Отговори
# 270
  • София
Момичета, ама как така не се отслабва от разделно хранене. Не ме отчайвайте. Тъкмо щях да пиша, че след първоначалния спад от 2-3 кг. нещо зациклих и не мърдам надолу. А пък и тренирам /велоергометър по 1 час, почти всеки ден/. Надявах се зациклянено да е само временно и после да продължа да отслабвам. Имам 10 ненужни килограма и така се надявах на РХ. Опитвах всякакви диети без успех.

Джини,не се отчайвай,де LaughingЕстествено,че се отслабва.Както каза Реге,мъжът ми отслабна мнооого-вече колко станаха-23-24 кг.от РХ.При мен пък ефектът беше моментален-5 кг. за една седмица,но без абсолютно никакви прегрешения.Според мен това е особено важно.Докато свикне организмът ти с новия начин на хранене,не трябва да се отклоняваш от правилните комбинации.После вече може да си позволяваш по някоя и друга неразделна комбинация или нещо сладко,но не често и по малко.
Писала съм много пъти.Когато започнахме РХ,първите 2 месеца бяхме на стриктно РХ-не използвах мазнини за готвене,не се хранех до обяд,никакви сладкиши и тестени.Беше малко шоково,но на моя организъм,тогава по-тежък с 15 кг. от нормалното,точно нещо такова му трябваше,за да започне да се освобождава от излишните килограми Wink.
След като свикнахме с РХ,след първите 2 месеца,минахме на по-олекотен начин на хранене.Започнах да използвам по малко мазнина за готвене,да ядем плодове сутрин.Реших да имаме един ден в седмицата,в който да хапваме по нещо неразделно-събота или неделя.Така се чувствахме страхотно и дори с времето и този ден започнахме да го пропускаме Laughing
От година и половина се храним постоянно така.Килограмите си ги поддържаме без проблем.Дори и да се случи по празници да хапнем нераздлено,после за 2-3 дена теглото се нормализира.
Пак написах цял ферман hahaha.Само искам да те стимулирам да не се отказваш.Има много примери на доста свалени килограми във тази темичка.
Успех Hug

# 271
  • Варна
djini_selena я и аз да си кажа, свалих 9 кг с РХ от март месец до сега. Доста отклонения съм имала, спадове и качвания, но в крайна сметка резултатът не е за пренебрегване. Става по-бавно от колкото само с глад, но пък за сметка на това е трайно и здравословно. Реге и на мен ми звучи отслабващо тая диета, но наистина е много моно, сигурно много бързо омръзва яденето само на 1 продукт, но пък няма начин да не се сваля от нея. Успех ти пожелавам.
Вчера ядох грозде, салата от домати и краставици и 2 сандвича с масло и краставица. Това разпределено през деня разбира се. Днес до обяд ще съм на грозде отново, за по нататък ще го мисля допълнително. С други думи отново съм стриктна с РХ.
Хубав ден ви желая момичета   bouquet

# 272
Момичета, ама как така не се отслабва от разделно хранене. Не ме отчайвайте. Тъкмо щях да пиша, че след първоначалния спад от 2-3 кг. нещо зациклих и не мърдам надолу. А пък и тренирам /велоергометър по 1 час, почти всеки ден/. Надявах се зациклянено да е само временно и после да продължа да отслабвам. Имам 10 ненужни килограма и така се надявах на РХ. Опитвах всякакви диети без успех.

Джини,не се отчайвай,де LaughingЕстествено,че се отслабва.Както каза Реге,мъжът ми отслабна мнооого-вече колко станаха-23-24 кг.от РХ.При мен пък ефектът беше моментален-5 кг. за една седмица,но без абсолютно никакви прегрешения.Според мен това е особено важно.Докато свикне организмът ти с новия начин на хранене,не трябва да се отклоняваш от правилните комбинации.После вече може да си позволяваш по някоя и друга неразделна комбинация или нещо сладко,но не често и по малко.
Писала съм много пъти.Когато започнахме РХ,първите 2 месеца бяхме на стриктно РХ-не използвах мазнини за готвене,не се хранех до обяд,никакви сладкиши и тестени.Беше малко шоково,но на моя организъм,тогава по-тежък с 15 кг. от нормалното,точно нещо такова му трябваше,за да започне да се освобождава от излишните килограми Wink.
След като свикнахме с РХ,след първите 2 месеца,минахме на по-олекотен начин на хранене.Започнах да използвам по малко мазнина за готвене,да ядем плодове сутрин.Реших да имаме един ден в седмицата,в който да хапваме по нещо неразделно-събота или неделя.Така се чувствахме страхотно и дори с времето и този ден започнахме да го пропускаме Laughing
От година и половина се храним постоянно така.Килограмите си ги поддържаме без проблем.Дори и да се случи по празници да хапнем нераздлено,после за 2-3 дена теглото се нормализира.
Пак написах цял ферман hahaha.Само искам да те стимулирам да не се отказваш.Има много примери на доста свалени килограми във тази темичка.
Успех Hug

# 273
Ками, Чарли, Мади страшни сте. Благодаря и на другите момичета. Продължавам с рх. Дано скоро да има с какво да се похваля. Иначе откакто съм започнала не съм допускали отклонения в режима.

# 274
  Здравейте,мили момичета Hug
  Не съм писала от няколко дни,защото съм болна Cry-някакъв вирус явно върлува,с температура,зачервено гърло и хрема съм ConfusedПратила съм София при майка ми,за да не разболея и нея.
   Трябва на всяка цена да се стабилизирам до 3-4 дни,защото в края на седмицата заминаваме за Турция.На всичкото отгоре,съм просто ужасна по отношение на храненето-влязох в някаква дупка и ям като за последно,и то все неразделно SadИзтръпвам от мисълта,че отново мога да се върна в омагьосания кърг на булимията...Както и да е,да не ви навявам мрачно настроение...
  Джини,успех с РХ и не губи кураж-както са казали другите преди мен-храни се разумно,не се вторачвай прекалено във всяка подробност,спазвай основните правила и отслабването ти е гарантирано Peace
  Регенце,мерси отсега за пожеланията за София WinkКакто ти е казала Юзерчето,двете Софии са именнички в понеделник WinkНе знам как ще караме празника,с това мое неразположение Confused,бяхме предвидили гости за вечерта/бабите и дядовците,де/,но ще видим дали ще се почувствам по-добре дотогава Confused
   Прегръдки на всички Hug,
   и,се пазете Peace

# 275
  • София
Здравейте, момичета!
Днес, учудващо, съм в добро настроение, при положение, че съм на работа - който е почивал четири дни миналата седмица, сега трябва да си отработи.  Mr. Green Хубавото е, че към 14 ч. ще ни пуснат да си ходим. Wink
Продължавам да съм на грозде през деня и учудващо се чувствам сита. Снощи бях на печени пилешки крилца + лютика. Довечера - патладжани с доматен сос.
Весел ден!
 Heart Eyes

# 276
Здравейте майчета  Grinning.
Честит първи учебен ден   bouquet!
Софи, иска ми се да ти вдъхна кураж, мила  Hug.
Ти много добре знаеш ,че всичко е до нагласа Peace.
Ако трябва, ще ти проглушим ушите с нашата подкрепа Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.
Верче, гроздето е вълшебен плод, събрал силата на слънчевите лъчи .
Щом го обичаш,яж до насита, докато има Grinning.
Джини ,не се отказвай, както виждаш ,много хора са успели да свалят килограми с разделно хранене Peace.
Просто при едни действа веднага, а при други бавно и постепенно.
Мади, аз започнах да се храня по този начин точно защото имах здравословни проблеми.
Според мен  ,доста  е  трудно да се спазва стриктно разделно ,защото самите храни до голяма степен неразделни .
Какво имам предвид- месото съдържа мазнини ,сметаната е млечен продукт ,но спада към мазнините  и тнт ...
Най- добре е да се придържаме към основните правила ,без да изпадаме в крайности и всеки за себе си да определи до каква степен ще бъде стриктен.
Сега ще прекъсна ,защото имам работа .
Чао милички и успешен ден Hug Hug Hug Hug.

# 277
Здравейте милички,

... Дано скоро да има с какво да се похваля. Иначе откакто съм започнала не съм допускали отклонения в режима.
Разбира се, че ще има с какво да се похвалиш Hug

Софи,  Hug оздравявай бързо

Мади, аз започнах да се храня по този начин точно защото имах здравословни проблеми...
Значи рх се оказва още по-полезно Peace

Приятна вечер и  Hug

# 278
  • Варна
Софи, Юзерче ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на малките ви красавици!!! Да са ви живи и здрави, да растат безкрайно щастливи и обичани   bouquet  bouquet  bouquet
Софи оздравявай бързо и аз като Алекс ще ти кажа, че ще ти проглушим ушите тук с нашата подкрепа, така че не допускай да се връщаш в дупки от които вече си се измъкнала Hug Hug Hug djini_selena продължавай да се храниш правилно и съм сигурна, че няма да мине много време и ще се похвалиш с килограмите с които си се разделила.
Вчера бях на грозде през деня, за вечеря хапнах дроб с лук на фурна. Днес също ще си хапвам грозде, а вечерта замислям едни пилешки крилца да сготвя.
Хубав, успешен и усмихнат ден ви желая  Hug Hug Hug

# 279
Честит празник на всички именнички и на малките именничета!
Вчера пак бях разделна - грозде през деня и пълнени чушки с ориз и гъби за вечеря.
Днес и на мен ми се прияде дроб, така че мисля за довечера да спретна и аз.
Имам въпрос по отношение на вечерното хранене. В моята книга се казва, че вечерното хранене трябва да е най-късно в 20 часа. Аз се опитвам да го спазвам, но понякога се случва след като цял ден съм била на работа да закъснея с вечерята до към 20,30-20,40 часа. Споделете как е при вас!
Поздрави на всички и успешна нова седмица!

# 280
  • Варна
Честит празник на Sophi Heart Eyes и всички именички-да сте много здрави и щастливи  bouquet

# 281
Добро утро момичета!
За всички вас виртуална почерпка   party023 по случай рождения и имения ден на Софи.
Софи- ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА СОФИЯ!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ  Heart Eyes
Шарли - благодаря за пожеланията!Много добро меню и да оздравяваш бързо
Къде ли се изгуби Калида?Няма да ви казвам , че деня ще бъде неразделен , а и че вчерашния беше такъв  WhistlingНо след празника пак ще съм на линия  bowuu.
А Джини Селена и Тонимирка се оказаха по-бързи от мен .

# 282
Здравейте момичета
Честит празник на Софи, на твоята красавица  bouquet
Честит празник на малката сладурка на Юзерчето   bouquet
Честит празник на всички софиянци  bouquet
Честито на всички ,които носят имената Вяра ,Надежда ,Любов и София!
Бъдете здрави и щастливи, и много, много обичани
!

# 283
Хе, хе, и аз днес съм на грозде  Wink!

Днес ми е пети ден от диетата и втори на плодове. Вчера бях на ябълки, днес на грозде, за утре мисля нектарини. Резултатът е страхотен. Днес съм 51. Ще си изкарам докрай диетата, разбира се, дори и ако достигна по-рано заветните 49-50 преди края й, защото е нормално след това да кача малко. Но надявам се със стриктно РХ резултата да се запази  Praynig.
Софи, съвсем вече навреме днес честит ви празник!  newsm51 Да сте много много щастливи и обичани и двете с малката принцеска! Дано бързо оздравееш!
Юзерче, честит празник и на теб и твоята сладуранка!    bouquet Да ти е жива и здрава, усмихната и щастлива!

# 284
   Благодаря на всички за пожеланията Hug
   Юзерче,да ти е жива и здрава и твоята хубавица Heart Eyes
   Честито и на другите именници  bouquet
   Вече съм по-добре,следобяд ще водя София на църква, а вечерта ще имаме гости-бабите,дядовците....
   Благодаря на всички за подкрепата Hug
   Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт