Отговори
# 165
     Hug А сега да  поздравя малките рожденнички / макар и на патерица Embarassed/.
   Диди, ето и моя поздрав : 
http://www25.123greetings.com/card/08/31/02/14/BB40831021414727.html -  като ти поиска име напиши  името на малката. 
   Шарли, не съм забравила и твоята сладурана :
http://www29.123greetings.com/card/08/31/09/52/BF20831095247295.html -и на теб като ти поиска име напиши  името на малката.

newsm51Алекс, честит имен ден и на теб !!! smile3525

# 166
Здравейте сладурани Simple Smile
имам едно бързо въпросче( сигурна съм, че го има нейде из темичката, но мисля че вие по добре ще ме ориентирате) разделно ли е да се приготвят яйца със сирене или извара??

Благодаря ви предварително  Hug Hug Hug

# 167
Привет на всички  Hug Hug Hug

минавам да ви поздравя и пожелая много хубави емоции тази седмица.
Аз пак се реших да лунувам, като днес ще съм на плодове само, а това за мен си е пир и угощение. Така съм се заредила,че се чудя ако погълна всичко какъв е смисъла от диета въобще.

Miss D аз яйцата не ги смесвам с други белтъчини(млечни, меса) . Само със зеленчуци ги комбинирам.

Целувки на всички и успешна седмица! newsm51

# 168
Здравейте момичета
тази събота и неделя бях напълно режимна,дано и цялата седмичка да е така.За днес съм си приготвила праскови за закуска и чушки с ориз за обяд , а за вечеря ми се иска да мина през магазина за риба и да си взема скумрия на скара.
Мис Д - яйца със сирене или извара не е правилна комбинация.Както ти е писала Вичито яйца само с безскорбялни зеленчуци.Дано не сме закъснели с отговора.
Шарли - сигурна съм , че ще успееш бързо да влезеш в крака с разделното.
Лек ден на всички!

# 169
хехе, мерси много сладурани...за следващия път ще знам, иначе снощи си забърках яйчица с 20-30 грама извара...ама добре се получиха де Simple Smile) ама аз съм се убедила, че вкусните неща или не са разделни или...са супер калорични Simple Smile

# 170
Здравейте милички  Grinning.
Днес изпратих Мина и семейството и .
Бяха ми на гости .
Прекарахме си страхотно, но сега ми е тъжно и празно  Sad.
За разделно хранене ще говоря утре ,защото тези дни реших да се наслаждаваме на забранени храни  Embarassed.
Целувки на всички  newsm51.

# 171
  • София
Здравейте,милички Hug

Честито на всички,които са празнували и на които не съм честитила празниците  bouquet

Отдавна не съм писла,но ви чета всеки ден.Просто не ми се пише напоследък никъде Tired
Калоян пак не е при мен.При баба си и дядо си в Плевен е.То едната седмица вече мина,след два дена ние ще ходим при тях Wink
От 17 септември тръгва на ясла и ми е едно такова никакво SadКупувам му разни неща за яслата и хич не се радвам.Много ми е притеснено,но сигурно със всички е така Confused

За Рх-спазвме си го.То вече друг вид хранене ми се струва меко казано странно.Толкова време сме на това хранене.

Целувам ви всички Heart Eyes

# 172
  • Вече в моята си приказка...
Много приятелска атмосфера усещам тук.
Записвам се, защото искам да променя начина си на хранене. Не умея да пазя диети. Смятам, че ще успея да премахна излишните си килограми с този начин на хранене. Аз основните неща почти ги спазвам, като не смесвам картофи и ориз, месо и картофи и др. по-основни продукти. Въпросът ми е - оризът как го консумирате и изобщо намира ли място сред "позволените", така да ги нарека, храни /питам специално за ориза, защото е едно от любимите ми зърнени култури и не ми се иска да се лишавам от него/.
Надявам се, че след няколко месеца ще успея да се похваля с положителни резултати...  bouquet

# 173
Здравей Мира 55!Добре дошла!Ориз си хапвам с безскорбялни зеленчуци.Чушки с ориз,сърми,ориз с гъби.Виж в готварската ни книга има чудесни рецепти.Препоръчвам ти да ползваш кафяв.Успех !

# 174
  • София
Казвам само едно горещо и силно ГУШ  Hug Hug Hug

Три реда само

Алекс ЯДЕ КАО ЗМЕЙ  ooooh! ooooh! ooooh!
Изкарахме страхотно на Катарино  Peace Peace Peace
Имах честта да бъда на кръщенето на малкия Криско!!!
Видях се с приятели във Варна, Добрич,
Поморие
и с най-голям КЕФ досадихме на Алексче  Wink Wink Wink

Разчекнахме се за две седмици и росни росни
се приземихме у дома  Laughing Laughing Laughing

Тези дни ще се потопя в препарати и чупене на маникУрче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Няма и да се кача на кантаря  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сигурно ще превъртя стрелката  hahaha hahaha hahaha

Целувки на всички и ................
да знаете Алекс посреща страхотно,
семейството и е страхотно
и манджите и са страхотнооооооо - НЕРАЗДЕЛНИ  Joy Joy Joy

# 175
Добро утро  от змея, милички  Laughing.
Тотално ми разбиха имиджа на разделна мама  Crazy.
Чудих се какво да приготвя за гостите си и реших ,че още няколко неразделни дни няма да ми се отразят кой знае колко зле Grinning.
Всъщност всяко ястие само за себе си беше разделно,
изключение правеха само десертите и млечната салата .
На това плюскане не съм качила нищо ,дали кантарът ми не е развален  newsm78?
Най -учудващото е ,че и коремчето ми се чувства добре .
Но от днес си влизам в режим Naughty и за закуска ще ям диня, на обяд- салата и риба ,а за вечеря- салата и скара .
Ако съм гладна между основните, ще си направя кисело мляко с праскови.
Мина, радвам се че ти е харесало у дома и нали знаеш -винаги сте добре дошли  Hug.
Мира, добре дошла сред нас   bouquet.
За ориза Юзерчето ти е отговорила ,а аз като една мързелана ще ти разкрия тайна -ако готвя месо с ориз,ям само ориза или само месото .
Не е съвсем разделно ,но става.
Ками, радвам се ,че пак пишеш. Много време не си се обаждала в темата  Hug.
За малкия сладур те разбирам ,в началото е трудно, но се свиква, а и на него ще му е полезно да контактува с други деца.
Добре дошла и на Мис Д   bouquet.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 14:38 от aleks

# 176
и манджите и са страхотнооооооо - НЕРАЗДЕЛНИ  Joy Joy Joy
Тотално ми разбиха имиджа на разделна мама  Crazy.
hahaha
Все пак, Алекс, след като не ти се отразява на теглото и коремчето-не е фатално  smile3521!
Мира, Мис Д, привет!
Вичи, ммм страхотно ми изглежда тази салата  eat. Ама така ме мързи да пека чушки и патладжан  Embarassed. Обаче ще го направя през почивните дни, които се задават  Laughing. Аз си взимам готови в буркан печени чушки, тиквички и патладжан-разкошни са, обаче много скъпи  Rolling Eyes
Ками, кураж, мила  newsm10! Всичко ще е наред. Знам какво ти е, но идва момента, в който се разделяш с детето-дали сега на ясла или догодина направо на градина-все е тежко, все ще ти е миличък и все ще ти се вижда малък    love001.
В неделя и понеделник изкарах на плодове и за разлика от друг път не прекалих с количествата. Днес уж лунувам, но не гарантирам дали ще издържа вечерта. Истината е, че исках плодовите дни да са 2, понякога 3 в седмицата и то не последователни, но пък ако ще използвам предимствата на лунуването така се пада  Confused.

# 177
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, отново!
Благодаря за радушното посрещане! Смятам, честичко да чета и надявам се скоро да има и с какво да се похваля! Иначе манджичките, които се водят разделни, са особено вкусни и се радвам ако отслабвам, а пък си и похапвам /в границите на разумното, разбира се!/ Само пак да питам, хляб ядете със зеленчуци само, нали?

# 178
да питам, хляб ядете със зеленчуци само, нали?
Да, със зеленчуци, с масло и с маслини. Пробвай пастета от маслини  newsm10. Предполагам, че и кьопоолу става.Би трябвало и майонеза, нали?

# 179
Добро утро разделнички,
Как сте?

Добре дошли Мира55 и Мис Д  bouquet  bouquet

Ками, в началото ще ти е малко трудно, но децата си растат и си искат своето... Hug

При мен всичко се нормализира. Неса е съвсем здрава и сега чакаме 17.09 да тръгва на градина. Кг тръгнаха надолу вече съм на 61. Седя си у дома и се учудвам колко много работа може да си намери една жена, седейки си в къщи - бях го позабравила това упражнение...

Това е от мен за сега.
Целувки на всички и приятен ден Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт