от пот. Понякога дори не ставаш нормално мокър, а просто лепкав. Затова сега ми е кеф, че духа вятър навън и разтиква облаци по небето. Поне така прави хладинка. Бтв, много полезни работи казваш винаги!  Hug

pebs, абе що така те карат рано да влизаш в болницата? Не ти ли казаха нещо конкретно, как така само влизаш, за да видят какво да те правят?! Че това може и извън болницата да стане. Дано всичко да е наред! Praynig Peace

ани, какво стана с тебе? Дано и при теб са наред нещата и да минеш да се разпишеш пак днес, че почнах да си мисля вече какво ли не.  newsm78 Hug Хехе, сега тъкмо ти видях постинга Wink Радвам се за теб Wink

# 215
Хексинче-на мен ми се струва че ис получила контракции от пътуването мила..И като сте се юрнали веднага и наобратно и хептен  си се презорила Sick
Абе не знам, ние пътувахме сутринта и цял ден си бяхме там, а контракциите ги получих към 10 вечерта...  Thinking  По-скоро ги получих от нерви, защото с мъжа ми се скарахме. Но пътят определено си е дал своето, защото на връщане вече ми беше доста зле по време на пътуването и едва го издържах. И вече тропнах с крак, че докато не родя, никъде няма да пътувам. Край с неговите щури идеи за морета, яхти, партита и т.н.  Crossing Arms Мъжете наистина и грам не могат да си представят на нас какво ни е!  ooooh! И моят ми дава пример с жената на един негов приятел, която и с двете си деца до последно щуреела по купони и дискотеки и нищо й нямало, а после даже си и родила идеално. Е да де, ама аз не съм от нейната "кръвна група".

# 216
ами аз отдавна щях да ти го казвам че си луда за връзване  къде си тръгнала  на такъв дълъг път по морета и насам натам..ама се въздържах..Мисля че не еподходящ моментът..ся като изпусне една година мъжът ти яхтени партита и морета нищо няма да мус тане..другата година ще наваксате Peace

# 217
Ами то понеже термина ми е 3 септември и те ме искат 10 дни преди него,а защо в патологията-нямам представа!

# 218
форума нещо откачи newsm78 newsm78,незнам длаи виждате как са се разместили страниците  ама аз го виждам  newsm78

# 219
ами аз отдавна щях да ти го казвам че си луда за връзване  къде си тръгнала  на такъв дълъг път по морета и насам натам..ама се въздържах..Мисля че не еподходящ моментът..ся като изпусне една година мъжът ти яхтени партита и морета нищо няма да мус тане..другата година ще наваксате Peace
Абе аз съм абсолютно на това мнение, ама кво да направя, като цял живот съм излизала все с по-големи (и уж по-зрели), а накрая си взех мъж на мойта възраст. Crazy  Все си мисли, че може и вълкът сит, и агнето цяло, и аз с корема да рипам като млада сърничка напред-назад.  ooooh! Шантава работа сме ние.  hahaha

P.S. Нищо не виждам аз да му има на форума. Твоят комп нещо е откачил и те базика.  hahaha

# 220
Добро утро!

Тъкмо се връщам от ЖК,последната при тая докторица.
Бебчо си остава момче(крайно време е мъжо и родата му да спрат да се надяват за женско!),почнал да си вклинява главата вмалкия таз и се обърнал таман като за раждане и според докторката нямало място да се обръща пак.
Питам я аз колко долу-горе тежи бебето и тя вика:Аммм към 3 кила и 200 Shocked Shocked Shocked
И аз и викам:Не е ли много това???Тя вика ,че било добре.А аз като гледам ваште кила (на бебоците ви де)и ми се види доста мойто.А съм едва 34та седмица.Като гледам май по-рано ще се срещаме с бебето...Ама тя докторицата е шматка малко,че не и вярвам много.
А иначе си взех изследванията на вагинален-имам пълен набор от бактериални съкровища smile3514 cry no и сега накупих свещи за 20 лева и довечера се почвам....

Тази вечер ще се събирам с колежки и приятелки "да ме изпращат",та ще разцъкаме нейде бири и мезета Grinning Grinning

# 221
Стискайте до последно момичета, а пък ако някое мушмороче реши да ни изненада съм сигурна, че всичко ще е наред  Hug
Само трябва да сте спокойни и всичко ще се нареди   bouquet
Аз вчера за пръв път бях с едни надути краци  Sick Едва стъпвах цяла вечер. Ама добре, че сутринта бяха спаднали, че незнам как щях да се мотая днеска.  ooooh!
Пебс, стискам палци всичко да е ок и както писах по-горе само спокойно, и всичко ще се нареди. Накрая сме вече и няма от какво да се притесняваме  Hug
Да се похваля, че доки вече се върна от отпуска и в сряда ще се гледаме  newsm44
Айде да бягам, ще гладя бебски дрешки и ще простирам (че мойта Пенка вече изпра - пералнята де  Joy Joy Joy)

# 222
привет! днес е приятно временцето, а? даже ми е студено малко на краченцата Simple Smile
мисля да предприема една разходка през Южен парк до пазара Иван Вазов
и да се прибира с автобус, ама да видим до къде ще стигна...
нещо се надценявам напоследък - уморявам се много по-бързо отколкото ми се иска Sick

моя мъж също искаше да ходим на бунгала тоя уикенд с едни приятели,
аз се чудих, чудих, накрая казах - не, ходеше ми се, хем не е чак толкова
много път - до Батак - към 120 км са, но не ми се поемат излишни рискове...

за играчки и аз мисля, че е рано - ще му сложим една от тези въртящите се
имаме и от тези кърпички за дъвкане, във Франция им викат дуду (с ударение на второто у)

айде , изчезвам, че докато се наканя да изляза - ще стане пак жега..

# 223
А пък да ви кажа какво приключение беше в тоя кабинет-щото аз ходих там дето приемат за раждане жените.И една мацка влезна и разправя на доктора,че термина й бил на 08.08.07г.,а нямала никакви признаци.И той вика "Еее,нищо.Качвай се да те прегледам да видиме какво става" и тя-Ама не ,защо??? И взе да се обяснява.Обаче той категоричен.А магарето точно срещу мене и викам ся тая ако верно се качи да я гледат...  #Crazy Ама тя каза,че ще изчака да свършат с мене.  Peace
После влезе една друга жена и вика,че от 5 часа сутринта й изтичало нещо,май водите.  #Crazy И доктора-Дай превръзката да провериме дали са водите.В тоя момент обърнах глава към стената.Не знам какво проверяваха,ама каза,че не били водите...Абе направо беше лудница някаква...  Joy
А аз мисля,че тоновете ми са така,заради мене.Аз само се шашкам и му предавам тия неща и на бебчето.А и то в началото му бяха добре,ама после като се размърда и като ми се стегна корема и малко се поучестиха.Надявам се и се моля да е добре,още наистина малко време остана.

# 224
Здравейте на всички на мами,

и ние сме за токуда при доктор Диков,

и да се похвалим, капарирахме си количката и аз съм много, много хепи. Laughing..!

Общи условия

Активация на акаунт