Стара Загора - 34 - Спиралата на успеха

• 13 291
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН!
Пожелавам ви любов, усмивки и много успехи!
 newsm18

# 121
Честит имен ден на всички носещи името Мария!
Да им е щастливо името и да са здрави и обичани!   bouquet

И благодаря много за поздравите за рождения ден на моите две дами!  Heart Eyes

# 122
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

# 123
Хубави хора познавам с името "Мария".

Мъничка част от обещаните снимки ор Родопите:

# 124
  • Стара Загора
Таткото на Ива, двамата с Джейд и вашите снимки... Ме върнаха в лятото на 2003 година, когато пребродихме Родопите за една седмица... Ех, приказка... Направихме 1000 км разходка из красивата планина... А какви младини бяха...
Апропо, интересно ми е Стеф какво прави с пещерните човечки... Малко странно гледат... Или то е само една човечка, а другото мъж...? Ха, че тя Злати го е нагарабонтила... Интересен завръз... Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 12:48 от Ekcnpec

# 125
Мъж и жена са. Кукли. А колкото до погледа... И аз да поседя малко на този студ ще ми е доста криво. И погледа ще си раздвоя.

# 126
здравейте.искам да ви попитам нещо.по домовете минава една жена,която събира помощи за деца.днес чух,че каза,че са за дом Българка.знаете ли има ли такава практика и дали наистина парите отиват за децата.или пък ако имате актуален телефон ще звънна да попитам имат ли такъв служител...не че става въпрос за един лев,но не е добре ако те лъжат...

# 127
Здравей!
Имах позната,която работеше към тези фондации-казвала ми е,че наистина ги събирали за децата,но само една малка част от паричките стигат до дома...
Това е от мен-Експри да внесе повече светлина по въпроса.

# 128
  • Стара Загора
NaKaLi, едва ли от Дом "Българка" ще си позволят такава "екстра"... Да тръгне служител, забележи, служител... И да събира пари за дома... Та те нямат хора (кадри) за да се усмихнат... Нощем дежури един човек на 70 хъшлака... Камо ли пък да тръгне да събира пари... На ръка...?!?!? Срещу какво - някаква мижава, в гараж напечатана, квитанцийка...?!?!? Няма да стане, повярвай ми...!!! Реално, това за да се случи... Трябва да е станало така, че децата да няма какво да ядат... Дай Боже, това никога да не се случва...
На мен ми мирише на фондацийка, която събира пари... Незнайно за какво... И това, че събира пари от врата на врата... Ми мирише още повече... "Социалните помощоискатели" на мен ми приличат на гадни "торбичкаджии"... Таво са онези гнусни типове, които те хващат за ръката и... "Ама ела да чуеш нашата специална оферта... Само за теб... Днес шефа има рожден ден и..."
Моето лично мнение е... На такива типове - БАСТА...! Ако искаш нещо да дариш на дома... Варианти да стигне твоята лепта до тях... Има още хиляди, все ще намериш начина... По който да помогнеш на децата...
Но такива "вратни" изпълнения - благодаря...!

Актуалния телефон на Дом "Българка" в град Стара Загора е 042/622103... Друг актуален телефон е 042/642023... Директорката се казва Пенка Йонова... Или беше Йонкова... Поправете ме, ако греша... Имат и електронна поща... Няма да публикувам директно адреса, защото форумите се сканират от спам-роботи... Мейла започва с dombalsz... После следва @... И накрая има abv.bg... Сглобете трите части и ще получите мейла...

# 129
Експрес, благодаря.тази жена е една и съща и минава от доста месеци.давала съм по левче и наистина ми дава някаква квитанцийка.до сега не съм я питала за къде са точно парите,защото ми е било неудобно и не ми е много приятна/меко казано/.другият път ще я питам за какво точно става въпрос.просто исках да разбера имат ли такава практика домовете-да събират пари на ръка...
иначе днес звънях на тези телефони,но на единият никой не вдигна,а на другият се включи оператор и реших,че не са актуални.ще пробвам на ел.поща.

# 130
  • Стара Загора
тази жена е една и съща и минава от доста месеци.давала съм по левче и наистина ми дава някаква квитанцийка.до сега не съм я питала за къде са точно парите,защото ми е било неудобно и не ми е много приятна/меко казано/.другият път ще я питам за какво точно става въпрос.

Това, че една и съща жена минава отдавна, не е гаранция за каквото и да е...
Лошите хора са и нагли - като са видяли, че някъде веднъж "минава" номера... После пак отиват... И сигурно носи омачкан джоб с някакви мърляви документи... С които ще "доказва" правата си кауза... Теб може и да те е гнус дари да ги пипнеш... И почти винаги отказваш да гледаш каквото и да е... Простете за зверски негативното ми мнение, но опита ми с тези фондации е ужасен... Преди 7-8 години се сблъсках за първи път с тях... Работех в офис в старата Верея... На горния етаж имаше няк`ва фондация, която обикаляше по офисите в сградата... И просеше, буквално просеше пари... "Дайте някой лев, че не можем да си платим наема"... Ми какво правиш в скъп офис на пъпа на града бе, ненормалник... В последствие този... Няма да го наричам с подходящо име, че ще изляза от добрия тон... Този си купи нова кола и се изгуби... За половин година, така и не разбрах за какво се "борят"... Явно за лични облаги... Та така ми тръгна с фондациите и до сега не съм видял нищо хубаво... Отношението ми е мнооого лошо...
Като се покаже тази буля... Запиши си подробно името й... Можеш да поискаш БУЛСТАТ регистрацията и да питаш какъв е точно този "хвърчащ" документ, който ти издават за дарените пари... Ако "булката" не избяга на третия въпрос, значи наистина е зверски нагла... И после ми кажи името или БУЛСТАТА да ги проверя, където трябва... Да видим ний, има ли Драган капа или няма...
Това е, от мен...
Простете за лиричното ми отклонение...

# 131
  • Стара Загора
Тази жена мина и през нашия апартамент, но покрай смяната на тръбите за вода и купища ядове мъжът ми не я остави да се изкаже.Направо я одряза.Чух само набираме средства и до там.  Rolling Eyes

# 132
Цитат
И после ми кажи името или БУЛСТАТА да ги проверя, където трябва... Да видим ний, има ли Драган капа или няма...
така ще направя  Grinning писах и до дома-ще видя дали ще отговорят

# 133
Аз ги режа винаги.А колкото до това,че си писала-едва ли наистина ще ти кажат,че събират пари по този начин.
Научих за един интересен случай:
Познавам едни хора на които детето беше болно(почина вече  Cry) и те набираха за лечението му помощи,но самосиндикално.Някаква "фондация" разбира за случая и "решава и тя да помогне".И обикаляйки от къща на къща да събират пари звънват на вратата на близки на моите познати и им обясняват за какво събират.Както можете да се сетите парите едвали са отишли при болното момче.Използват истински случаи и това е.

# 134
  • Стара Загора
Ей, ама за такива хора, за които писа ИвА_АвИ-думи нямам.Как може да има такива? #Crazy

Сещам се за случай, но не в България.Живяхме 2 год. в Португалия.Звъни се на вратата и съпругът ми отваря.Някакъв мъж набираше средства за болното си дете.Ние дадохме 1 евро.След месец същият господин звънна отново и мъжът ми го пита как е детето му.А той най-нагло отговори, че няма деца, че идва от север и нямал дом, нямало какво да яде и да му дадем пари. Shocked ooooh!
Дръга случка (не, че има много общо, но...) - разказа ми го една приятелка.Една жена, седяла с табела на врата и просила пари.На табелата пишело, че била българка и имала 3 деца.Та приятелката ми я заговаря на български, пък жената я гледа и нищо не разбрала.Оказала се румънка, ама някакви и казали да пише, че е българка. ooooh!

Случки, случки, много Tired

Общи условия

Активация на акаунт