Още мъничко търпение и следва бебешкото угощение

• 12 260
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
Влизам и виждам две нови бебчета!!!! И бързам да кажа ЧЕСТИТО!
Тони (Димяни), да е здрав сладурчото и да усеща всеки миг колко обичан човек е! И колко очакван! Обичаните деца са силни деца! Вече си го гушкаш, нали? Както ти писах снощи - смелост и радост - ето това е рецептата за бебче!
Нора (Август20), много здраве за малкото слънчице и късмет в целия живот. С такава красива мама вече си представяме колко красиво бебче ще е вашето! - ох, този малкия шрифт - сори

# 166
Здравейте и от мен,аз се върнах от Шейново.Назначиха ми секцио за 17.08,но ще ме приемат на 16.08 заради изследванията.Честито на всички родили мами.Ако може да ми напишете на 1 стр. датата на секциото.Пожелавам на всички ,леко раждане и здрави бебчета!    Simple Smile

# 167
 ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ДИМЯНИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ПАЛАВНИК И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!

# 168
Изчетох ви! Радости, контракции и преносване - така върви днес деня, така ли?
Манчева, от два дни си мисля, че не се чуваш нещо. Както и Констанс, май.
Ние ходихме на консултация. Според педиатърката не е качил много и аха-аха да ми даде АМ. Аз обаче реших да настоявам за кърменето и да слушам съветите на Иви. Каза, че той (на 20 дни) трябва да изяжда по 90-100мл. и да съм се следила. Аз си початих с една любима августка и се поуспокоих, че се бях адосала. Ами мъничко ми се роди врабчето и все е гладно, и все го храня, и все ака.... Какво още да направя. Тия педиатри ще ги бия. Ще изчакам да видя на месец колко ще наддаде обаче твърдо съм решила да не им се давам да ме психясват с това хранене и дебелеене. Спокойната мама е добра мама, нали?
Прегръдки за бебоците - в коремчетата и в легълцата!
Видяхте ли на Бобченка снимките - в нейната папка в албумчето са!
Бобченка, каква е фина госпожица прекрасна! Да ти е здрава!

# 169
Честито на всички родили мами! Да са ви много здрави и красиви бебочетата и само радост да ви носят!

На мен пък днес ми е терминът, но признаци никакви. Аз сигурно като слоновете ще си бременея две години  #Crazy  Crazy  Simple Smile Честно да ви кажа, наистина имам чувството, че никога няма да родя. Откачам направо. Имам болезнени контракции отвреме-навреме, но като реша да ги засичам и спират  hahaha Снощи например имах 5-6 контракции с болки и взех една тетрадка да си ги записвам. Познайте какво стана - записах една, две и хайде, стига толкова. Все едно, че се плашат от това записване  Crazy . Абе луда работа.

Да ви се оплача, колко съм смотана: вчера, както се разхождахме с мъжа ми и детето, взех, че се спънах и се пребих яко. Даже си мислех, че съм си счупила ръката. Слава Богу не си ударих корема, но много се притесних за бебчето, а според мъжа ми може да е получило мозъчно сътресение. Не е възможно, нали? Щом не е ударен коремът? Целият удар го пое ръката ми. а и нали водите го пазят? Днес слушахме тоновете и гледахме бебока на ултразвук и беше добре, мърда си както преди, но аз пак си се притеснявам.  Sad

Сори за дългия пост, но нещо много ме е страх...

# 170
Честито на всички обебили се мами!!!
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
На всички останали родили ,които съм пропуснала:Обичаме ви!Бързо възстановяване!Поплаквате си ,като 4етете редовете с пожелания за вас и беб4овците ,нали?
Нора ,не ти се сърдя ,4е не роди на 20 август  Laughing,пак ще си те оби4кам,както и беб4ето ти! Hug Heart EyesЧестито маме! bouquet
Стискам силно палци на всички ,които раждат в този момент! Praynig Praynig Praynig
Мерси много за обясненията против уроки!Малкият наистина хваща.Снощи му сложихме 4ервен конец със синец! Grinning Дано подейства ,4е постоянно му мия о4ите някой като го загледа!А в4ера за пръв път в живота си и аз хванах урука! Shocked Shocked Shocked от една възрастна жена ,която за съжаление е загубила дъщеря си ,когато е била на моята възраст Cry и явно мъката й я е направила такава.Сутринта ,в 6,30ч. същата дойде да ми подари клонка от яворово дърво!!!!!!!!!!!!!За да расте силно като явор!!! #Cussing out Добре ,4е ВИЕ ми казахте :ЯВОР В НИКАКЪВ СЛУ4АЙ! Та ,само изчаках да затворя вратата и го изхвърлих през прозореца!И пак мих о4и4ките на Лъчо! Naughty
Моми4ета  2 в 1 не се притеснявайте за раждането!!!Радостта да си имаш беб4е е толкова голяма ,4е вси4ко останало губи смисъл!!!
Ребус4е ,понеже се беше притеснила ,4е родилите мами ще се изместят в от4етни ве4е - заявявам най-отговорно,4е ще съм тук докрай ,макар и толкова рядко! Hug
Франи ,още не съм си легнала,след разговора ни! Embarassed Ще видиш какво е! Mr. Green Хормоните просто не те пускат бе! Laughing Малкият по4ти не плаче ,само помрънква едва едва.Коликите просто му ги махаме като с вълшебна пръ4ка! PartyЯ биберон ,я водичка ,песни4ка ,спинкане в/у гърдите на мама или тате и готово!!! Peace Боже ,обожавам го това същество!Отговаря си 100% на името!Тиги ,оказа се толкова права!Поздрави майка си! Grinning  Flowers Bouquet
Реши ли се кой ще отмени Ивито?Наистина тя поддържа теми4ките страхотно и с много сладко 4увство за хумор и да я заместиш не е лека зада4а. Flushed Най-добре да е някоя от мамите с по-късен термин.  newsm56 Аз почти се навих ,но е лудост от моя страна!И без това не спя ,та ще стане ей така  breastfeeding atwork breastfeeding atwork breastfeeding atwork Докато не заприли4ам на това nuts smile3538 ku-ku
Божеее ,току-що пуснаха по ММ песента "Шу-шу-шу" и взех малкия да танцувам с него!Как се хилеше само! JoyЕй ,не съм в ред! Crazy
Франи ,поздрави д-ра СПЕЦИАЛНО!Кажи му ,4е следродилната депресия ,с която ме плашеше още не се е активизирала! tongue
На кого да кажа ,да ми се отбележе,както на всички ле4ебното заведение и д-ра?АГ-Варна ,д-р Георгиев!Млад ,строен , секси! Joy О ,превъртях от безсъние!Спирам да пиша!!!
Мариетка ,направи ми място на клона ,защото и аз съм ве4е горе на черешата! newsm19

# 171
  • вкъщи
4естито на вси4ки нови мами!да са им живи и здрави бебоците и да им донеста безкрайна радост!
ние сега се прибрахме,цял ден по институции за тия тъпи 200 лв.и утре пак ще трябв а да ходя,а за детските отделно доход искат.едната ми карта изтекла,та сега и др карта ще вадя.а бе да си нямаш работа с 4иновници.и ми искат 3 лв за декларация за семейно положение,сякаш не си го знам.ина4е бебока слуша много навън.
за кърмата ,замразявам я в стерилни контейнери за урина,купуват с е от аптеката,изварявам ги и така.ние се храним 2 -3 пъти през нощта,немислимо е да има 6 4асова пауза.по4нах да давам саб симплекс за коликите и мисля ,4е има ефект.по малко го боли маи корем4ето.хайде отивам д а хапвам.

# 172
  • Ланкър, планините Овнерог
Тиги, ако не е тайна, коя ви е педиатърката? От 27ДКЦ ли е?

Елисе, аз пък съм доволна от Авент за шишета. С Констанца ползвах тези на д-р Браун/ сега се казват Be free/-също много добри.

За темите и аз бих могла, но не съм толкова често тук, както преди и може да пропусна нещо важно. По-добре е наистина да е някоя неродила още.

Оствям ви за сега, че моето мече пак ръмжи.

Марианамама
, и мен това ме чака другата седмица. Тук на всякъде е различно. В една община директно ти дават удостоверението за семейно положение, като идеш за акта за раждане, а в нашата ще трябва да си го вадя. Че и удостоверение кое по ред дете ми е искат. За детски пак няма да имам право. Twisted Evil

# 173
Кроки направо осмисли деня ми!Супер забавно е с тебе!
а тая жена как може да идва у вас да ти подарява клонче от явор!!! Тя луда ли е? аз не знаех че не е хубаво ама тя сигурно е знаела...
направо не мога да повярвам че има такива хора.
А тоя доктор вашия.....вече взехте нещо да ме съмнявате с Франито Laughing

Абе аз да попитам мамите дето родиха нормално - в крайна сметка на колко мин трябва да станат контракциите за да тръгнете към болницата? Че аз толкова много се обърках вече, че ме страх да не вземе да не ми стигне времето и да родя по пътя.
Че тя моята не е лесна - до онзи ден се чудех дали ще имам време да си отида до вкъщи и да си взема душ, днеска ме прихвана идеята "ами ако съм много гладна, дали ще имам време да похапна, и дали е добра идея?" ама това с похапването е сериозно щото вие идея си нямате като огладнея какво става. А представяте ли си да стоя в предродилна зала сама, гладна..... Cry Joy
Ох ужас!

# 174
Ребусче, ако решиш да хапваш, ще имаш повече материал за клизмата.  Crazy Mr. Green

За контракциите, не мога ти кажа. Аз тръгнах заради изтичане на водите.

# 175
  Здравейте мили бъдещи и настоящи майчета  Hug
Вмъквам се във вашата темичка , за да ви съобщя приятната новина , че днес в 14:15 ч. tedi_eneva се сдоби с прекрасна дъщеря Даниела  ylinfant Детето тежи 3.300кг , 50 см. И двете с майката са добре.Нормално раждане , без данни за преносване. Останалите подробности от нея , като се прибере

# 176
Кроки направо осмисли деня ми!Супер забавно е с тебе!
а тая жена как може да идва у вас да ти подарява клонче от явор!!! Тя луда ли е? аз не знаех че не е хубаво ама тя сигурно е знаела...
направо не мога да повярвам че има такива хора.
А тоя доктор вашия.....вече взехте нещо да ме съмнявате с Франито Laughing

Абе аз да попитам мамите дето родиха нормално - в крайна сметка на колко мин трябва да станат контракциите за да тръгнете към болницата? Че аз толкова много се обърках вече, че ме страх да не вземе да не ми стигне времето и да родя по пътя.
Че тя моята не е лесна - до онзи ден се чудех дали ще имам време да си отида до вкъщи и да си взема душ, днеска ме прихвана идеята "ами ако съм много гладна, дали ще имам време да похапна, и дали е добра идея?" ама това с похапването е сериозно щото вие идея си нямате като огладнея какво става. А представяте ли си да стоя в предродилна зала сама, гладна..... Cry Joy
Ох ужас!

ох милата ЩЕ ЯДЕШ Mr. Green
А ДОКТОРА НЕЕ ЗА ИЗПУСКАНЕ Joy

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ТЕДИ_ЕНЕВА

# 177
  • Варна
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ТЕДИИИИИИ!!!! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!

rebus, ако усетиш, че ражданаето е започнало (продължително време болезнени контракции през 10 минути поне...) не е добра идея да ядеш!  Peace

Кроки,  newsm51

Ади, ти си следващата мила, усещам го  Hug Душанка, стискам ти палци днеска, откакто тръгна за тоновете...и продължавам да стискам  Hug Hug Hug

Поли, много хубаво си го разказала  Hug Благодаря   bouquet Heart Eyes

Оф, аз на 15-ти съм на преглед при доки и ако до тогава не съм родила (а според мен няма да съм  #2gunfire) ще решим да предизвикаме раждане.

Ивииии, и да ме предизвикат, и да ме клъцнат на 16-ти или 17-ти ще е! Ще се засечем май  Hug Ще съм много радостна  Crazy Flutter Heart Eyes

# 178
здравейте момичета,набързо да ви съобщя ,че вече и аз съм мама!
моето съкровище се роди на  08.08  на обяд съвсем неочаквано и без да имам никакви признаци за раждане до последно.Всичко се разви за 2 и половина,три часа.Тежи 3700 гр,52 сантиметра е и се казва Костас(Костантинос).
честито на всички нови мами и леко раждане на останалите,прегръщам ви всички!

# 179
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ТЕДИ_ЕНЕВА И НА СУЗИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт