"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 106
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Момичета, да ви разкажа:
   Тъй като за разлика от някои които ще ходят много пъти на море Party, ние няма да ходим нито веднъж тази година, та моя съпруг реши да направим един уикенд в Копривщица, а и бяхме с приятели. Аз от самото начало бях подозрителна, че за мен това ще е почивка, но се съгласих, с цел да сменя обстановката а и да свиква малкия ( до сега е пътувал само два пъти на по-дълъг път извън София). Хотела беше много хубав – стаята страхотна, хладна, с хубава и чиста баня, разпънахме партакешите и тръгнахме на кръчма. Кръчмата и тя хубава – готвят вкусно, ама аз на всичко съм доволна, нали няма да готвя. Но малкия не слизаше от ръцете ни, не можех да си доям като хората, с баща му ядяхме на прибежки, сменяхме памперси в тоалетната на заведението, преобличахме се на масата в ресторанта, а бе...какво да ви разправям , “с деца на море”. Crazy Освен това от чистия въздух или понеже е на екскурзия, Стефан така се разигра, разврещя и развесели, че изобщо обърка режима със спането и следобяд сме го чакали до 17 часа да заспи, докато ние вече едва си държахме очите отворени, уморени от ранното ставане и пътуването.  #CrazyНакрая заспа и се събуди към 19,30 когато вече беше време за вечеря. Другите разбира се бяха направили вече дълги разходки, докато ние чакахме нашия калпазанин да се накани да спи. Пак отидохме в същото вкусно заведение , но се започнаха едни влизания и излизания понеже бяхме седнали вътре , а малкия не го свърта...Та така, беше хубаво, но ако имам възможност другия път бихме го оставили на някоя баба, поне за мен това не беше почивка, а двойно натоварване. Иначе в хотела ни направиха закуска (домашни палачинки) и обстановката беше много приятна...Леле, пък за двойки и гаджета е....!!! Joy Но през нощта не можехме да ходим до тоалетната, тъй като водата се чуваше в стаята и  Стефан започваше да се буди. По същата причина не можехме да си измием ръцете и когато спеше. Пълен екшън! А, да, не можахме да го разходим с количката по калдъръмите към къщите-музеи, понеже количката е с малки гуми и изобщо не можеше да се изкачи там...така че просветната част и нея я пропуснахме. И както казва мъжа ми, като изключим всичко това, си изкарахме супер!!!! Crazy
Ето тук бяхме, нашите снимки ще кача, като имам малко време:
http://www.hotelastra.org/Gallery/index.html

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 13:18 от mama-shushi

# 211
  • СОФИЯ
   Здравейте мами и пораснали бебчета!
  Колко много сте писали просто не е истина,няма да мога да ви изчета.
 Ние бяхме на море един месец,след това на село ходихме и за това ни нямаше. На морето си изкарахме страхотно,наистина си починах. Малката беше много спокойна и послушна. Много добре и понесе смяната на климата,за което аз много се тревожех. Беше я страх от морето ,така и не свикна с него,но я пускахме в басейна с пояс и тя беше много щастлива и доволна.Малката е станала толкова палава,че няма удържане,но го разбрах тук в София.На морето имаше много приятели,който се занимаваха с нея и така и мама имаше време за почивка и да събере малко тен. Там започна да седи и пълзи,а когато се прибрахме тук се изправи самостоятелно в креватчето. Вече казва тати,баба,деди и накрая мама.Научихме я да маха с ръчичка за чао и много и се радваме. Как растат само .....! Още нямаме зъбчета.
  Каква хубава срещичка сте си спретнали. Много са сладки бебчетата.Е и мамите разбира се. Вече сме си тук и ще бъда по активна Embarassed
   Чао за сега!!!

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 13:38 от STASII

# 212
Вие да не си помислихте, че съм ви забравила?!?! НЕ Naughty Непрекъснато си мисля за вас, но нещо не ми остава време за компютъра. Ива е станала ужасно палава и иска нон стоп внимание. Ееее и как изпуснах срещата. Много ме е яд, ама много smile3555
Иначе и Ива е започнала да става към 6 и откачам Crazy Много я мъчат зъбите (които ги нямаме) и почти по цяла нощ се мята. Тежи около 8.200 и е 73см. Тези дни отново отказва повечето пюрета и го караме предимно на кърма.
Това е за сега. Поздрави на всички и много целувки по сладките крачета Grinning

Ето малко и снимков материал и от нас.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3753383

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 15:08 от SilverStar

# 213
Здравейте и от мен.Не съм сядала да пиша скоро ,но изпращахме таткото в чужбина,после баткото се контузи.Наддали сме 600гр,но продължаваме да сме най лекото бебе-6450,+2см.Седим седнали,мъчим се да пълзим,но все назад,като го държа пак назад върви,и се изправя в кошарата,но обикновенно бързо падаме,защото се пуска.Това е накратко от нас,защото се събудихме и вече ревем.Отивам да го видя

# 214
  • СОФИЯ
Ето  малко снимчици и от нас   
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164702

# 215
Здравейте, наистина трябва да живеем ден за ден и да се радваме на малките същества до нас.
Bety L не пътувам сама, а с мъжа ми, натоварваме се като магарета, колата ще се пръсни по шевовете и така през 2 седмици
Габи се буди да яде в 6 и после заспива, но я взимам при мен, че след 1 час пак се буди и аз и ръгам бибата, тя я плюе и така докато пак заспи до към 9.
SilverStar не се виждат снимките

# 216
Здравейте.Много съм зле.Нещо съм се схванала ако,всичко ме боли.Ходих да ми бият инжекция,обаче хич не ме отпуска,направо ще се побъркам вече Cry

# 217
Здравейте милички мамчета,ето и ние се завърнахме след суперската ни почивка.Лорка много се промени за тези 24 дни,смело детето започна да лази,та чак вече напира да ходи.Не я свърта на едно място,подскача като зайче,седна най-накрая самичка и проговори:тати,баба,бебе,бау-бау,и най накрая мама... newsm44. Пораснала е с 2 см. и наддала още 400 гр.или 6700гр.,67 см. Имаме хубав планински тен и никакви зъбки.Май все още сме назад в класацията.

Друго за сега не се сещам да се похваля,а почвам да чета и разглеждам снимки.Чакаме и много домакинска работа,ама какво да се прави крастата си е краста,то без интернет на село не се живее Joy

Целувки за всички,снимков материал от нас-Утре!

# 218
liletka защо чак инжекции ти бият? Shocked Милата,скорошно оздравяване ти пожелавам,не се давай  bouquet
STASII много сте хубави  Grinning,но на SilverStar не мога да и видя снимките Sad

mamp21 тъкмо си мислех за теб вчера,аз съм много съгласна за срещичка,но ще мога чак в сряда.Да се уговорим за конкретен ден,но няколко дни напред,така всеки ще може да се съобрази с евентуални ангажименти и ще знаем,че примерно еди-кога си,от толкова и толкова часа имаме среща.Днес сме понеделник,да речем сряда или четвъртък към 17-18 часа или пък сутринта,някъде по центъра или в парка.Кой където каже,аз по принцип по всяко време съм свободна,ако има нещо,ще гледам да отложа.

# 219
  • София
и аз съм навита за срещичка, но ако може сутрин, защото си складираме количката в едно магазинче, което затваря в 18.30. тази работа ще продължи седмица още някъде. после няма да има проблем.
ама то май за русе става среща newsm78

# 220
Доктора ми каза,че след 30мин ще ме отпусне,а то още ме болииии newsm45,цял ден,нищо не мога да направя.Добре че детето ми кротува днес.

# 221
Лилетка, къде си се схванала душа, кой ти даде инжекции, да не е бъбречна криза, и аз така си мислех, че съм се схванала  newsm78 а то .....

# 222
Хайде добре дошли на завърналите се  welcome
STASII, много хубави кадри  Peace ... тази ретрото направо ме разби  Grinning . Къде почивахте вие ?
На Силвето и аз не мога да отворя снимките ...  Sad
Чакаме тези на mama shushi   Hug
liletka, да се оправя  Peace

А ето и аз в духа на лошото време изваждам малко морски снимки, че Коледа стана  Wink

Нашето море на Обзор

# 223
Офф,не е кръста,врата е.Ни да вдигна нещо,ни да се обърна нанякъде Sick

# 224
ААа, там няма бъбреци това е сигурно, но си е гадно, схващала съм се така, да видиш хубаво ли е да си вълк да не можеш да гледаш встрани  Mr. Green. ще се оправиш.  Hug
Кристиян направи генерална репетиция за септемврийското море, бяхме три дена на Еленовото стопанство на единия от нашите язовири ама ме мързи да качвам снимки  Mr. Green
Магеста, ами хубаво че заспивате след 6, при нас ту заспи, ту не  Rolling Eyes.
Девойки, за какви баби говорите за какво чудо, днес решихме с мъжа ми да направим едно кино и съответно заведохме Крисчо при баба му. Оставян е само веднъж за два часа на три месеца. Такааа... точно излизаме от киното и телефона звъни " бебето плаче" казва свекърва ми, която за да го каже това значи положението не е розово. очаквах ,все пак, Кристиян да мрънка или нещо подобно, но това което видях ще ми държи влага дълго  #Crazy значи миличкото беше преминало фаза реване и хълцаше неудържимо като пред задух, нали се сещате главата се мята наляво и надясно не можеш да я спреш. Само дето не ревнах с него  Cry гушкахме се дълго и той отново стана слънцето, което всички знаят  Heart Eyes. Сега пия вино опитвайки се да забравя ужасеното му личице  Sad
Давам ви линк към статията за Криско, която излезе в Марица Пловдив и подканям сега дошлите да подписват петицията   bouquet
http://images19.snimka.bg/003741282-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт