Слънце весело пече, хайде Варна на море - 26

• 13 986
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Моля ако някой знае къде в града се продава ето този модел на CAM да ми каже..
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&produc … e3abcee701d0a73d1

На малкия кошницата му омръзна и умаля, та сме се заели да търсим , от нета харесахме тази, но никъде не можахме да я видим. Ходихме в новия Бебчо под ТУ, Штаркела и Хипо ленд..Any idea?

PS : Може и вие да ми препоръчате модел, макс сума заделена е 250 лв (е +10-20 са допустими де ).. Обаче столче за 500 на кола за 5500 айдеее молим

# 166
Успях да си истипосам момата, та ще моля за подкрепа тук , тук   и тук

# 167

КОТЕ не съм сигурна на 100 процента,но гледах май такива столове на бебецентъра на колхозния пазар newsm78

ИВЧОК добре дошла

# 168
Добро утро на всички. LaughingВече позахладняваме а?Омръзнаха ми тези  жеги нека да се отдадем сега на разходки Hug

# 169
  • Варна
КОТЕ и аз мисля че на гаражите съм виждала такова столче  Thinking

Айде утре (дано пак е така хладно Praynig, ама без да вали  Laughing) да се видим на Летния по обед???

# 170
Здравейте момичета!Помогнете-една приятелка има проблем с количката на бебока,та знаете ли къде ремонтират колички.Благодаря предварително! Grinning

# 171
  • Откъм Варната
Здравейте момичета!Помогнете-една приятелка има проблем с количката на бебока,та знаете ли къде ремонтират колички.Благодаря предварително! Grinning

Ами зависи каква е количката, нека да попита в магазина от кадето са я купили може от там да им помогнат

# 172
kolko po obed newsm78

# 173
и аз това се питам, че сме на кухня!

# 174
Може ли някой да ми пусне смс-че за срещата, че все не остава време сутрин за нета Embarassed

# 175
То и аз за това питам ама няма кой да каже 

12.30' на летния ако Вержи не дойде ще яде бой   Mr. Green  ако вали се отлага  Naughty

Да не си пия кафето само с Никито  Crossing Arms -i бременните да идват  baby_neutral

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 23:15 от DVV

# 176
Мили варненски мами,

Къде разхождате бечовците си когато навън времето не позволява, нещо като Мол или гооолям универсален магазин?  newsm78  Ще сме за 5 дни във Варна от другата сряда, а дават времето нещо дъждовно   #Cussing out, но най-лошото е, че мойта бебка почти не е оставала във къщи през деня. Във ВТ си имаме Мол и той винаги спасява положението  Laughing

Благодаря предварително   bouquet

# 177
  • Откъм Варната
То и аз за това питам ама няма кой да каже 

12.30' на летния ако Вержи не дойде ще яде бой   Mr. Green  ако вали се отлага  Naughty

Да не си пия кафето само с Никито  Crossing Arms -i бременните да идват  baby_neutral

А така няма само аз да казвам кога и каде, утре не мога да се включа че татито почива и ще сме малко по задачки, но после ако продължава така да е хладно бройте ни за разходки, може да се прежалим и да слезем до морската Mr. Green

# 178
и аз това се питам, че сме на кухня!

Ивчок, kak става записването и какви бурканчета ми трябват за детска кухня? Благодаря  Grinning
Аз пак само с въпрос се мяркам насам newsm43 Ни мъ бийти  Wink

# 179
DVV , и аз съм там Peace Ще се радвам да се  запознаем с нови мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт