"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 138
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Първо пишкаме в гърнето и после акаме в памперса Crossing Arms Ник'ва икономия Crossing Arms
Joy
Ето още няколко снимки от нашата Венета - направо ме смайва, мислех че съм й свикнала на щуротиите.  От онзи ден го прави и все по-често, доставя й голямо удоволствие. Ето ви доказателството - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&photo=20

# 181
...Аз да се похваля  Blush мъжът ми нали беше в командировка за рождения ми ден и вчера се върна с подарък - купил ми е кола Фиат Брава  Crazy ....
  bouquet aшкулсум  Peace Grinning
Това се вика подарък !
Betty L , връзвай чекмеджетата, заключвай вратите и тичай за обувки  Grinning .... натам вървят нещата при вас , браво на момичето  Hug

# 182
Magesta,  Joy Joy Joy!
Днес е мой ред да поспамя! Но да ви кажа къв съм заплес! Венета има четвърти зъб - горе втори вдясно. Но аз не, та не - чакам си 1-ви в ляво и туй то - трябва да се нареди до другия първи отгоре. Е, да ама не съм познала от коя страна! Днес гледам - ми той си пробил съвсем. А баткото сутринта ми казва - Венета има две зъбчета, аз видях! - за отгоре - но кой ти слуша, казвам "добре" и продължавам да си върша моите работи. То детето си приказва, но кой му обръща внимание! Пък и с това нейно стоене съвсем забравих за зъбките! Такива работи! Laughing

# 183
Венетка е много сладка  Hug
Муце, честито   bouquet 
Аз давам розов "Девин" и не го преварявам  Peace

# 184
Жижо, явно амбициран от Венетините опити за вървене след следобеден сън  подготви и той номер .....

Империята отвръща на удара   Wink
И ... се смее

Чух го аз , че се събуди и точно споделям на баща му в другата стая , как шпионирайки го през процепа на вратата установих, че детето пораства и адски ме кефи как вече не ревва веднага след сън, а има 10 тина минути адаптационен период на самозанимавка .... и се чува един мощен вик / нещо подобно на този , който издават щангистите при изтласкване на гирите ../
Пратих мъжа ми да види какво става и той се развика да идвам бързо за сеир  Laughing
Как е изместил повивалника с глава .. не ми е ясно  Rolling Eyes

# 185
  • София
Хо хооо, Венетка е страхотна, а Жижо изби рибата Crazy
Magesta, тази втората снимка дето наднича иззад повивалника е супер, да му я сложите в рамка. Браво на момчето!

mutsanka, честит автомобил!

Аз днес да се похваля имам промоция - майка ми е тука и гледа малкия и ходих на шопинг терапия Mr. Green Да ви кажа, почти излекувана се чувствам, явно терапията си действа Blush

# 186
  • Варна
боже колко бързо растат и се променят ooooh!
разправям му аз на мъжа ми "Радвай й се сега , защото утре ще порасне и ще духне, а ти ще се чудиш кога минаха 18 години"  Joy
Лора и тя стои права, но шубето е голям страх, и трябва да се държим за палците на мама  Mr. Green

# 187
Браво на дечицата ни!Страхотни постижения!Мъжът ми като видя първата снимка на Венета каза:"Абе,подпряла се е някъде" hahaha Joy Показах му и другите и той:"Е,а ние си имаме коса" Joy Joy Joy Милият,не можа да измисли нищо друго.Беше слисан.Сега го чакам да види и снимката с повивалника на Жижо.Предчувствам веселие!

# 188
.........Аз днес да се похваля имам промоция - майка ми е тука и гледа малкия и ходих на шопинг терапия Mr. Green Да ви кажа, почти излекувана се чувствам, явно терапията си действа Blush
И само това ли ще ни кажеш за "терапията" ?!  Stuck Out Tongue
Сподели моля кои процедури ползва  Wink , какво купи за лечение ? Laughing
Аз се примолих на мъжа ми днес и защото бяхме на кафенце в Сити центъра, се сдобих с нова спирала за очи  bowuu
Е / шамЕнет/, не е Ланком  Wink , но и  Лореал ме прави много щастлива тази вечер  Hug
Овиезе пък отново имат страхотни дрешки / и намаления/ ... момичешките особено... да ги изпапкаш направо - супер сладурски !  Grinning
Били, че косата си е страхотно нещо  Party ... еле пък за момиче !!! Laughing
Прав е човека  Peace Всеки с номера си - ей наш'та коса я няма никаква .... особено след мойто творчество с машинката  Mr. Green

# 189
Добро утро bowuu

Ние сега ставаме и ще папкаме.А вие къде сте всичките от 21ч снощи ви няма newsm78

# 190
  • София
тук сме  bouquet
ние правим ялови опити да използваме гърне Mr. Green с памперс обаче. иначе врещи, като е по голо дупе върху гърнето.
оффф, да ви се оплаквам - много съм смотана. свекито и дедкото много се натискат да гледат ния поне за малко. ние уж да си почиваме. а аз хич не искам да я оставям. не че ме е страх - напротив - много са внимателни. много я глезят и гледат и т.н., ама аз хич не искам. голям съм егоист. сакън да не ми го вземат детенцето Sad
вчера накупихме сума ти плажни атрибути - лодка, басейнче, пояс, кофи, търмъци. нямаме си плажна кърпа само. тази седмица ще се дообзаведем. като гледам как ни расте багажа прогресивно, чак се плаша.

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 10:49 от алексатор - чибуратор

# 191
Здравейте мамчета, ние пак се завърнахме от Варна, направо с епобърках от това пътуване напред назад. Сег аще стоим 2-3 седмици в софия
Гледах снимките и толкова им се радвах, много ми стана мъчно, че не бях с вас. Наистина всички дечица много са пораснали, виждам голяма разлика.
Тини мини честит рожден ден да си здрава и много щастлива   bouquet
Габи трябва да я водя тази сидмица но консултация, че вече много тежи, да видя това слонче колко е станало. Иначе ядем всичко не подбира, пу-пу
Сега съм си тук, та който реши може да ми звъне да завъртим количките.
Момичета докато бях на морето ми се обадиха колеги да ми кажат, че една колежка на 24 години починала, докато се къпала в банята паднала и край, още не мога да повярвам, направо егати тъпия живот.
Та това от нас  Hug

# 192
И Алекс врещи яко к'ат го сложа на гърнето Crossing Arms

# 193
Мацки, благодаря ви много, за поздравите по случай рождения ми ден! Разтопихте ми сърцето!  Hug
Хайде да почерпя, макар и със закъснение.

Нашата ваканция свърши  Cry  и днес се прибрахме в София. Срещата очевидно е била страхотна, дечицата са такива сладури  Heart Eyes Чакам с нетърпение следващата  Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 21:44 от tini-mini

# 194
  • Варна
lia25 много нелепо наистина!живота понякога е голяма кучка  Sad

аз да се оплача от мойто ГЕВЕЗЕ !!! ужасна е просто, големи претенции голяма работа  ooooh!
на баща си се е метнала няма как  Crossing Arms  Laughing
не искаме да ядем домашно приготвено нищо! Ще ме разори  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт