"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 126
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Не е честно линка не ми се отваря  Sad

# 136
При мене работи, но за улеснение снимките са при другите ни албумчета в www.snimka.bg. Името на албумът е "Декемврийска среща през август (16.08.07)".

# 137
Видях ги...............всички сте много сладки, а и се изумих колко са пораснали бебоците.   bouquet

# 138
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА tini-mini!

И аз видях снимките.Бебоците са много пораснали и страшно сладки.

EAspirit,извинявай,че не съм отговорила за срещата,но два дена не съм влизала във форума.Ти и Адриана живеете близо до парка,защо не ви срещам там.Днес пак ще съм там около шест часа.

Бяхме на консултация и сме вече 8кг. и 68,5см.За храненето стоим си в столчето,но изобщо не може да стои с лигавника.Като го сложа започва да го дърпа,докато не го махна.И от този неин навик се е научила и да си дърпа дрехите.

Не си спомням дали съм писала,че Елито има запушен слъзен канал на едното оченце.И вече съм решила да правим сондаж.Изчаквах да се оправи ,но то продължава да сълзи и да отделя секрет.Мисля да направим манипулацията към септември в частната очна клиника във Варна.

# 139
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Tini-mini!  newsm59
Да е жива и здрава, много щастлива и всичко най-хубаво!

Днес бебе Кристиян става на 8 месеца!
 Честито!  newsm51

Да ни е жив и здрав, усмихнат и много да ни радва!   bigdance2

Да почерпим:

# 140
Мда, срещичката се заформи много приятно. Толкова съжалявам, че трябваше да си тръгваме. Наистина трябва в по-ранен час да се събираме, за да можем по-дълго да оставаме и ние.  Изпуснали сме момента с лазенето - но може би по-добре, че Венетка нямаше да се ограничи с чаршафа.  След вчерашната среща ми спретна нов номер вкъщи - изправя се някъде и се пуска - стои сама 5-6 секунди и пада. Но го прави съвсем умишлено и гледа как ще реагираме. Направо ни събра очите. Имаме и снимки - ще ги кача след малко, дано се вижда хубаво на тях.
Много ми беше приятно, момичета, да ви видя - бебоците още повече! Hug
ЧРД на Тини-мини!
Ето как Венета стои - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&view=1&photo=17
А ето и нашите снимки от срещичката - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163674&photo=11

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 08:29 от Betty L.

# 141
Добро утро и от мен! Много хубава среща наистина, жалко, че BettyL. не можа да останеш още малко за играта на чаршафа!
На мен лично Жижо ми събра погледа - мисля, че е мноооооого развито (интелигентно) дете!Не че другите бебенца не са, ами просто Жижо е много напредничав и възприемчив,  magesta гледай да не станеш баба преди второто бебе!
И аз имам много снимки, трябва обаче да ги рисайзна преди ъплоудването, та почЕкайте малко. liletke, как можа да проспиш мерприятието, а аз ти бях уредила специалното отношение в таксиметровите среди  Wink

# 142
  • София
добро утро!
бързам да кача материали от вчера, че знам ли кога пак ще остана без развлечение пак Thinking
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163674
а тук са снимки с инес на еси и алекси на понтес, които изловихме в градинката на театъра -
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113820
вчера мацко я нямаше докато аз бях там, та затова не съм отчела присъствието й.
маджеста, навиците ми на пушач са закърнели нещо, защото не за първи път си забравям атрибутите на пушач по кафета Blush

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 09:00 от алексатор - чибуратор

# 143
ааа, чибураторче, не става така - трябва да отвориш албума от "Виж албума" и този линк да пейстнеш тук!

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 10:00 от шамЕнет

# 144
  • София
ааа, чибураторче, не става така - трябва да отвориш албума от "Миж албума" и този линк да пейстнеш тук!
поправих се Hug

# 145
  • sofia
Здравейте момичета!
Прекрасна среща е било- гледах снимките и си спомнях началото...едни малки човечета, които не знаехме какво да ги правим....А сега - какви прекрасни големи дечица!!!! Heart Eyes Ама и мамите всичките са толкова секси и с прекрасни фигури!
  Жалко, че аз съм на работа и не можем да присъстваме на такива срещи..Жижката е просто уникат, ама той и в родилното си беше по-напредничав от другите Party
   Момичета, да ви питам с голямо  притеснение - има ли друго бебенце което още не може да седи само или само моя Стефи е така? Ние седим с леко придържане, като го оставя и клюмва..
 Сутринта имаше спор у дома между съпруга ми и свекърва ми, като тя каза че детето се забавя в развитието си, понеже не го подпираме със възглавници...страшно страдам, тъй като чувствам някаква вина в такива моменти...
  Незнам вече кое е правилното......ортопеда ни каза да не го насилваме, понеже е едричък, но виждам, че и други бебенца които са около нашите килограми вече седят сами....
  Каква майка съм.....

# 146
  • София
Mama-shushi не се коси за това и не се поддавай на провокации- никога не съм подпирала с възглавници, просто всяко дете си е индивидуално.Може Стефи да седне последен,а да проходи от раз... Hug

# 147
Мамо Шуши, ей сега ще дойда да те напляскам, за тези кахъри.  Naughty Ако е по-закръглен, просто му тежи коремчето и затова не може да седи, но ще започне да сяда, спокойно, виждала ли си човек, който не може да седи!? Току виж започне да се изправя и да денси преди да се научи да седи. Споко!
macko, magesta, много хубави снимки сте ни направили (с нашия парат) - въобще, освен мами всички сте станали и изтъкнати фотографи! А аз съм снимала бързо, докато тиках залъка в устата, да не прималея от глад и за да не изпусна златни мигове, са се получили размазани някои снимки, за което много се извинявам.
Можете да видите вече снимките от нашия апарат в общото албумче на срещата...
Честит Рожден Ден, tini-mini! Много здраве и да сте много щастливи!   bouquet

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 11:05 от шамЕнет

# 148
Разгледах снимките,ама мноого сте хубави.Офф,може ли да съм такава шматка и да изпусна купона Banghead

mama-shushi ,не сте само вие така.И ние не седим още и аз се притеснявам понякога,а понякога се успокоявам,че всички деца са различни все пак. Hug

# 149
  • sofia
ШамЕнет, за бой съм си , нали....Ама пусто сърце майчино...ама той Стефи не е някой гигант, около 9,500 кг е за сега....
   Тини-мини, честит рожден ден, мила!!!! Имаш прекрасна дъщеря, мамче Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт