Слънце весело пече, хайде Варна на море - 26

• 13 987
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Все на втория етаж
Момичета, аз съм софиянка, но много обичам Варна, тук съм от една седмица до понеделник или вторник. Ако има желаещи със свободно време за кафе и запознанство в неделя може да се видим.
Имаме роднини тук, а сега навивам и мъж ми да вземем да се преместим.  Hug

# 151
  • Варна
sofi82 според мен - остави я да си хапва . тя сама ще се откаже когато е готова. Лора отказа нощното хранене на втория месец, самичка. щом иска да яде значи е гладна. мойта ламя все още някой път промърква към 12-1 за мляко. като стане на 8-9 месеца ще се правиш на маймуна за да и бутнеш поне малко храна в устата, повярвай ми  Mr. Green
Иренка ако сте тука в понеделник може да се видим, че както вече писах събота и неделя са резерве за нащо тати  Rolling Eyes

# 152
Здравейте !
Отдавна не сьм писала и чела тук и да се похваля сьс известно закьснение - но родих на 3 август - секцио в Майчин дом - момченце и го крьстих Кристиян - да ме преместите при родилите вече - занимаваме се по цял ден и отскоро излизаме в морската от миналата седмица , ще се виждаме вече и ще осьществяваме социални контакти че малко се побьрках да стоя вкьщи ...

# 153
Здравей Норка честито ти син да ти е жив и здрав и да ви дарява само с моменти на щастие и много усмивки  bouquet

# 154
Да ти е живо и здраво детенцето.Желая ти много щастливи мигове с него и цялото ти семейство Hug

# 155
Момичета, аз съм софиянка, но много обичам Варна, тук съм от една седмица до понеделник или вторник. Ако има желаещи със свободно време за кафе и запознанство в неделя може да се видим.
Имаме роднини тук, а сега навивам и мъж ми да вземем да се преместим.  Hug

Аз искам да се видим, аз!
За коя неделя става въпрос? Пиши ми едно лс къде сте във Варна  Peace

# 156
Здравейте, момичета.
DVV, гласувах за адашчето на нашето кърмаче Hug

Ако има някой в района на Лятно кино Тракия и иска да се видим на по сокче да свирка.
Засега май няма да вали.

Норка, честито бебече. Дано не го хващат колики.
Че аз луда станах от тези колики, но бързо се забравят.

Добре дошли на новите мами.  bouquet

# 157
Честито ти детенце Нора и добре дошли на новите мами   bouquet
Аз гласувах за нашите хубосници, нооо качих и мойто гардже там, та кат ни одобри админа ша ви се обнародваме  Laughing

# 158
Здравите нa всички. Ако нямате нищо против да се запиша и аз ,

Моят термин е за днес,нооооо нямам никакви признаци освен че подозирам едно изтичане на околоплодни води което трае вече два дена но от време на време, в понеделник сам на лекар да мерят тоновете на бебчо ноо незнам дали да чакам до понеделник. сигурно сам отегчителна но просто изках да се запиша и да получа може би някои компетентен савет newsm78

# 159
erikaa, защо не отидеш още днес на лекар.
И на мен така започнаха да ми изтичар водите - капка по капка. Макар, че ако питаш лекар ще ти каже, че изтича минимум 1 чаша наведнъж.

# 160
  • Варна
erikaa хич не чакай, отиди на лекар още днес. мен доктора ме викаше всеки ден след термина за тонове  Peace

# 161
Работата е там че този лекар не ми е от лиубимите в смисал че сам при него само заради акушерката му,тои даже ми определи дата 22 септември като ме погледна на видеозона и се пули и не вярвя на очите си,при положение че са ми определили термин 1 септември да ми даде такава голяма разлика незнам на кого да вярвам но маи на него няма да е. Предната лекарка при която бях ми определи датата 1 но екипа им се разтури и вече не сам при нея, 
не че не мога да отида при някои друг лекар но маи имам повече доверие на акошерката която ме наблиудава през цялата бременност и която оня ден когато бях на консултация ми каза че вече наближава деня понеже главичката му била доста ниско долу. Друга констатация за деня на термина ми беше от трети лекар след преглед на видеозон кам 5 месец от бременноста ми и датата беше за кам 8-9 септември.Общо взето не се знае на кого да се вярва но освен лекото изтичане нямам никакви други оплаквания е и някакви леки болки в яичниците не  са за умиране и доста бързо отшумяват-демек фалшиви ли както им викат там контракции.Ще поизчакам маи още малко поне да ме заболи нещо пак то така без и аз незнам маи се психясвам тотално еи това чакане е наи изнервящото Rolling Eyes

# 162
Норка честито ! Да ти е живо и здраво детенцето и много, много да те радва  Hug софиянката и на мен може да ми пратиш ЛС да се видим ако позволява времето.

# 163
Здрастиииииии! Липсвахме ли ви?!
Честито на всички майки, довели на бял свят нови членове на компанията! Като казах "компанията", хайде да се видим. Ние сме ангаже с кухнята до обяд, но после сме на линия. Бяхме на Т-во 2 седмици и те никак не ми стигнаха. На Лорка прическата е трепач! Ние сме 10 килца (прираст 700 гр) и 78 см (3 см). Майка му качи само 2 при нейната майка. Това в кратце!

# 164
Привет от мен bouquet bouquet bouquet.Сега ще ви чета  #Crazy после ще пиша. Love
Мъжа ми замина за чужбина и аз направо лудвам сама.На всичкото отгоре над нас правят ремонт и аз по цял ден съм по улиците.Както го дават да вали незнам какво ще правя.Марти е с червено гърло и подути сливици и пием антибиотик,но не съм убедена че е наложително да го пием.Обожаваме да ядем всечко що се яде с лъжица,с изключение на кус кус.Мисля ако успея да го запиша на кухня в другиден,без да давам супа,защото слагали жълтък,а пък аз не съм го въвела.Баткото ни нее на градина,защото са сборни групи,та чак след една седмица евентуално ако сме здрави ще ходи.Незнам вие как сте,но ми е страшно трудно да сложа Марти да спи,точно след 10сек се е изправил прав и крещи.Обикаля цялата кошара,пуска се,но обикновено пада.доста бързо пълзи,а в паяка не му е особено интересно.засега толкова,че отивам да слагам големия да спи.Лека нощ от мен

Общи условия

Активация на акаунт