Тъй като за разлика от някои които ще ходят много пъти на море
, ние няма да ходим нито веднъж тази година, та моя съпруг реши да направим един уикенд в Копривщица, а и бяхме с приятели. Аз от самото начало бях подозрителна, че за мен това ще е почивка, но се съгласих, с цел да сменя обстановката а и да свиква малкия ( до сега е пътувал само два пъти на по-дълъг път извън София). Хотела беше много хубав – стаята страхотна, хладна, с хубава и чиста баня, разпънахме партакешите и тръгнахме на кръчма. Кръчмата и тя хубава – готвят вкусно, ама аз на всичко съм доволна, нали няма да готвя. Но малкия не слизаше от ръцете ни, не можех да си доям като хората, с баща му ядяхме на прибежки, сменяхме памперси в тоалетната на заведението, преобличахме се на масата в ресторанта, а бе...какво да ви разправям , “с деца на море”.
Освен това от чистия въздух или понеже е на екскурзия, Стефан така се разигра, разврещя и развесели, че изобщо обърка режима със спането и следобяд сме го чакали до 17 часа да заспи, докато ние вече едва си държахме очите отворени, уморени от ранното ставане и пътуването.
Накрая заспа и се събуди към 19,30 когато вече беше време за вечеря. Другите разбира се бяха направили вече дълги разходки, докато ние чакахме нашия калпазанин да се накани да спи. Пак отидохме в същото вкусно заведение , но се започнаха едни влизания и излизания понеже бяхме седнали вътре , а малкия не го свърта...Та така, беше хубаво, но ако имам възможност другия път бихме го оставили на някоя баба, поне за мен това не беше почивка, а двойно натоварване. Иначе в хотела ни направиха закуска (домашни палачинки) и обстановката беше много приятна...Леле, пък за двойки и гаджета е....!!!
Но през нощта не можехме да ходим до тоалетната, тъй като водата се чуваше в стаята и Стефан започваше да се буди. По същата причина не можехме да си измием ръцете и когато спеше. Пълен екшън! А, да, не можахме да го разходим с количката по калдъръмите към къщите-музеи, понеже количката е с малки гуми и изобщо не можеше да се изкачи там...така че просветната част и нея я пропуснахме. И както казва мъжа ми, като изключим всичко това, си изкарахме супер!!!! 
Ето тук бяхме, нашите снимки ще кача, като имам малко време:
http://www.hotelastra.org/Gallery/index.html
Непрекъснато си мисля за вас, но нещо не ми остава време за компютъра. Ива е станала ужасно палава и иска нон стоп внимание. Ееее и как изпуснах срещата. Много ме е яд, ама много 

. Пораснала е с 2 см. и наддала още 400 гр.или 6700гр.,67 см. Имаме хубав планински тен и никакви зъбки.Май все още сме назад в класацията.

,цял ден,нищо не мога да направя.Добре че детето ми кротува днес. 
... тази ретрото направо ме разби 

. Сега пия вино опитвайки се да забравя ужасеното му личице