Слънце весело пече, хайде Варна на море - 26

• 13 985
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Аз пак само с въпрос се мяркам насам newsm43 Ни мъ бийти  Wink

Аз пък да се намеся с отговор  Laughing

В тази кухня на Цар Освободител (която ти е най-близко на теб май) се продават купони в петък (за следващата седмица).
Моите буркани са от конфитюр (от Пикадили ги бях купувала въпросните конфитюри).
За сина ми си бях купила от едни домашни потреби красиви бурканчета, но счупих едното.
Пробвала съм и пластмасови, но единственото им предимство е, че са леки. Не ми харесват за храна.
Абе каквито и да са, важното е гърлото да е широко.

Мили варненски мами,
Къде разхождате бечовците си когато навън времето не позволява

Egisihora, единствените места, за които се сещам са Пикадили Парк и Палах (зад ХЕИ).  Thinking
И те не са много за разхождане, но поне има място за пиене на кафе. За друго не се сещам май.

# 181
 Тенкю, значи в петък ще отида да питам и евентуално да го запиша.  Hug

# 182

Този петък, обаче е почивен май  Thinking Ще проверя днес.

# 183
Иве, гласувах за малката принцеса. Peace

Egisihora, много майки ходят с бебчовците си в комплекс Елитис.
Плащат се 2 лв и детето играе на воля. Не съм ходила и нямам лични впечатления.

И аз много бих искала да дойда на срещата, но ми е ужасно далече ooooh!

# 184
  • Варна
хубуст ще се видим в 12:30 тугаз.
аз ще гледам да домъкна и една бремелинка  Wink

# 185
  • Откъм Варната
И аз много бих искала да дойда на срещата, но ми е ужасно далече ooooh!

Що бе аз живея до Хеи и не ми е далеч

Имам малко работа и като я свърша идвам и аз, ще звънкам като се смъкнем долу

# 186
Къде е този комплекс Елитис?  newsm78

# 187
ЕЛИТИС се намира да Практикер вчера бяхме там с едни приятели много е хубаво и децата си играят на воля има си и аниматори които ги гледат и ги занимават а ние си пийвахме биричката на спокойствие обаче цената е 2лв.за половин час   #Crazyа не за неограничено време.

# 188
И ние вчера бяхме на Елитис (всъщност се казва детски клуб Тралалеж)- за пръв път ни беше - нали и без това беше кофти времето. Наистина много приятно направено, за много широка възрастова група деца - имаше достатъчно занимания и а и жените ги гледаха добре. Само дето в един момент се препълни и стана голяма лудница Grinning

# 189
Докладвам за столчето финално CAM Ciao Lusso  от Штаркела, но само в бежаво и оранжево имаха. Скъпия не е особено доволен, че му се разбутвал дизайна на автомобила, пък аз му се смея, че с тия мечета по прозорците (сенници) вече му е заминал стила Simple Smile
Чесно задната седалка повече прилича на зверилник отколкото на кола  hahaha hahaha hahaha

За срещата, аз пропускам токущо отидоха да се приспиват мъжете

# 190

Този петък, обаче е почивен май  Thinking Ще проверя днес.

Да, петък е почивен. Купони за следващата седмица ще се продават тази сряда.

# 191
  • Откъм Варната
Мами ади пак който го харесва моя синеочко да си пусне гласа за него   Wink http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=1& … ID=1&rID=6043

# 192
  • Варна
Пижулинооо, де хоиш кат та няа? аиде слизай от баиря да миткосваме дорде е ладно! Ко само надничаш ? ААААААА!!! Crossing Arms  Mr. Green

# 193
А ти какво дебнеш в засада аааа Майка ми е тук до петък, след това съм на линия  Peace

# 194
  • Варна
ами......цяла вечер търся една песничка и накрая се оказа че съм търсила грешния изпълнител  Banghead
еле най-после я намерих и сега като й се наслушам - си лягам доволно да спя  newsm44

BTW - песничката е :  "I'm a man" - Spencer Davis Group  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт