МАРТ-2006г.

• 10 459
  • 278
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, мамчета  Grinning

Ние се завърнахме от Банско. Само, че вместо двама се върнахме трима...Маги не е добре и решихме в крайна сметка да я върнем в София, да я види педито. По телефона мина някаква консултация и сефтосахме и ние антибиотика  Tired Оказа се, че имало някакво възпаление и на ушите. Сега и ангина имаме, абе... ooooh! Най-лошото е, че даваме всички лекарства с лъжица и сега не иска да яде по този повод  Tired Само, като види лъжица в стаята и рееев  ooooh! Но дано с антибиотика се оправи бързо  Praynig Тези дни оставихме бабата и дядото да починат малко все пак на Банско и Маги ще я гледа татко й. За първи път ще се гледат двамата и ми е много чудно как ще се оправят  Rolling Eyes Та той не знае къде са й дрехите и къде са й лигавниците и обувките  Rolling Eyes Но ще трябва да се оправят. Другия месец пак ще имат една такава седмица, така че...

Кали, радвам се, че вече сте си в къщи  Grinning

ЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 256
Ели 4естит рожден ден,много щастие ти желая и много усмихнати дни
Креми аз говорих с директорката относно махането на памперса и тя ми каза,4е те без проблеми ще го махнат,само 4е ако искам сега ще се забави 2 или 3 седмици и детето може да се по4увства зле от това,4е още не може да се стиска и ми предложи да из4акаме още 3 или 4 месеца и тогава да пробваме,каза ми,4е тогава ще го махнат за 3 дена.В на4алото си мислех,4е зимата е кофти,ама то там сигурно е топло,дори и да се напишка едва ли щ? му е студено,така 4е мисля да пробваме към декември месец някъде.Ина4е като си е вкъщи голямата работа обикновено я върши в гърнето и понякога и малката,но незнае да си казва,ако не го сложа аз омокря гащите.Абе аз засега не се притеснявам,мисля 4е е рано ощ?.А ти защо не им обясниш на тия патки,4е детето е по цял ден с тях и ти няма как да го нау4иш,обясни им,4е нещата стават постепенно и ще се радваш ако ти съдействат,ако не незнам,вие докъде сте стигнали с гърнето?

# 257
Момичета благодаря ви!
Сега отивам да се разкрася и да посрещна гостите Hug

# 258
веси, стискам палци да и мине бързо. Кало пие лекарства с пипета от нурофен, много е удобна. не знам дали имате.

току що му хванах цаката да хапне... солетите са в купата за пуканки, бисквитите натрошени в купичката ми за сладолед, и с лъжица за сладолед, водата в бутилка от кола.... започна пак да ми благодари, когато му подам нещо, а сега се умилква да го гуша и ме целува.
само навън пак се затръшка на няколко пъти, но без истерии.

почна да дивее вече... цялата къща е в тоалетна хартия. ама нали казахте да го поглезя... хайде от мен да мине.  щежертвам 2 рола

по-подробно ще ви разкажа защо стигнахме до болница и къде сбърках. сега трябва да ходя

# 259
Здравейте!
Ели, честит рожден ден! Да си жива, здрава, много обичана и радвана от всички покрай теб! Весело доизкарване на празника!
Кали,радвам се, че вече сте по-добре!
Веси,каква е тая ангина, ей, аман от болести, дано бързо се оправите, че...
Аз нали почвам работа от другата седмица и ми е едно притеснено. Как ще оставя малката да я гледат чужди хора, ама няма начин. Най-гадното е, че ми е много далеч и ще отсъствам от 7 сутрин до 7 вечер, ама няма начин. То и на мен не може да ми се угоди, хем искам да почна работа, за да съм сред хора и да не затъпявам само покрай детето, хем ми е криво, че ще и отделям малко време, но...
Хайде, лека вечер

# 260
Кали,радвам се че малкия Кайо е по-добре! Hug

Elly G, ЧРД!   Hug Желая ти много здраве,щастие и безкрайна любов!    bouquet

# 261
Веси стискам палци Маги бързи4ко да оздравява Praynig
Ако някой иска да гласува за нас с 5 звезди4ки може да го направи тук
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=3&p=5& … ID=1&rID=4221
и тук
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=3&p=4& … ID=1&rID=4008
Благодаря предварително на отзовалите се Mr. Green

# 262
Веси стискам палци Маги бързи4ко да оздравява Praynig
Ако някой иска да гласува за нас с 5 звезди4ки може да го направи тук
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=3&p=5& … ID=1&rID=4221
и тук
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=3&p=4& … ID=1&rID=4008
Благодаря предварително на отзовалите се Mr. Green
Гласувах ,ха късмет . Grinning

Радвам се ,че Кайо е вече добре и е в къщи . Grinning

# 263
  • Варна
И аз гласувах. Peace
Ох, след малко ще ги водя и двамата да им бият ваксини. Confused Голям рев ще пада. ooooh!

# 264
Веси, дано Маги бързо се оправя с антибиотици или без тях - няма значение. Тези болести са много гадно нещо  Confused

Зоуи, и аз гласувах с 5*

# 265
здравейте, няколко дни не съм влизала във форума, а то какви работи са станали..

Кали, много ми стана мъчно за Кало, радвам се, че вече е по-добре и сте си у дома! дано се възстанови бързо и психически, и физически.!

Веси, стискам палци и Маги да оздравява, че никак не е хубаво това с ушите....

ЕЛИ, честит рожден ден на патерица, мила, желая ти от сърце много здраве, щастие, любов и късмет!

аз вече се чувствам по-добре и утре ще пътувам за Варна, да си видя Писи, че много ми домъчня, а и тук вече изкуквам, поне да си карам болничния на чист въздух. Така че, ще ви пиша живот и здраве след средата на септември.

много ви целувам и  бъдете здрави!

# 266
 Привет и от нас !!!
Ели , честит рожден ден на патерица   bouquet Бъди много здрава , усмихната и обичана  bouquet
Кали , много гадно звучи това с болницата , важното е че вече сте си у дома!
Веси , дано и Маги да оздравее бързо!
Стела в петък също се поразболя , сега вече е добре. На мен ми струва че беше тази шарка , която я описвахте по нагоре ,ама педи така и не каза какво точно е . В началото беше ссъс сополи и лека Т и после с обрив по цялото тяло без главата. Пи вит.С и Ка , Каларгол за хремата и беше на диета без месо и млечни за няколко дена. Според педи всичко си е повлияло на куп: зъби, някакъв вирус и може би някаква храна. Каза ми да й правя кремчета и бисквитени торти с АМ , а не с обикновно прясно . Та да ви питам какво АМ мога да ползвам за целта?
Кате , аз Стела я пускам по чорапи , тя не се хлъзга. Пък и има такива с бобчета отдолу , сигурно знаеш.
Дани , много се радвам че ще идваш във Варна , чакаме да се обадиш Hug
Хубва ден от нас Hug

# 267
Айде сега пък Маги  Sad дано бързо се оправи  Praynig

Зоуи, гласувах  Peace като почнете вие да махате памперса и ние ще почнем, я виж как хубаво повлече крак с отбиването, дано и с памперса да е така  Wink

Днес се запознах с една майка с 3 момчета  Shocked с по година и нещо - две разлика, като я гледах тая жена как тичаше по тях, а и сама си ги гледа, се зарекох повече гък да не кажа и да не се оплача  Rolling Eyes направо срам ме хвана от нея Rolling Eyes

Силве, ще се справиш  Hug дано само намериш свястна детегледачка  Hug

# 268

Зоуи, гласувах  Peace като почнете вие да махате памперса и ние ще почнем, я виж как хубаво повлече крак с отбиването, дано и с памперса да е така  Wink
Joy
Дано и със спането повле4ем крак,4е да 4укна на дърво,откакто не го кърмя спи много по добре,буди се максимум един път,а 4есто се слу4ва и да се събуди 4ак на сутринта.
Благодаря на вси4ки,които гласуваха за нас Hug

# 269
Мерси, мамчета, за подкрепата  Hug Маги ви чу и днес е по-добре  Grinning

Силве, успех следващата седмица, а и за напред. Дано ти хареса работата и да си намериш добър човек да гледа малката. Криво ще ти е в началото, че и след това, но се свиква  Wink

Анетка, няма АМ, което да може да се обработва с топлина след разтваряне. Така, че трябва да си направиш каквото искаш и най-накрая прибавяш сухото мляко. А какво ще избереш зависи от малката какво ще хареса. Принципно всички са хубави. Но, ако не е чисто, едва ли ще прояви някакви претенции. то няма да се усеща толкова.

Дейзи, тази майка, която си видяла наистина е героиня  Laughing При майка ми имаме една таква майка с три момчета. Двете по-голямите са близнаци. Направо не й завиждам. Но голямите поне са на о/о 8год и могат да помагат малко от малко с малкия.

Общи условия

Активация на акаунт