Още мъничко търпение и следва бебешкото угощение

• 12 260
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Да започна с честитенето, (че то от ходенето на работа, единственото хубаво нещо е че имам достъп до интернет- вкъщи нямам комп все ще, и тъй като гледам май ще ме огрее за коледа)
Та,
Честити бебчета на Бобченка. (Дето ми взе акъла с това "изтичат ми водите отивам да раждам) На Ева,
На Аugust
Sevdalinaи на Тони!!!

Ако съм забравила някой - sorry, ама чета назад за събота и неделя и оже и да пропусна.
Таткото на малкия Слави и Енти, откровенно ме разсмя -  ама като знам с Енти колко ми е забавно, не се учудвам. Ако видя моя мъж да напише нещо подобно във форума - честно ви казвам няма да повярвам че е бил той. Браво на таткото на Слави и Енти че не е от срамежливите!
Ади, стискам ти палци- за епид.упойка- малко май закъснях, ама и мен много ме е страх.
А иначе какво да ви се похваля- от 20 май ще имам заместник. ама оставям едно май- щото честно казано с моя късмет.....
наистина ще се наложи за родилното от тука да тръгна Sad
Само остана сега и да постискам до 20 Laughing

# 136
Честити бебчета на Тони,Нора и Севдалина!Да са им здравички и кротки,че да могат мамите да им се насладят пълноценно!  bouquet
На раждащите днес-стис на палците! Peace
Благодаря още веднъж за комплиментите за Радо!Всички бебоци са страхотни сладури,нашите августинчета са като нарисувани! Heart Eyes
Меги,нямаме мераклийки още,вие сте първите и няма да ви откажем!Само да се роди снахата и я вземаме! Heart Eyes
Жужка,мисля че и моето бебче яде около 80-100гр./поне като съм цедила кърма толкова хапва/
И аз рядко се цедя,но пък си мисля че едната ми гърда произвежда по-малко мляко/доста малко/Възможно ли е?Мисля си така,защото не я усещам пълна както другата,като дойде време за кърмене.И сега се тъпча със сварено жито за закуска! LaughingА това ,че бебоците ядат често-и моето така,от сутринта до обяд цока през час ако е будно!Но и аз не се притеснявам и давам,когато си поиска!
Дидисв,ти къде ще раждаш и при кого?Аз съм много доволна от Търновското родилно и от целия екип!Раждах при д-р Хаджирадев и двата пъти и съм му много благодарна,голям специалист е!
Велева,много хубаво си написала мнението си относно вниманието към големите деца.Права си,че децата трябва да растат при родителите си,ние решихме свекърва ми да поеме грижите за баткото 2-3 седмици ,докато се възстановя от секциото,защото мъжа ми почти през целия ден липсва,някой път и през нощта!А съвсем скоро ще си прибера големия сладур и ще се уча от вашия опит!Успех! Wink

# 137
Ммомичета на Тони бебето се казва Райан- с й и а.Чао от мен за сега Heart Eyes

# 138
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро!!! Ама то вече вместно "добро утро", май трябва с "честито бебе/та" да се поздравяваме!!!

ЧЕСТИТИ НИ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ!!! НА МАМИТЕ-БЪРЗО ВРЪЩАНЕ КЪМ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ!!!

Искам да питам нещо. За главобол какво може да се пие, докато се кърми? Докато бях бременна, знам, че можеше Парацетамол, но сега.... newsm78 И дали може по едно кафе сутрин? Че от това недоспиване, скоро ще съм като зомби.

# 139
  • Видин
Ади, стискаме ти палци. Май няма да се върнеш. Сестра ми с първото така цял ден и се ходеше до WC и нощта в 2 роди. Стискаме ти палци

# 140
Честити бебенца на Севдалина,Нора и ТОНИ  bouquet

# 141
Гита Ог,нашата педиатърка ми каза,че може да си пийвам сутрин след кърмене по едно безкофеиново кафенце и аз изпълнявам стриктно разпоредбите! LaughingБез кафенце не мога пусто.А за главобола не мога да ти помогна,незная!
До мамите с втори/ и трети/ деца-струва ли ви се,че тези бебчета са по-кротки от първите?Може би защото сме по -уверени в себе си и го няма напрежението.Поне при мен е така!Надявам се така да продължава! Praynig

# 142
Айде здрасти и от мен  Simple Smile Тук съм още и то 2в1. Тъй като гледам ако зависи от бебешока който нося май скоро няма да родя.
Имам чувството, че съм в 5 месец, а не 7 дни след термин. Егати случая ...  Grinning Дали мога да изкарам така до Нова година  newsm78
хм ...
ЧЕСТИТО НА МАМА СЕВДАЛИНА   bouquet
ЧЕСТИТО НА МАМА НОРА    bouquet
ЧЕСТИТО И НА МАМА ДИМЯНИ    bouquet
БРАВО НА ВАС!!! Да са ви живи и здрави слънчицата и много да ви радват!   bouquet

# 143
Гита Ог,нашата педиатърка ми каза,че може да си пийвам сутрин след кърмене по едно безкофеиново кафенце

Да, но аз искам с кофеин. Не, че ми е много вкусно, но за тонус. То кафе без цигара иначе не може да ме впечатли. Но, както не се спи, поне малко да се събуждам.

# 144
Ребусче,спокойно и аз продължавам да работя,но поне е от време на време-ту в офиса,ту вкъщи!Ето сега пак отивам в офиса!Тъй че споко,ако нямаш заместник продължавай делото от вкъщи!!! Mr. Green Mr. Green Laughing

# 145
Гита Ог,нашата педиатърка ми каза,че може да си пийвам сутрин след кърмене по едно безкофеиново кафенце

Да, но аз искам с кофеин. Не, че ми е много вкусно, но за тонус. То кафе без цигара иначе не може да ме впечатли. Но, както не се спи, поне малко да се събуждам.
Ауууу,Гитка и на мен така ми се е припушило днес,и сигурно за това и на мен не ми спори кафето през цялата бременност!

# 146
Извинявам се, че се намесвам, но едно кафе на ден не пречи на кърменето Grinning Безкофеиновото по принцип е по-вредно, защото не се знае какво се използва при извличането на кофеина. Нищо в малки количества не е вредно. Е, желателно е да избягвате бобовите, но в крайна сметка ако ви се прияде да хапнете две-три лъжици ядене няма да ви навреди Hug
Спокойно добременяване и леко кърмене на всички Hug

# 147
Гитка,то и на мен как ми се пафка.А не пуша от 4 години! CrazyДаже снощи имахме гости и тъкмо бях накърмила Радо,си дръпнах един път от на мъжа ми цигарата.Сега някой да не ме емне,знам че не трябва! SickИ не пречи да си пийнеш и кофеиново кафе,аз и до такова прибягвам.Също не съм голям фен на безкофеинката,ама слушам доФторката!

# 148
Уфффф, значи не съм само аз, дето да й се пуши яко. Дидка, въобще няма да те емвам. С едно дръпване, едва ли си "пресякла млякото". Онзи ден, като бяхме на погача, пих биричка. За една бройка да си искам и цигарка, не знам как се устисках/ може би просто се знам, че с една няма да се размина/ Embarassed

# 149
ЧЕСТИТО НА МАМА СЕВДАЛИНА ,ДИМЯНИ,АВГУСТ20-НОРА !!!дА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ С БЕБОЦИТЕ!!!      Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт