Любители на КУЧЕТА

• 59 079
  • 602
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте , момичета. И аз си имам една мила дружка. Казва се Чери и е порода ,епаньол бретон. Много е умна ,знае и изпълнява много команди. Но е и много дива и игрива.
 С две годишната ми племенница са на един акъл.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5779989

# 556
Дано с този линк да се вити мнето кученце.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243785

# 557
Момичета всичките ни любимци са много хубави и чаровни.Уверих се ,че хората които имат домашни любимци са по добри по душа,аз съм нова във форума веднъж си казах мнението в един форум и ме изядоха веднага,тук получих само мили думи за което много ви Благодаря. Аера поздравявам те за избора които си направила и се надявам дълги години да те радва.
Луска нищо не се знае за любовта разстояние няма.

# 558

Прекрасна е Чери  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И снимките са много оригинални  Peace

# 559
very77 , страхотна е  Hug

# 560
  • Варна/UK
Кати, така си е Simple Smile Като ги гледам и двамата са красавци, знае ли се Grinning
Чери с тия черешки, като моделка позира. Моя Шошо ми върти едни номера с храната два дена. Нещо отказва да си яде неговата, че му бях дала малко печено агнешко и сега се изтарикати. Все се върти около фурната и си мисли, че всеки ден печем по един бут и мрънка. Да, ама го изхитрих аз. Сега му сложих неговата храна/малко пилешко месо/ и едно-две парченца агнешко и как омете всичко... за секунди. Лигльо си е, ама аз съм си виновна ooooh! Ветеринарят ми каза, че агнешкото било доста тежка храна за него и да избягвам да му давам, че покрай празниците си похапна и после беше 2 дена доста разхлабен.  Вашите капризни ли са по отношение на храна. Моят принципно не, яде и гранулки и кучешки бисквитки, ама понякога се прави на ударен. Абе, пекинез от класа. Една приятелка му вика, че е от Народен театър"Иван Вазов" голям артист, ей #Crazy

# 561
  • СОФИЯ
Нямаше ме 5 дни и какво да видя , имаме си нови членове на "клуба"  Grinning
Добре дошли момичета   bouquet Прекрасни кученца  Hug

luska  Моят Рони беше като прахосмукачка , не отказваше никаква храна , но тъй като стомаха му беше капризен го хранех само с Роял Канин/накисната предварително/ и бяло пилешко месо с ориз

# 562

Прекрасна е Чери  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И снимките са много оригинални  Peace
Невероятно сладурче е!  Heart Eyes

# 563
Привет на всички ! Имам две кученца - женски мини пинчери (майка и дъщеря) черни и много диви, но за съжаление в момента не мога да пусна снимки.
Сега за първи път попадам на тази тема и много се радвам че я открих - при първа възможност ще ви ги покажа.

# 564
Момичета,как се справяте със смяната на козината. Сега Чери е нещо страшно. Само като се разтръска и около нея става бял облак от козина. Кажете ми, каква четка да си купя и има ли изобщо полза от това.

# 565
  • СОФИЯ
Момичета,как се справяте със смяната на козината. Сега Чери е нещо страшно. Само като се разтръска и около нея става бял облак от козина. Кажете ми, каква четка да си купя и има ли изобщо полза от това.

Консултирай се в магазина
Тъй като сега е сезона за смяна на козината , реши кучето всеки ден , за да подпомогнеш тази смяна да стане по бързо и му вземи подходящи витамини   Hug

# 566
За нашите мечки сме взели гребен. Метален с дебели зъбци, щото всякакви други се чупят.

Преди за булдога имах ръкавица - една такава с пъпчици. Хем обираше космите, хем беше голямо удоволствие за кучето. Само да видеше ръкавицата и се побъркваше от радост.

# 567
На "Роял Канин" има специална храна за хубава и здрава козина . Иначе , по - често ресане , Дарк също много обича до го реша . Скоро , обаче ще се подстригваме и ще реша проблема кардинално ! Поне за около 2м. Peace

# 568
  • на плажа
 Моите са късокосмести и нямам проблем с ресането. Пролет и есен им купувам Мини Бюти на Роял Канин, а през останалото време са с Мини Джуниър. Доволна съм.

# 569
При нас нищо не помагат
мрази да я реша. А като почне да пада козината още повече не дава
почва да вие да ме хапе - абе става веселба.
Миналата година и бях купила на Вирбак - Мегадерм , после петнил
единствено след това избуя мека козина ,
но си се влачехме с кълбета козина месеци наред

Общи условия

Активация на акаунт