Любители на КУЧЕТА

• 59 083
  • 602
  •   1
Отговори
# 540
Не е важно колко е умно едно куче, важното е, че ни радват, че ни успокояват и са винаги до нас. Няма начин да не го заобичаш то си става член на семейството. Моят мъж е гонил гости от нас, защото като беше малка Кора тичаше и се радваше на хората, вреше им се в краката и ръцете, искаше да и обърнат внимание и да си играят с нея, но едни познати вместо да ни кажат, че им пречи я ритнаха да се махне от тях и моя какъвто си е луд като стана и му вика на тоя където я ритна "какъв си ти, че ще риташ кучето а, ти къде се намираш бе, това куче си е в къщи и ще ходи и седи където си иска, на тебе като не ти изнася ставай и си тръгвай." В интерес на истината не съм очаквала такава реакция от него, на мене също ми стана много неприятно и тези хора повече не стъпиха в нас. Най-важното е да ги даряваме с любов и те ще ни отвърнат със същото.
Кати искам да ти кажа, че е много сладка Чара, ако е тя на аватара ти  Simple Smile

# 541
Васипан, много добре е постъпил мъжа ти според мен, аз бих им ударила и един шут за довиждане!!! Как така ще ти ритат кучето, егати нахалниците
Така ми стана мъчно като прочетох, много се изнервям от такива случки Twisted Evil

Кати - похвали я твоята хубавица дее, на каква възраст е, какво обича да прави, а не я засрамвай с това "не е от най-умните" Sad

# 542
Аз също - става ми мъчно за бездомните кученца, сърцето ми се свива, когато виждам някоя животинка жертва по-пътищата. Моята за 7,5 години съм я пляскала 2-3 пъти и после ми става гадно, защото то ме гледа с едни такива широко отворени очи та чак моите се насълзяват и ходя да си я гушкам. Каквото и да направи жива и здрава да е, няма да съм човека вгорчил живота и, искам да го изживее в любов и спокойствие. Знам, че не е много възпитателно, но колкото и да е чудно ние си се разбираме прекрасно / не съм гледала куче досега тя ми е първото и не съм прилагала никакви по-особени възпитателни способи, просто си общувах с нея като с човек - и сега продължавам така /  Simple Smile

# 543
me and baby  и Bасипан Благодаря ви за милите думи за Чара.Взех я от развъдник когато беше на 1г. живяла е в клетка през тази една година и беше с доста здравословни проблем ,но с много грижи и любов се оправи.Сега си мисли,че е питбл или някакво огромно жиотно постоянно иска да се бие с другите кучета,като ни дойде някой на гости тя решава,че трябва да го яде и виси по панталоните на гостите ни.Въпреки всичките и странности аз многооооо си я обичам.

# 544
Така и трябва мила в това им е чара, всичките си имат особености, които ги правят различни и ни карат да ги обичаме още повече  Two Hearts

# 545
Здравейте това е нашия Роки. Той е среден немски шпиц. Голям игривко и обчливко.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242807

# 546
Айде и аз да се впиша. Hug
Имам питбул (не се плашете) на 6 год, казва се Рой (егати лигльото).
Сега сме в период на търсене на женска.

ето го: http://foto.bg/data/1597/Picture_041.jpg

и с детето: http://www.foto.bg/data/1597/medium/Picture_01933.jpg

# 547
Много красиви са и Чара, и Роки - големи сладури.
А Рой е просто прекрасен.
Да ви кажа, Айва се води стаф, но много често я бъркат с питбул. И аз самата незнам каква й е породата, но това няма значение - тя си е нашето куче и ние я обожаваме.
Васипан, точно поради тази причина в къщи идват само "проверени" хора. Не бих понесла подобна реакция към кучето или котето.
Ето ви две снимки от нас. Извинявайте за качеството, но са от телефон
http://images25.snimka.bg/005753146.jpg
http://images24.snimka.bg/005291441.jpg

# 548
Моми4ета,ротката ми се разгони.Нормално ли е да не иска да яде?

# 549
Да ви кажа, Айва се води стаф, но много често я бъркат с питбул. И аз самата незнам каква й е породата, но това няма значение - тя си е нашето куче и ние я обожаваме.
Васипан, точно поради тази причина в къщи идват само "проверени" хора. Не бих понесла подобна реакция към кучето или котето.

Мади и нашата доста често я бъркат с питбул, но това са хора, които не са запознати с породите. В интерес на истината двете породи много си приличат и само хора, които са запознати или гледат такива ги различават. Това въобще да не те притеснява.
Ами в случая беше малко объркано, защото те се самопоканиха - колеги на съпруга ми. Беше започнал от няколко месеца, новак така да се каже и шефа му се самопокани с групата и съпругите им. Ако той не беше реагирал аз щях да го направя, просто ме изненада - знам, че обича животните особено нашата лигла, но не съм очаквала да го покаже така яростно пред хората. Минало заминало - нека сега да пробват да я ритнат  Joy hahaha

# 550
И Чара и Роки и Рой , са страхотни ! HugИмах една съседка със стафка , много я обичах , а и тя мен Wink и непрекъснато я глезех! Имах преди време една "приятелка" , която си направи устата като дойде в къщи , да си затворя кучето в другата стая , защото я било страх ( тогава имахме Сарче - болонка #Crazy) Казах и  че , когато ида у тях и тя си затвори мъжът в другата стая , защото много силно говори и ме стряска , тогава и аз ще си затворя кучето !  Mr. GreenНай - лошото е , че има стопани , които се отнасят с домашните си любимци по ужасен начин #Cussing out #2gunfire. Много ми се иска и тук , както в САЩ , да има Закон за защита на животните  и полиция , която да следи за спазването му !

# 551
Моми4ета,ротката ми се разгони.Нормално ли е да не иска да яде?

мисля,че е нормално

нас ни хваща обратното - ядем като прасета, няма насищане преди разгонване и по това я познаваме
имай предвид,че нея ще я боли също както нас, и те милите изпитват менструални болки, затова е възможно неразположение и безапетитие

# 552
  • Варна/UK
Кати, Чара голяма чаровница! Simple Smile Жалко, че сте далеко, щяхме да и поискаме лапата за моя Шоши  bouquet Той е на мама хубавеца, ама много ми е лигав. А за това, че се мислят за питбули си е точно така, такива са пекинезите. И моят се мисли за страшен и все се опитва да захапе някой мъж по кракът и така ръмжи, чак пяна му излиза от устата. Аз му викам куче-пазач hahaha 
Тоя Рой-лигльото, е хубавец и той! Винаги съм изпитвала малко страх от питбули, но този наистина изглежда добродушко.
Роки, ама си и ти един хубавец! Обичате да полягвате с лапите вдигнати и някой да ви чеше коремите, ах какви сте само Grinning

Преди две седмици, бях до ветеринарят на Шошката и там видях една жена да води едно куче за ваксина. Та с тази жена се заприказвахме и тя ми разказа за нейното куче. По-точно то е кучето на офисът, където тя работи. На около 10 години е и от самото начало живеело на улицата, където е офисът. Всичките и колежки се грижели за кученцето с голяма любов и то станало, така да се каже-талисманът на работа. Но преди година някъде, когато отишли на сутринта на работа, видяли че бедната душица лежала на улицата, обляна в кръв. Веднага я закарали на ветеринар и лекарят извадил от тялото 10 сачми.  #Cussing out всички от офисът, единодушно решили да приберат кучето от улицата и сега, вече година то си има не един, а няколко дома. Редува се, една седмица при един колега, на другата при друг и т.н. За мен, един човек, ако посегне на животно, то той е способен и да посегне и на човек.

# 553
Много са сладурски Роки, Рой и Чара Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (първото ми куче - поинтерче - се казваше също Чара Cry Cry Cry)

Луска, много мила история. Истината е, че малко кученца имат този късмет.

Моят лакомник е вече 11 кг, направо ме разби  Shocked Shocked Shocked. Така че от 1 седмица е вече на диета (нормално теглото на пъгчетата варира от 7 до 9.5 кг).

# 554
Днес открих тази тема, за което се радвам. Преди да се роди малката имах кокер, бях бременна в 5-ти месец някъде и лекарите казаха, че се налага евтаназия, защото се разболя от рак и така си отиде на 13 години  smile3518. Не мога да го прежаля и може би никого няма да мога.
Сега малката е на година и седем месеца и с мъжа ми решихме да си осиновиме куче от www. bezdom. bg, взехме едно много чаровно създание на 10 месеца, майката дратхар, бащата не се знае какъв е. Все едно нямам куче в къщата, когато имам възможност ще я снимам да ви я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт