Още мъничко търпение и следва бебешкото угощение

• 12 260
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
Честити бебоци на Нора, Димяни и Севдалина!

Ей, момичета. Ама ние съвсем малко бременни останахме.

Ptigra,  и аз се чувствам така все едно ще раждам около Коледа, а и с този мой сменящ се термин добре, че ще раждам секцио, за да не  мисля постоянно колко съм преносила, че ще ми е трудно да изчисля Wink.

Хей, много се радвам, че днес имаме новини за толкова бебенца. Дано тази седмица да е плодовита поне колкото предишната newsm30.

# 151
  • Варна
Честити бебоци на Севдалина, Нора и Дамяни!!! Да са им живи и здрави!!!!!!

Стискам палци за Ади, дано да роди днес и да се похвали.

И аз вече не издържам, много съм нетърпелива...От 11-ти съм с непрекъснати контракции, ту силни, ту по-слаби, ту на 30 минути, ту на 10 и вече ми писна. Все нещо ми натиска, все нещо не ми е добре  Crazy Ужас съм  Mr. Green Кога ли ще започна да раждам , ама наистина....  newsm78

За кафето - наистина е по-добре кофеиново , защото в безкофеиновото има разни химии, които са по-вредни за детето. Поне аз не бих пила безкофеионово  Peace

# 152
ЧЕСТИТООО НА  ОБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ Mилена,Teddy,efg+eli,Димяни,bob4enka,sevda_lina  и Нора.ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА, ГОЛЕМИ ДА ПОРАСТНАТ!

На бързо да ви кажа какво става с мен Simple Smile Аз си преносвам... ама вече се примирих.. и, ако до Сряда не съм родила с документи и багажче в болницата... Дано да родя в Сряда  Praynig, подсетиха ме че е Богородица. Какъв по-хубав ден да се роди и нашето бебче!
Отивам да ви чета , че нямах нет 2 дена.
Целувки и да стискайте палци Hug

# 153
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СЕВДАЛИНА[/b]
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА НОРА[/color]
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ТОНИ[/b]
Тази седмица ни изписват, и май вече е време да се поподготвя.
Ммичета помагайте, какви шишета да си взема за беб, че май ще ми трябват повечко, нали сме на АМ, сега като говорих с майка и тя ми каза, че са и дали две и като я попитах, какви са тя ми каза розови  Joy hahaha Joy

# 154
Здравейте,

Влизам пак за малко и отивам да нанкам, че беба заспа. Сега имаме запек и ни мъчи коремче, дано скоро отмине.
 Ето сега за ще ви разкажа за раждането ми набързо.
 И така миналия понеделник нямах никакви признаци за скорощно раждане и само се оплакавах:-))) че ще пренося до октомври:-) През деня се разходих малко, беше ми някак тревожно и се прибрах в нас. Към осем вечерта както си лежах ми изскърца  нещо в корема, много странно усещане...Тогава реших че е дошъл момента а Ицо ми се смееше и не вярваше. Отидох до тоалетна и там изтекоха малко води. Ама мнооого малко, аз бях решила че ще е голямо шуртене...А да падна и още една част от тапата, която беше започнла вече да пада. Водите бяха прозрачни с бели неща из тях и тук там малко кървави нишки. Толкова бях щастлива че започва раждането че не можах да се стрестна изобщо. С най-голямо спокойствие и с усмивка тръгнахме към Токуда - (като бях седнала върху торбичка за да не ми текат води върху седалката на колата - Ицо пк ми се смя)
 Прегледаха ме и се оказа че това наистина са водите и имам разкритие от 3 см. Приеха ме като казаха че като за първо раждане ще родя чак на другия ден. Беше около 10 вечерта когато ме приеха.
 В предродилна зала започнаха многп слаби болезнени контракции които бяха и през голям интервал. Слушаха тоновете на бебка, но за малко и така имах възможност да се разхождам из стаята, което според мен оказа полза за по-бързо слизане ан беб. Към 1 през нощта започнаха изведнъж много болезнените контракции през 1-2 минути. Това беше най-гадната част...Интресното е че когато отминеше контракцията веднага забравях за болката. Въпреки контракциите продължавах да се движа. Мами движете се в предродилна зала!!! Лягах само за проверка за разкритие и за тоновете, които вече не записваха а само проверяваха. Към 3 без нещо ми сложиха система за по-бързо разкритие - вече имах 6 см, направиха ми клизма...не е толкова гадно, на мен не ми пукаше вече:-)))) Беше ми много топло и даже се разхождах гола Embarassed ама и от това не ми пукаше!!!!
 И така както имах болезнени контракции...болката се замени с напъни...Явно вече съм имала пълно разкритие. Това е като да ти се ходи по голяма нужда - напъва те яко. Направих няколко напъна като слушах как и кога да напъвам и ме преместиха в родилна зала. То аз самоа си отидох до там де:-) В родилна зала родих с 3-4 напъна...в 3и 22 сутринта. Както си напъвах изведнъж гледам бебе...не разбрах как родих честна дума. Изумих се. Плацентата не усетих как излезе също само я мернах като я разаглеждаха - грозна работа е тая плацента!
 Оказа се че са ми направили епизиотомия - не бях разбрала, зашиха ме и готово.
 Общо взето това е!!! Сега като се замисля за тези моменти имам чувството че не аз съм раждала а някой друг:-) сякаш аз само от страни съм наблюдавала...
 Вярно е раждането много боли, тоест контракциите болят, но това е сладка болка!!!!Която веднага ама веднага се забравя!!!! Не се страхувайте изобщо. Аз не се страхувах, имах много положителна нагласа и родих бързо!!!!
 Сега още трудно сядам ама и това ще мине:-)
 Отивам да полегна докато мишката нанка
 До после

# 155
  • София
[Момичета, исках да ви питам по колко милилитра мляко изяждат вашите бебчета, на едно хранене? Засичали ли сте, да изцедите кърма и да видите.
Моята лакомница, суче от мен около 40мл и задължително още към 50мл АМ, ако не изяде 90мл на едно хранене настава война и рев до небесата ooooh! Tired

Лек ден за сега от мен, и стискам палци на всички раждащи днес Praynig

Яна яде кърма 30-40 мл /тегля я с кантар и още 30 АМ, от днес общо ще давам 7-8- мл. Твоа е според указанията напедиатъра, мисля, че й стигат. Според мен 90 за дете на 9 дни е много, по -добре питай педиатър.

# 156
  • Бургас
Здарвейте и аз съм тук и аз няма да раждам тая година ама поне не преносвам де,а си мислях че третото ще излезе по рано.
Поли много хубав разказ ама правата са си мои да знаеш какви такива болки си имала нали се разбрахме.

# 157
моя хубостник яде различно - може по 25мл, може и по 60. около 400-420мл му се събират на ден. но той е и мъничък, та незнам, нали според теглото уж хапват бебчетата
elissee по-добре не си взимай шишета Авент! не са ми едобни нито на мен, нито на бебчо. ползваме на Нук малките шишенца и сме доволни и двамата  Peace

# 158
Аз се върнах от тонове.Наред са си, апарата засече 2 контракциики, но малки.
Само дето мен продължава да си ме боли.Дали пък не е нещо друго, а не контракция, ама чак пък така за първи път ме боли, чак не мога да се помръдна от време на време.
Сега ще се опитам да дремна, че цяла нощ не спах пък да видим.

# 159
  • София
ТОНИ, ЧЕСТИТО!!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ТЕ СЛУША МАЛКИЯ ТИ МЪЖ!!!!

....Според мен 90 за дете на 9 дни е много, по -добре питай педиатър.

Ох, не знам, и с Лазар беше така Whistling, и той ми ядеше по 80-90 мл, и тогавашната ми педиатърка( сега сме с нова), казваше че било нормално. Тя е и доста тежка - 3.650кг. Май трябва да поровя в дебелите книги и да си припомня какви бяха сметките относно килограми на дете и грамаж мляко.

# 160
Здравейте,

Аз съм от Юлските мами и поддържах контакти с Димияни. Току-що се чух с нея и каза, че бебко ще се казва Райън. Можете да промените в инфото отпред да си има именце Simple Smile Каза, че е родила бързо и леко, напук на всичките й грижи през бременността.
Честито на родилите ви мами и леко раждане на все още чакащите голямото събитие Simple Smile

# 161
Честито на мамите Сладкишче,Нора,Севдалина и Димяни!Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват.Пожелавам им много приятни и безценни емоции с малките съкровища!Постоянно разглеждам албумчето с бебетата-не мога да им се нарадвам.Нямам вече търпение и аз да стана мама-толкова чаках да забременея и сега имам чувството че от година съм бременна.

# 162
  • Пловдив
Поли разказа ти е чудесен,дай боже всеки му  такова бързо раждане.Цункай малата АДи Heart Eyes
Димяни много хубаво име са избрали.
Ади бях сси гурна че другия път ще пишеш вече с бебе на ръце,ама на май ще си почакаме.....

# 163
Привет отново!

Поли-страхотна историйка за раждането. Дай Боже при всички нас да е така!  Praynig Praynig Praynig

Аз досега гледах един индийски филм, така се разстроих и такъв рев му хвърлих. Най вероятно и бебето е плакало по край моите емоции!  Wink

# 164
Честито на  Сладкишче,Нора,Севдалина и Димяни!

Общи условия

Активация на акаунт