"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 128
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден,Тини-мини!Много смях и здраве ти пожелавам! newsm59 Tada     
Страхотни сте на снимките!и мами ,и бебоци, Thinking  Naughty упс,деца!Аз бебета не видях на тези снимки. hahaha
Betty L.,Венета пак уби рибата ooooh! Няма да се очудя вече,ако утре видя снимка с първите и крачки. #Crazy Ама тебе не те мисля! Hug Ще има да тичаш и да я пазиш ooooh! Да е жива и здрава и все така да ви радва с новите си умения! Wink
mama-shushi,изцяло подкрепям мнението на шамЕнет.Стига с това:в еди-кой си месец трябва да направи еди-какво си.Все пак това са само ориентири.И аз не съм подпирала никога Соня с възглавници.Ще ти кажа само,че ,докато бяхме на почивка,не съм я слагала да лази на пода.като се прибрахме след 20 дена,сложих я на пода и тя колебливо започна да лази из къщи.Не беше го правила преди това така,на 4 крака.Само се предвижваше като делфинче-изтласкваше се.та,и на упражняването не вярвам.те сами си знаят кога за какво са готови.та,така.Спокойно!  bouquet

# 151
  • София
Честит Рожден, tini - mini!!! Много, много щастие ти желая с прекрасното ти семейство!

Досега гледах снимките от вчера и се посмях от сърце на бебетата и на коментарите Laughing Момичета, много ви бива с апаратчетата, страшни снимки сте направили!

mama-shushi, не се притеснявай за проблеми, които не съществуват, мила. И наш Алексис не може да седи сам и нито един зъб няма Wink С никакви възглавници не го подпирам.

# 152
Вчера купих извара на Маджаров,се оказа много яка.Днес сутринта сложих в попарата вместо сиренето,стана много вкусно.Ипапкахме всичко  chef

# 153
Честит Рожден, tini - mini!!!
Кошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН
за седенето стоим горе-долу,но за зъбите..... нццц никакви ги няма  newsm78 #Crazy

# 154
  • София
Аууу...колко са сладки бебоците на синьото одеалце - малки топчици!

Betty L. Венетка стои сама и държи динозавър, разбира се!  Laughing

mama-shushi аз никога не съм подпирала бебка с възглавници - просто веднъж я оставих да седи и тя се задържа сама. Всичко е толкова индивидуално, ето например тя допреди три дни не можеше да се обръща от корем по гръб - нещо което болшинството от бебетата тук, да не кажа всички, отдавна правят! Друго което още не е усвоила е да яде с лъжица - все още я суче, също така не може да стои права, не може да лази, сравнително късно започна да посяга към играчките, а сега вече сама си държи шишето с вода и пие.

# 155
  • Варна
ние вчера бяхме на консултация - 8.200 , 68см
Поздрави на празнуващите!
как ви завиждам за срещичките Sad ние тука нещо не можем да се организираме напоследък...пък и жегата е голяма  Crazy

# 156
След малко отиваме да спим на хамака.Дано не изпуснем нещо важно  Laughing

# 157
и аз искааааааааааааааам .....хамак и двор!!!!
Приятни сънища! smile3524 Sleeping 55  tiptoe

# 158
  • София
tini-mini, да си жива и здрава и ти и цялотото ти семейство! И много, много любов!   bouquet

Ееее, както винаги срещата е била върхът!
Това с одеалото е страхотна идея  Peace
Ние пропуснахме защото чаках гости. Дано успея да се класирам за някоя следваща!
Само незнам какво да правя като Нели обикновено спи от 2 до 4  newsm78

# 159
 tini - mini ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet
мами преварявате ли вода? аз н е и днес ми направиха забележка newsm78

# 160
  • София
Tini- mini честито и мн здраве и щастие да те съпътстват Hug
Аз преварявам водичката.
Ева пък е с разстройство- винаги съм се чудила дали ще разбера ако се случи- еми разбира се,миризмата е като на повърнато(ще извинявате за сравненията).Ще пробвам да и дам чай от шипки newsm78
Снимките наистина са супер от срещата- жалко че закъснях и не видях накои мами и дечковци-другия път навреме Wink

# 161
Tada
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН tini-mini!
Желая ти много здраве, щастие и любов споделени с най-близките ти хора!

Tada

mama-shushi напълно подкрепям момичетата Peace Изобщо не се връзвай на такъв род приказки Stop Всяко дете се развива по свой собствен план и не е редно нещата да се насилват. Свекърва ти вече е дала своя принос в отглеждането на деца. Сега ти си шефът. Макар и от офиса ти си оставаш "мамата на Стефи" и твоето сърце ще ти подскаже най-правилните решения.
Та нали ако всички можеха да правят едно и също нямаше да бъдем свидетели на тази весела срещичка вчера например, когато всеки по свой собствен начин показа индивидуалността си. Laughing

мами преварявате ли вода? аз н е и днес ми направиха забележка newsm78
Преварявам водата. Знам че е хубаво да се прави поне до една годинка. Но да попитам вие всеки ден ли я преварявате, защото ние много вода не пием и ми остава и за другия ден.
А сега влизам да доразгледам снимките....

# 162
ЧРД на Тини-минито!Много веселбици днес ти желая!
И аз да кажа- готина срещичка беше!Качвам  няколко снимки в албумчето, имам доста- чакам на лични мейлите на желаещите ги  Wink:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163674&photo=67
И ние съчетахме няколко срещи, че рядко мятаме гащи по централните улици, та поокъсняхме малко, но затова пък много впечатления при нас са равни на непробуден сън през нощта smile3508
Они- педито ни каза до годинка да преваряваме и ние го правим Peace
Готин ден от нас с Томи!

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 16:21 от Fiffi

# 163
Наспахме сееее.Сега ще клюцкаме кисело млекце с бисквитки.
Аз водата я  преварявам,само розовия девин не.

# 164
  • София
Нашата педиатърка каза че мога да давам от розовия девин след 6-ти месец и да не го преварявам. От чешмата не давам, но ако давах сигурно щях да преварявам.

Общи условия

Активация на акаунт