Юлчето засмяно гука сладичко на мама

• 11 180
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Добре дошла,Ренка!И аз се дразня дори когато моята майка се обръща с мамо към децата,нормално е явно.Като чета и аз се чудя дали пък и Никола няма ГЕР,че си повръща след всяко ядене,дали пък няма стафилококи,че похърква и той???На консултацията ще видим,а и пъпа ни още не пада,макар че едва се държи.ОХ,сега ми трябва някой читав педиатър дето като се наложи в къщи да дойде срещу заплащане разбира се,че на моята неможе да се разчита чак толкова.Някой ако може да ми препоръча такъв,Вики ти хвалеше от Вита един доктор-той ходи ли по домовете.Че нали каката ще тръгва на детска,ЛЕКСИ моляте кажи какво беше онова хомеопатично лекарство дето го препоръча като профилактика срещу болести и кога да почна да й го давам според теб,тръгва на 12-ти септември на детска?И аз не се изтисквам и от два дни вече гърдите са ми нормални,не стават твърди,но и малкия си хапва редовно.Коликите много го мъчат,ама ще се молим по-бързо да отминават,няма начин.Мариска и Нико,много се заглежда по пердето или в нещо си!Днес излизах сама с него-егати рая и спокойствието,най-сетне се почувствах майка на бебе-та ходих до Пигиса и му накупих играчки,относно активната гимнастика,от плюшената невиждам полза,а някаква комбинирана,дето става на много положения ми се иска-пластмасова с дрънкулки и огледалца-щерката много си играеше с такава,ама я потроши.Вашите какви са?Харесах си шезлонг,ама искат да ми подаряват,което не ми се нрави,щото ми се иска аз да си избера.Мислех че няма да имам нужда,но малкия не одобри столчето за кола,а все някъде трябва да стои освен в леглото и количката.

# 196
  • sf
Яна, не знам дали ходи по домовете, ама помня, че една нощ към 3ч цъфнахме във Вита със съмнения за цистит и го повикаха от дома му. освен цената на прегледа платихме и нещо като сума за превоз. ама не беше много, щото ни е под носа. най-добре да се обадиш да питаш www.vita.bg
аз съм давала на Роки' респивакс '.

# 197
  • София
Почвам да премлясквам в очакване да е закарат на фризьор Grinning
В неделя гоморих с Томасе добре са,явно време или нет няма.Вики мен ми се идва на среща ама ми далече с тая количка-трабант.А тея стафилококи как се лекуват,аз на Ники съм правила МБ ама Радето не е пък има секрет от очетата?
Яна нашата педиатърка и тя не ходи по домовете ама мъжо все и бута по някое левче и се отзовава.Радвам се че си се почуствала по добре.

# 198
  • София
Ах то не бяха колики, милото ми бебче вчера много го боля но нощес поспа сладучрето, само дето сега пак го почнаха точно като почнах да пиша. Та набързо:
Марти поздрави Peace
Рокси ползваме на мустела лосиончето за тяло (hydra babe corps- moisturizing and softening body lotion), крем за лице (Hydra bebe facial cream) и крема против подсичане с цинк (vitamin barrier cream)- супер са! Имам 2 мостри на шампоан за тяло и коса, и сега обмисляме дали да взмеме отделно шампоан и гелче или да са 2 в 1. Peace
Поздрави на всички а среща в събота н мен ми звучи добре като цяло, но ще отговоря в последния момент Peace

# 199
Здарвейте и от мен.  Simple Smile
Ноща беше спокойна за нас,само се буди за цоцане и след 15 мин е заспал  Laughing ,ноооо в4ера беше буден по4ти целия ден,като изклю4им няколко кратки дремки. Днес пък си спи цял ден та дове4ера ще видим как ще е  Shocked
Преди малко реших да подъв4а дъвка и ми се с4упи зъб,егати  Close . Гадно ми е ,сега и на зъболекар ще трябва да ходя  Sick .
Таткото от няколко дни много ме дразни,отпуска е откакто се е родил малкия,но не се задържа много вкъщи,все си намира къде да ходи,ве4ер пък гледа по няколко филма и по малките 4асове се дотътри та си легне  #Cussing out . Първите дни беше под голяма еуфория ,а сега............... никакво внимание към мен и детето,а като го попитам защо се държи така ме пита какво да прави,нали не давам малкия много да се държи на ръце да не го привикнем и ве4е ми писва ама много и ми идва............. #2gunfire.
Стига съм се оплаквала,има ли други с такива татковци?

# 200
  • София
ЛЕКСИ моляте кажи какво беше онова хомеопатично лекарство дето го препоръча като профилактика срещу болести и кога да почна да й го давам според теб,тръгва на 12-ти септември на детска?

AD Liquid For Kids Grinning - виж тази тема, за него е: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181908.0

Утре някой ще бъде ли в Южния сутринта?

# 201
Супер! На майка ми колата още е в сервиз и ще идва с рейса:( А мъжа ми го няма с колата и това означава, че и утре сме цял ден в глупавия квартал приковани.
Не искам да ви го хваля моя, да не си го орчасам, но цяла нощ а и днес е много добричък и почти не плачка. Пу-пу!!! Мисля че се дължи на това, че след всяко кърмене му давам Еспумизан-а. Така май му действа профилактично и веднага си пролича! Онзи ден го изпробвах да му давам само като плаче и вечерта имаше тричасова ревяща серийка. Оставаме на редовно даване засега

# 202
Майчета на вашите бебоци бълбукат ли им чревцата- и това ли значи че имат колики в момента  newsm78

# 203
Да, случва се да усетя че му бълбукат червата, но не винаги са колики /не се е гърчил/
Исках да питам: има ли желаещи за разходка в Боримечката, че на нас Южния и Заимов са ни далечко...

# 204
  • София
За кърменето - аз честно казано предпочитам да кърмя отколкото да давам АМ, щото само даваш цица и айде манджааа, а с АМ трябва да се мъча поне 30 минутки.

Ама като се кърми за по-малко от 30 min ли се наяжда!? Не бях предполагала това...

# 205
  • София
Нашия татко е от тези, дето как така неговото дете ще плаче?!? И аз каква майка съм, че го оставям да плаче докато му сменям памперса?!? Та редовния спор е дали да го гушна по голо дупе и да ме опика (или по-лошо) или да го оставя да поплаче 1 минутка повече....

Аз му набутвам бибата в устата и не му давам да я изплюе, ако реве докато го преобувам.

# 206
  • sf
Цитат
Цитат на: donsyy в понеделник, 13 август 2007, 10:34

а вчера четох дневника на Вероника като бебе и по едно време чета- " днес цял ден пие чай за сън на Блевит. - ефект няма, даже спа по-малко" 

Какво е това!?
ми некъв чай, дето уж успокоява и децата спят спокойно. глупости на търкалета  hahaha

# 207
  • USA
Phil, много ти съчувствам.  Hug И аз бях известно време на легло и ми беше много гадно за бебето. Добре, че имаш помощ. Оправяй се бързо, после ще имаш много време с бебето.

Кони, ако изцеждаш когато имаш повече кърма може вечер да даваш кърма вместо АМ.

# 208
Ехх борба с това кърмене,минах през сума ти перипетии и ето вече втора вечер й давам АМ  newsm45 Ама по-добре мъничето да е сито а не само да го мисля милото.И как може така рязко да ми намалее кърмата  newsm78 ,просто е ужасно.За вечерното ядене няма изобщо.
Мамите които сте на АМ,извинявам се ако сте писали,ама на ккави млека сте.Аз реших да взема НАН 1 и се чудя дали е добър избора????

# 209
Кати- Ева се е наяждала и за 5 минути,а да не ти казвам че по-натам като порастнат и за 3 може да изцокват необходимото им количество  Peace
Все се каня да ти се обадя ,ама си имаме госто вече цяла седмица и не можем да се организираме за по-качествени разходки и само около блока я разкарвам.От вдругиден съм сама и ще ти се обадя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт