Стара Загора - 34 - Спиралата на успеха

• 13 277
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Гачони, не се ... щях да кажа втелясвай, но рискувам съвсем да се обидиш. Хората се опитват да те улеснят и да ти покажат някои неща, които явно досега са ти убягвали по организацията на форума. Ако на теб не ти е приятно да пишеш - не пиши. Но не се сърди като малко дете, няма да какво. Очевидно не ни била наясно за няколко от функциите на форума, ами стана ло е дума за това, казаха ти ги. В такива случаи се казва: мерси и толкова. Няма мегдан за обиждане, никой не е целил да те обиди.

Айде, по тоя случай нещо за почерпка, че да ти мине по-лесно:
http://www.tribudenuit.com/cocktails/photo-cocktail/mojito.jpg

(ей сега след малко ела да видиш Експри как ще ме погне, щото картинката е над разрешения размер  Mr. Green)

# 76
Абе какво ви става бе Shocked Много тънкообидни станахте Shocked Rolling Eyes Незнам какви емотиконки да слагам вече за да се разбере колко съм шокирана Sick
Ти незнаеш...ние ти казваме.
Но щом си решила пиши си с приятни за теб хора...
Баси и вечерта...
Аре и на тебе едно, да не се шокираш. И аз това викам, ама хората са чувствителни, Хере, не са като нас с тебе.

(твоето е в разрешен размер)

Ади, ако е речено, другия път да си викаме наздраве наживо.

# 77
Ааа, и мен ме бройте.

# 78
  • Стара Загора
Да се включа и аз за малко.
Първи работен ден от седмицата-не се впрягайте-давайте го по-спокойно.

От мен-като новобранче в темата Blush - прегръдки и лека седмица (и спокойна).Не се впрягайте с такива дребни неща. Peace

# 79
Ми зайко ти кой търсиш в градинката .
Видях те вчера ,но не съм сигурна дали ме помниш и затова не се обадих EmbarassedСледващия път ще дойда и ще се представя.
[Ами аз излизам също след обед когато Ави се събуди-може да излизаме заедно-гледам,че децата са почти на една възраст и ще им е интересно да играят двете.

Да - трябва да ги запознаем двете госпожици. А и аз теб те познавам задочно ( с кака сте в една църква.Момичето се казва  Юлия, има три дечица-сети ли се?).
Sladka hapka ще те чакаме и теб да се поосвободиш, моята дъщеря ще бъде много впечатлена от Иринка- много обичаме "каки".
ive1ina аз затова и питам дали излизате по семейно-забелязала съм,че вечер повечето двойки с дечица са така.Нашият татко в момента не може да излиза с нас по тези разходки, но като се поосвободи ще го подкарам да тика количката Mr. GreenЧе и сам  ще го изпращам с Мария ...
ИЗВИНЕТО НО ТЕЗИ ЕКСТРИ не ги знаех и явно трябва да се отегля от тази тема явно съм излишна.Благодаря ви за МИЛИТЕ думи.Мисля че не съм обидила някой тук или където и да е .
Приатно бъбрене на всички. Embarassed
ИЗВИНЕТЕ че ви досаждах ще си пиша с други на който си мисля че не им досаждам.
gachoni сигурна съм, че никой не е искал да те обиди. Това му харесвам аз на bg-mamma-та има ясни правила, които се спазват. В началото и на мен са ми трили постове(влязох в тема за Левски и  написах по този начин ЦСКА Wink, в една тема ме наравиха на "5 стотинки", но още не съм го преодоляла и не казвам коя е темата и т.н. и т.н.

# 80
  • Стара Загора
Честит първи рожден ден на Ивелин  Heart Eyes
Да е жив и здрав и да радва много мама и тати  Heart Eyes
Скоро една сестричка му пожелавам а защо не и братче Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 08:08 от Хера

# 81
  • Стара Загора
Аре и на тебе едно, да не се шокираш.
Ко излиза..значи съм дебил аз...тъй ли Crossing Arms Mr. Green
Айде зайко другият път ми се обади.....аз просто не си спомням коя си Blush много мами имаше на срещата и аз се  #Crazy
За излизането по двойки...ами вечер и аз излизам със сержи ама сме по кръчмите обикновенно Mr. Green

# 82
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Ивелин.
Да е много здраво и щастливо дете
  Heart Eyes

# 83
  • Стара Загора
Дони, честит ти рожденик!
Да ти е жив и здрав и много да те радва!
bouquet

# 84
Аре и на тебе едно, да не се шокираш.
Ко излиза..значи съм дебил аз...тъй ли Crossing Arms Mr. Green
Тъй, тъй  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕЛИН!
ДА Е ЗДРАВ И МНОГО ПАЛАВ!

# 85
  • Стара Загора
Дони, честит ви рожденник   bouquet
Много радост да ви носи!

# 86
  • Стара Загора
Ето и снимките от Родопите. Още ме е яд, че не снимах хотела. Беше много приличен, а какъв ресторанта имаха... не смея да се кача на кантара вече Embarassed

# 87
  • Стара Загора
Явно сте си изкарали добре Flutter Хубави снимки...ама аз ли не виждам или наистина някои са доста размазани...може и от моето оче да е проблема.

# 88
Дони,с риск да повторя мнение на останалите,ще кажа:
честит първи рожден ден на ивко
желая му всичко по по най хубаво

# 89
  • Стара Загора
Дони честит ти рожденник .   bouquet Да ти е жив и здрав и да ви носи много радост . newsm59 newsm38

Общи условия

Активация на акаунт