"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 134
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Бебоците са страхотни!  Hug
Честит Рожден Ден, tini-mini   bouquet

# 166
Всички сте страхотни и бебчетата и мамчетата им.  bouquet

newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА TINI-MINI......ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО ЗА КОЕТО МЕЧТАЕШ!!!!!! newsm59

Утре мисля да дам кус-кус на Плазмон ,мисля че Magesta ти беше правила я сподели какво сложи и кога го даваш на Жижо.

# 167
Честит рожден ден tini-mini  bigdance2

Здраве,щастие,късмет-всичко да ти е наред!!!! newsm18  ura

# 168
  • Düsseldorf
Хайде да се запиша, пък после ще чета...
ЧРД на тини-мини, жива здрава и много щастлива!
НИе се завърнахме от Велинград, беше супер! А малкото пощуря. Имаме си нова любов - народната музика! Бяхме на една сватба и Свиленка направо се хипнотизира от хорото. И от тогава като чуе народна музика маха и пляска с ръце и се кефи неимоверно. Че като се размаха едната вечер към 23 часа и като се развика! И пляска с ръце! Пяхме и дивяхме поне 1 час докато се изтощи да заспи.... Голям майтап!  Joy
Другият хит е, че вече се изправяме в кошарката (от днес), а и на стената! Изтръпнах като я видях... И както стои пада по дупе.
Изобщо за няколко една е невероятно променена и все по-активно  комуникира с нас - направо ни разтапя..
Ще кача някоя снимка като остане време.
Поздрави на всички и хубав уикенд!!!  Hug

# 169
  • София
tini-mini ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! САМО УСМИВКИ И МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ!  bouquet

# 170
МамоШуши, това кой кога и какво почва да прави си е негова работа  Naughty. Бебоците ни са уникални личности, да ги оставим да се развиват всеки поотделно, да не би да са от един калъп взети я, няма рано, няма късно, това е положението!   bouquet
ТиниМини, пожелавам ти още много здрави и щастливи деца   bouquet.
А снимките са .....  #Crazy  " бати готините дечуря  Heart Eyes. А майките им ..... абе дете да си им  Joy. абе думи нямам, щях да казвам нещо ама като ви видях и си глътнах думите просто .....  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 171
# 172
Здравейте девойки !
Цял ден мяткам по един поглед тук при вас , ама не мога да сколасам да пиша , че имах една моя леля на гости....
Благодаря ви ШамЕнет и mamo shushi , за топлите и хвалебствени думи за моя отрок - размекнахте майчиното ми сърце  Laughing  Hug
Даже се замислям догодина да го пусна първи клас напредничавия човек  Rolling Eyes да върви, да не си губим времето с ясли и градини  Wink Mr. Green
..Жижката е просто уникат, ама той и в родилното си беше по-напредничав от другите Party
hahaha ... ами тъй ще е  Naughty .
Аз ви казвах още от тогава с Ницше да почнете да ги приспивате децата, а вие - не : на гърда ! Виждате ли сега ?!  Sunglasses Laughing
Страхотни снимки - този път са толкова много и толкова хубави   Hug ... ама материалът е добър - какво да се прави !  Grinning
Много приятно ми беше да се запозная с тези дето досега не познавах на живо, както и да видя останалите, с които не се бяхме срещали скоро  Peace
Малко късно, но все пак се отчитам с общо 3-те снимки, които съм направила от срещата  Mr. Green, но ако и аз бях снимала, сигурно нищо по-различно нямаше да се види - всичко сте обхванали ! Нещо като личен фотограф на Алекси съм го играла, ама ми хванал окото младежа явно, макар и конкуренция  Laughing
/ Добавила съм моите фотоси накрая на албумчето/

Миленче, честит ти рожден ден ! С пожелания за много щастие и пълноценни мигове !
                                                                                          p.s. Прости ми за закъснението, ама се увлякох при избирането на китката  Wink

# 173
Честит рожден ден tini-mini
и от мен с малко закъснение

Ще ме накарате да си се върна в София, та да мога и аз да ходя по срещички с одялце  Mr. Green

# 174
Венета стана тази сутрин в 5.30 много доволна и засмяна. Tired
Ха сега добро утро, след като ви се оплаках. Сега обаче съм се заинатила и поне още половин час няма да я слагам да спи. Crossing Arms
Ние след 10-тина дни заминаваме към морето. Чакам го с нетърпение, но знам, че ще бъде доста трудно. Особено на плажа - как ще стои моето шило на едно място идея си нямам. Явно както писа Клеми за Дани - и ние така - ще ядем пясък на поразия!
Аз давам от розовия Девин и вече отдавна не го преварявам.
А за индивидуалността на всяко детенце съм напълно съгласна - то и собствените деца всяко се развива различно, какво остава за съвсем различните гени.  Венета стои сама и е голям бяс, но не може като Алексис да пляска с ръчички! Това е само пример. Или като Жижо да търси лампата!
Весел ден от една уморена мама и жизнерадостната й девойка! Laughing

# 175
  • Русе
Добро утро!
Много бързо пишете и аз пак не мога да смогна да ви изчета  Crossing Arms

Да ви се похвалим - вече и ние си имаме зъбче  Heart Eyes

Хубав ден на всички

# 176
Добро утро и от нас Hug

Моето дете нещо се е разглезило.само повтаря МАМАМАМАМА,и иска да си играем постоянно.Тия два дена неще да си играе сам Crossing Arms

# 177
  • Русе
И при нас е така  Crossing Arms

# 178
Привет и от мен  Hug Вчера влизах, излизах, пак влизах и тъпия компютър постоянно ме изхвърляше от нета, та със закъснение Честит рожден ден tini-mini   bouquet Бъди здрава, весела и заредена само с положителни емоции   bouquet
Аз да се похваля  Blush мъжът ми нали беше в командировка за рождения ми ден и вчера се върна с подарък - купил ми е кола Фиат Брава  Crazy и сега няма измъкване. Аз съм шофьор само на документи, защото изкарах курса точно преди да забременея и после реших да не си създавам допълнителен стрес от шофирането. След като родих пък колата не ми беше удобна, намяше хидравлика, климатик, само с две врати и все глезотии които мога да измисля само и само да не карам  Rolling Eyes. И за да не стои в гаража я подарихме на баща ми. Е сега вече нямам оправдания, ама съм бъзла да си призная  Confused
Поздравления за срещичката ви момичета, много сладки бебоците, пък тези кавалери  Thinking от сега сме им хвърлили око  Mr. Green само дето много обожателки около тях, ама какво е за нас конкуренцията - още по-голям стимул  Wink

# 179
Първо пишкаме в гърнето и после акаме в памперса Crossing Arms Ник'ва икономия Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт