Стара Загора - 34 - Спиралата на успеха

• 13 280
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Веселина, честит рожден ден на твоите кукли.   bouquet

# 106
  • Стара Загора
Понеже съм банната  Mr. Green, да видим какво ще стане

# 107
честит рожден ден на принцесите Ангелина и Диана. Да са здрави, весели, засмени. newsm67  bdbaloni baloni

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА АНИ! ДА Е ЖИВА, ДА Е ЗДРАВА, МНОГО Я РАДВА МАЛКИЯТ ИВАН!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БЕБЕ ИВЕЛИН! ДА РАСТЕ МНОГО ПАЛАВ., ЗА РАДОСТ НА МАМА И НА ТАТЕ!

# 109
  • Стара Загора/Бургас
Приятели , много ви благодаря за хубавите пожелания  и поздрави за Рожденният ден На Ивелин! Grinning

Честит рожден ден и на Ани!
Много здраве , и купища усмивки с бебе Иван!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА МАЛКИТЕ КРАСАВИЦИ !ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ И МНОООГО ДА СЛУШКАТ! Laughing

# 110
Здравейте!  Hug

Честит Рожден Ден на Ивко на Дони, на мама Ани и на малките момичета на Веселина!  newsm59

Да са живи и здрави, усмихнати и много щастливи и всичко най-хубаво!   newsm51

# 111
  • Стара Загора
Честит Рожден Ден...!
На всички големи, малки и още по-малки хора... На онзиденшните и вчерашните рожденици...
Бъдете здрави и истински щастливи...!

Честит Имен Ден...!
На днешните ни именички... Лалка, Мини, МимаШумков, имайте един прекрасен празник...!
Ако съм пропуснал някого, извинете ме, ще се поправя...!

П.С. След малко очаквайте пространствен снимков репортаж от тазвечершното събитие...

# 112
  • Стара Загора
Ето ги и обещаните снимки...

# 113
Добро утро! Hug

Честит Имен Ден!  newsm51

На днешните именички: Лалка, Мини, МимаШумков и др. именници и рожденници!
   bigdance2

Да са живи и здрави, много щастливи и всичко най-хубаво!
  newsm10

# 114
Честито на всички празнуващи и празнували,че им загубих сметката вече-кой рожденник бил,кой именник.Е,поне именниците всъщност ги помня,че е днес де.Бъдете много много много щастливи!
  bouquet  bouquet  bouquet

Дали ще може да се гледа концерта някъде из нета newsm78

# 115
  • Стара Загора
Дали ще може да се гледа концерта някъде из нета newsm78

Ще може, но едва след като се излъчи по бТВ... Снощи отново заснемаха в Стара Загора... Преди това може и да се появят разни откъслечни копия, обаче вероятно ще са с лошо качество... Защото най-много да са правени с любителски камери...

# 116
  • Стара Загора/Бургас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕТО МАРИЯ - ЛАЛКА , ШУМКОВ  , МИНИ   bouquet

ДА СА ЖИВИ,  ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! smile3525

# 117
Благодаря ти,Дидо.

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 09:58 от ИвА_АвИ

# 118
Честит Имен ден на всички носещи името Мария - Лалка , Мини , Шумков , със здраве да си носите името и много да сте щастливи Simple Smile
А за снимките аз исках да дам като линк ,но не знам как става , затова ще помоля някой да ми обясни как става , че ние на компютъра имаме снимки , а не мога да ги сложа.
Записахме се при педиатър Владимирова в детска поликлиника , просто трябваше да попитам малко по - рано , че така в последния момент не беше много удачно.Сега набързо ще ви прочета и отивам при нашия сладур Simple Smile

# 119
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ИМЕННИЧКИ! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ! baloni baloni  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт